פתיחת שרשור ליהוק...

SillyBilly

New member
פתיחת שרשור ליהוק...

הי בנות, בתור חדשה נאי מקווה שזו לא חוצפה להציע רעיון לשרשור. הרעיון שלי: אילו שחקניות הייתן מלהקות לסדרה ישנן בנות, אם לא היו שחקניות אלו, זה יכול להיות בדימיון ויזואלי או משהו שהן משדרות שיכול לדעתכן להתאים. דוגמה שלי: האם לדעתכן הדמות של אווה לנגוריה מעקרות בית מייאשות הייתה יכולה לשחק את תפקיד כרמן? אנג'לינה ג'ולי, הייתי רוצה לתת לה תפקיד כמו של הלנה. ג'ניפר קונלי במידה יכולה להתאים לשחק את ג'ני שכטר אולי בעיקר בדימיון הויזואלי. את הדמות של קיט הייתי שמה את קווין לטיפה אולי כי היא מגניבה כמוה. אליס, יכלה לשחק אותה השחקנית של פיבי במידה, עם הנוירוטיות שלה למרות שאליס way סקסית. את מקס הייתי שמה את הילרי סוונק כמו דמותה -'בנים אינם בוכים'. לתפקיד כמו בט, שמשדרת עוצמה וכוח ותפקיד טינה, אולי הייתי שמה תת השחקניות שגילמו את זינה וגבריאל (לוסי לולס, שאני יודעת שמשתתפת בתפקיד אורח בעונה 6 ורנה אוקונר). שיין הייתי שמה את הזמרת פינק, כי יש בה משהו בוי-גירל כזה ואת ג'ודי, השחקנית של סאלי מתיקים באפלה, הקווים הקרים והאינטיליגנטיים יכולים להתאים. קצת דימיון מופרך/ע, אני זורקת את הכפפה, אולי רעיונות אחרים יעלו, מה איתכן?

limors2

Well-known member
אוי, לא!

ויזואלית אווה לנגוריה אולי באמת מזכירה קצת את כרמן, אבל היא כ"כ מקובעת לי בראש בתור גבי מעקרות בית נואשות שאני לא יכולה לראות אותה בשום דבר אחר
בטח לא בתור כרמן
ואת רנה אוקונר לא הייתי רוצה לראות בתור טינה, אני לא סובלת את טינה
לאנג'לינה ג'ולי הייתי נותנת את בט ולא את הלנה, הרבה יותר מתאים לה להיות זאת שמסובבת ראשים מזאת שמתאהבת במישהי שמנצלת אותה.

SillyBilly

New member
אני רק זרקתי את הכפפה, אני פתוחה להצעות...../images/Emo13.gif

אולי גבריאל לא מתאימה אבל השחקנית של זינה, אני רואה משתלבת לא רע בסדרה, אבל פחות בדמות החנוטה שלה כיום ויותר בדמותה כזינה, עם השיער השחור והקימורים הנשיים. מה עם שאר הליהוקים שלי? אגב, שיפרה שיק מבית האח הגדול, לא הייתי מתנגדת לה כלל וכלל, אם הלב שלי לא היה תפוס.... אבל הוא כן, באישה הכי מדהימה שיש.

SillyBilly

New member
שפרה כמרינה, אדיר...אפרופו מרינה

מה עם מרינה מקסימיליאן בלומין? אגב, את צופית גרנט שהיא לדעתי ממש מדליקה, הייתי גם מצרפת לסדרה, משהו באינטיליגנציה, ההומור והשנינות עובדים עלי

limors2

Well-known member
צופית גרנט?../images/Emo12.gif

בשבילי היא תמיד תהיה זאת ששתתה שתן ב"רק בישראל"

SillyBilly

New member
הי, קצת להתבגר....

מדובר באישה מיוחדת, עם תעוזה, עם ביציות (לא ביציםםםם) שעברה הרבה בחיים ויצאה מזה מחוזקת. לי תמיד הייתה חולשה לאנשים משונים ומוזרים ומה שהיא עשתה קצת זעזע את אמות הסיים אך לעומת מה שעושים בהשרדות יאאכס(לא רואה את התוכנית) זה כלום. חוץ מזה, לא מודדים אדם לפי השתן והשתן בהחלט לא עלה לה לראש

vitekriver

New member
../images/Emo45.gifבחורה מדהימה עם בעל חננה

מצד שני אל תסתכל בקנקן... אני חושבת שהיא באמת אדם מיוחד וממש חסרה לי האמת והבוטות שלה על המרקע

Love and pain

New member
פינק תשחק את שיין?!

כמה שאני חושבת שפינק אחלה זמרת והכל,היא לא מזכירה את שיין בכלל לדעתי אין על קיייט אהובתי
ולא נראה לי שאפשר לחשוב על מחליפות לשחקניות בגלל שאני למשל לא מסוגלת לדמיין את אחת הדמויות משוחקת ע"י מישהי אחרת.

vitekriver

New member
האמת כמו שבנות אחרות אמרו ואני מסכימה

אני לא רואה אף שחקנית אחרת מגלמת מישהי מהדמויות. כולן מדהימות אחת אחת. אבל הכי בט המושלמת

miss_t

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה, אני די גרועה בשמות של שחקנים.... אז.......

למעלה