פתיחת שרשור של

Tsuyoshi

New member
פתיחת שרשור של

טראקים טובים ששומעים עכשיו....כל אחד עם ההמלצות שלו הנה שלי(לא לפי סדר) : IM - Electro Panic (Eat Static Rmx) COSMA - DOMESINA Midi Miliz - The Missing Guest Promon - Trolltyg (כבר המליצו פה עליו) Sub6 & Pixel - Teder Beseder Sub 6 & Pixel - One Shot ו....סוף סוף הצלחתי להשיג את: Infected Mushroom - YankoPitch איזה סיפוק...

MidNight Flame

New member
לא רוצה לבעס אותך אבל...

Infected Mushroom - Electro Panic (Eat Static Rmx אחד הטראקים היותר מסריחים ששמעתי! התלהבו מהסמפל יותר מידי...

ELior

New member
הינה כמה שלי...

analog_pussy_-_arabia_electrica Wizzy Noise - Painful Memory parasense and cpc - re-animation perplex - science perplex vs intergalactic - elevation the misted muppet - extremely witched he misted muppet - toxic neuron Miraculix - Stop them Kiwa - Alpha Sector

translover

New member
ברגעים אלו ממש :)

Trolltyg Trolltyg Trolltyg ראיתי פה, וגם ALPHA SECTOR של קיווה יש לכם טעם טוב אנשים, שמח שההמלצות שלי ממצות את עצמן :) מה מתנגן אצלי ברגעים אלו בווינאמפ, הממ.. בוא נראה . הננה הליסט אצלי בווינאמפ חח, סתכלו בתמונה שתפסתי.. ברגע זה ממש : תראו גם בתמונה : Mfg - When We Dream

Tsuyoshi

New member
הטראקים

לא היו הכוונה, אלא שיהיה פה מידי פעם איזה שרשור של טראקים... מה ששמתי זה מה שבדיוק ראיתי מול העיניים בWINAMP

ELior

New member
הינה עוד כמה טראקים ללב!

Sum Sindhu - Burning man axis - deep deep altom - hologram altom - magnetic force rmx altom_-_200_percent Deviant Electroni - Tesco Siesta Ouija - Infectious Yakov Biton Feat. Harel - Resistencg is Fatile Yakov Biton - Sub Shake xenomorph - The Silimaki Murder Tool Kit

ELior

New member
מה מצחיק בדוד טסה אחי כל אחד ומה

שהוא אוהב דווקא יש לו שיר יפה שטראנסלובר המליץ לי ואהבתי ותאמין לי שלטראנסלובר יכול לאכול אותך במוזיקה!

rondadon

New member
לא אמרתי שאני יותר טוב ממנו במוזיקה

אבל אני זוכר שהיה פה וויכוח על מזרחית....... וזה קרע אותי עכשיו...... דודו טסה.....חחח... תעשה אגרטל באימא´שך דודו...חחחח

DX Elad

New member
סימון פוספורד...

Hallucinogen - The Herb Garden של סיימון הענק!!!! אוףףףףףףףף!!!!!!! אני שונא את הבן אדם!!!! כל קטע שלו אגדה!! כל טראק שלו סרט !! נסיים בשיר... אני רוצה שהבן שלי יהיה כמו סיימון פוספורד! אני רוצה שהבן שלי יהיה כמו סימון אני רוצה שהבן שלי יצליח כמו סימון אני רוצה שהבן שלי ינגן כמו סימון אני רוצה שהבן שלי יכתוב כמו סימון פזמון: סימון סימון יא חיה רעה! סימון סימון מתי תבוא לשכונה? סימון סימון אנחנו ואהבים אותך כל כך! כללל יום שעובר בלעדיך לא נשכח! [מבוסס על השיר: "אני רוצה שהבן שלי יהיה כמו הרב עובדיה!"

ELior

New member
חחחח קרעת אותי אחי . בקשר לסימון

הבן אדם ענק!!! כל טראק שלו יפה אין מה לדבר

וואלה מותק סיימון כבר מזמן אבל מזמן

של המזמן לא בסטטוס "שם מבטיח" הוא הבטחה שקויימה ואף עלתה על הציפיות לא זוכרת מה רציתי להוסיף ולכן בהודעה הבאה אני אכתוב ...סבלנות אנשים סבלנננננוווותתת! אוכ חמודים שלי!

k3213571

New member
dark nebula!!!!!!!!!

מישהו שומע להם יש להם מוזיקה אלוהית מי מכיר??????

למעלה