למה אבל אתה חושב שזה מעניין , אין כל כך מטרה בשרשור הזה וזה לא קשור לסידרה אז...
G gokussj2 New member 22/4/05 #9 למה אבל אתה חושב שזה מעניין , אין כל כך מטרה בשרשור הזה וזה לא קשור לסידרה אז...
F FireZeroX New member 22/4/05 #10 למה אתם חושבים שזה לא עובד? אני לא הגבתי בגלל שהייתי בטיול של 4 ימים, חזרתי כרגע.
ה היהודי מיהוד היחיד New member 23/4/05 #16 למה לא ? בכיף. אני גם אשמח אם עוד אנשים יגיבו ולא רק דו שיח בין שנינו.
ק קאקרוטו האדיר New member 23/4/05 #18 למה לכל מי ששואל מה זה אנו רצים לעשות היסטוריה השירשור הכי ארוך שמתחיל באותו מילה רוצים לעשות היסטוריה אני לא צודק
למה לכל מי ששואל מה זה אנו רצים לעשות היסטוריה השירשור הכי ארוך שמתחיל באותו מילה רוצים לעשות היסטוריה אני לא צודק
G gokussj2 New member 23/4/05 #22 למה נראה לי שמי שנכנס לפה אחרי הרבה זמן יתרשם מהכמות...למרות שזה 3 אנשים רושמים הכל
ק קאקרוטו האדיר New member 23/4/05 #23 למה יש פה סנובים שהולכים לישון מוקדם אני אפילו בן 10 אני עוד לא הולך לישון
G gokussj2 New member 23/4/05 #24 למה אתה חושב ככה , זה פשוט שאף אחד לא נכנס לכאן בכלל זה לא שאנשים הולכים לישון מוקדם
G gokussj2 New member 23/4/05 #26 למה? כי הסידרה נגמרה ויש אנשים שהם לא משועממים , ואני יכול להגיד לך שמי שנכנס לכאן קבוע זה במקרה הטוב 6 אנשים מבין?
למה? כי הסידרה נגמרה ויש אנשים שהם לא משועממים , ואני יכול להגיד לך שמי שנכנס לכאן קבוע זה במקרה הטוב 6 אנשים מבין?
G gokussj2 New member 23/4/05 #28 למה אתה לא יודע? לא היה מפגש כבר שנים...ו...אני בכלל לא הייתי בתקופה שהיו מפגשים , ואין טעם למפגשים בכלל טוב הודעה אחרונה נמאס לי לדבר על שטויות עשינו כאן מספיק שכונה.
למה אתה לא יודע? לא היה מפגש כבר שנים...ו...אני בכלל לא הייתי בתקופה שהיו מפגשים , ואין טעם למפגשים בכלל טוב הודעה אחרונה נמאס לי לדבר על שטויות עשינו כאן מספיק שכונה.