פתיחת שנת הלימודים

תלמידות כיתה א ותלמיד כיתה ו

השנה שלושתם באותו בית ספר.הוא הבוגר - בכיתה ו. הן הקטנות - בכיתות א.כולנו התרגשות. חיכינו יחד להסעה.ביום שישי - טקס פתיחת השנה

רבקה122

New member
הם מקסימים

פעם ראשונה שאת חושפת תמונה של הגדול או שפשוט שכחתי?
מעניין שרכשת להן תיקים זהים. אני מאמינה שהן בחרו, לא ניסית להניא אותן, כדי למנוע בילבולים??
&nbsp
לנו היה בוקר מזעזע שלא איפשר לעשות שום תמונה, הקריזיונר התורן עשה לי סצנת בוקר וגרם לי לאבד את הסבלנות...
לשמחתי כנכנסנו לגן כבר נרגע ושניהם השתלבו יופי בשולחנות המשחק. יצאתי משם רגועה יותר.
&nbsp
אח"כ הלכתי לבלות עם הקטן שעתיים בבוקר הכרות במשפחתון. הוא זרם והיה מקסים, מקווה שמחר כשנאלץ להיפרד יעבור חלק.

תודה. לא בחרנו את התיקים

את התיקים הן קיבלו מהעבודה שלי. ואצלנו לא מסתבכים - יש דגם "בנים" כחול ודגם "בנות" ורוד. אין בחירה של הציורים.
אבל היום כבר הלכנו וקנינו להן תיקים אחרים. התיקים שהן קיבלו מאוד מאוד כבדים. יש להם יתרונות אם הולכים ברגל לבית הספר - הטרולי מאוד נוח, והידית היא יתרון. אבל אצלנו הם נוסעים בהסעה. התחנה נמצאת מרחק של 20 מדרגות מהבית. מההסעה לבית הספר יש 12 מדרגות. בתוך בית ספר יש מטרים ספורים ללכת (מתחם כיתות א-ב הוא בכניסה לבית הספר). אז הן חייבות תיק שאפשר לסחוב על הגב בקלות ובנוחות. הבוקר היה לנו ממש קטע מסרט מצוייר - אחת מהן הרימה את התיק ונפלה איתו אחורה.

עכשיו יש לשתיהן תיק קל, ורוד עם לבבות. לאחת לבבות קטנים, ולשניה לבבות גדולים. אותו הדבר אבל שונה.

והגדול שלי - הוא מרשה לי להעלות תמונות שלו רק פעמיים בשנה - בתחילת השנה ובפורים. וגם זה תחת צנזורה שלו (הוא בוחר את התמונה).

שמחה לשמוע שלכם הייתה השתלבות נעימה בבוקר

kookadoo

New member
מקסימים

וגם אני רואה את הגדול לראשונה :)
שיהיה לכם המון בהצלחה.

יאללה בואו נשוויץ

איתי ותמיר נכנסו הבוקר לטרום טרום חובה.הייתי שעה והלכתי ואחרי שעה אחותי אספה אותם.הם הודיעו לה חגיגית שמחר הם לא באים לגן החדש כי לא כיף ואז נכנסתי ללחץ אבל לאט לאט מדד הלחץ ירד ובסוף כןהיה להם כיף והגננת חמודה.הם הלכו לישון יפה ואמרו איזה כיף מחר הולכים לגן החדש.

mishmish04

New member
חולה על הגמדים שלך!

נשיקות ומיצ'מוצ'ים.
גם לך.
מתגעגעת.

איזה מתוקים

בטח גם את שומעת מליון פעמים את השאלה (המטומטמת) "את בטוחה שהם תאומים??? אבל הם לא דומים!!!"

ברור!!!

ואז רואים אותי ואת בעלי ומבינים שאחד הוא קופי אמא ושני קופי אבא

בכלל שואלים אם זה בן ובת...
לתמיר יש שיער חלק ממש ארוך ופנים עדינות אז חושבים תמיד שהוא בת

אני רציתי לספר בגיל 3 אבל בעלי עושה שרירים ולא רוצה לספר בכלל

אני מקווה שהוא ישנה את דעתו כי לאיתי כבר נכנסים תלתלים לעיניים ולא נראה לי שכיף לתמיר שאומרים לו כל הזמן ילדה...

לא עובד... זה ארוך אבל לא מספיק...

וגם כבר שתיים וחצי אני חופרת לו ש"לאיתי יש תלתלים והוא לא צריך קוקו" כי הוא היה בוכה בבוקר שהוא רוצה קוקו כמו תמיר והשיער שלו היה קצר מדי...
היום הוא אומר בגאווה "לי יש תלתלים אני לא צריך קוקו" ועכשיו מסכן אני יהפוך לו הכל?!

kookadoo

New member
מתוקים. ועם החולצות האלה אי אפשר להתבלבל לגבי המגדר ;)

ואני עם בעלך. אוהבת שיער ארוך לבנים (היום הבחוריקו שלי התעקש ללכת לגן עם צמות ובסוף הסתפק בצמה אחת, אז את יכולה להתנחם בקוקו שלכם :)
שתהיה לכם שנת לימודים נהדרת :)

תתפלאי...

גיל שנה. הבנות לבודות ורוד מכף רגל ועד ראש. רואה אותנו מישהי בגינה: הם אחים? - כן.תאומים? - כן.לא רואים שהם תאומים. הם לא דומים.אחד בן אחת בת? - כאילו, מה נסגר. הן לבושות ורוד. עם קוקיות. מה בן ובת????

sefia

New member
הגעתי למסקנה שילדי הפורום פשוט מהממים אחד אחד

למעלה