פתיחת שנת הלימודים

מירבי*

New member
פתיחת שנת הלימודים

סופסוף זה הגיע, מחר תיפתח שנת הלימודים. אני רוצה לאחל לכל ההולכים מחר לגני ילדים ובתי ספר בהצלחה. לירין המתוק של לירון, בהצלחה בכיתה א'. אחרי הפיגוע הקשה הזה היום האיחולים הכי רלוונטים הם שרק יחזרו בשלום.

עָנת

New member
סופסופ../images/Emo3.gif

כמה כייף לחזור לשיגרה
מאי שלי עולה לגן חובה(היא אוטוטו בת 5 איך הזמן טס
) מאחלת לכל התלמידים,שנה מוצלחת
מאחלת לכולנו שנה מוצלחת בה נתקדם לעבר המטרה הנכספת

תחילת שנת הלימודים פה בהונגריה..

הילדים קמו נרגשים מאוד בבוקר, ליאל דרשה ממני לעוף ממנה איך שנכנסנו לבית הספר שלא חס ושלום אעשה לה פדיחות עם נשיקת פרידה היא הזהירה אותי, חחח... כנל מיקי נתן נשיקה וביקש שאתחפף מהכיתה שלו. נו אחרי הבית ספר לקחתי את קורל לגן ושם היה קשה, קורל שחשבתי שתשחרר אותי יותר מהר בכתה שהיא רוצה ללכת הביתה שהיא לא מכירה אף אחד והיא מפחדת, הגננת דרשה שאלך והיא תרגיע את קורל הלכתי פשוט בוכה מהגן ועתה נשאר לי לחכות לאחה"צ שהילדים ישובו הביתה אנחנו אוספים אותם ברבע לארבע, כך מסיימים פה בית ספר וגם בין רבע לארבע לארבע וחצי אוספים את הילדים. מעניין יהיה לשמוע איך עבר להם היום הראשון פה במדינה החדשה בבית ספר החדש ובגן. אני חייבת לציין שהילדה שיושבת ליד ליאל בכיתה ממש התחברה לליאל והן כבר מאתמול חברות, נחמד קבלת הפנים שעשו לילדי בשתי הכיתות.

מירבי*

New member
היי ליידי../images/Emo24.gif

אני שמחה שהילדים מסתדרים, גם קורל בטח תתרגל מהר וכבר תמצא חברות חדשות, ילדים מסתגלים הרבה יותר מהר מאיתנו בדרך כלל.

שאא1

New member
איך אני שמחה...

כל שנה ב 1.9 הייתי מסתכלת בעיניים עורגות על כל ההורים שמלווים את הילדים .... שהחיינו שהגעתי ליום הזה השנה שאני מלווה את בני המתוקי לגן. בקרוב אצל כולם

מירבי*

New member
את מזכירה לי את עצמי

מה שתארת כל כך מוכר לי, גם אני הייתי במצב הזה לפני שנולדה שי-לי בתי הבכורה שהיא כיום בת 8 וחצי. אני זוכרת איך הייתי מסתכלת מהחלון על הילדים והוריהם שהולכים בהתרגשות לגנים ולבתי הספר , כמה רציתי להיות כמוהם.. אני מקווה שבשנה הבאה יכתבו כאן עוד הודעות כמו אלה שאת כתבת עכשיו.. תהני מכל רגע.

למעלה