פתיחת קובץ zip

• פותח הנושא atoo
  • פורסם בתאריך

atoo

New member
פתיחת קובץ zip

עד עכשיו נתקלתי בקבצי winRAR שעם פתיחתם נתנו לי setup ואת זה אני יודעת להתקין... עכשיו נתקלתי בקובץ zip שכשפתחתי אותו הופיעו לי קובץ diz קובץ nfo וקובץ cab (בקובץ cab לא הופיע קובץ setup ) מישהו יודע איך אני מתקינה?

amitp

New member
--->

* קובץ .diz - תיאור הקובץ עבור מערכות BBS למיניהן * קובץ .nfo - מידע (info) * קובץ CAB - להתקנה על הפוקט. יש להעתיק את הקובץ לפוקט ולהפעיל אותו שם. אם רוצים לשלוט על מיקום ההתקנה צריך להתקין את תוכנת CABINSTL קודם - אחרת יותקן לזיכרון הראשי.

גוגו11

New member
מצאתי את התוכנה

הורדתי את התוכנה CabInstl v1.04 ושמרתי אותה על הPC. איך אני מתקין אותה , צעד צעד? האם כדאי להתקין על הכרטיס? אנא, הסבירו לי איך מתקינים כי אני לא מכיר פוקט PC. תודה על הסבלנות.

atoo

New member
תודה. צריך להפעיל את התוכנה

בזמן התקנה ? או שהיא שואלת אוטו' ?

atoo

New member
לא רציתי להטעות אותך... כי

עשיתי הכל כאמור תוך כדי "התקשקשות"... אבל אם אתה מתעקש, הסבר (בע"מ): יש לך כרגע קובץ זיפ על השולחן עבודה (או איפשהו) בPC ? דבל קליק עליו והוא נפתח, גרור את האייקון שכתוב לידו " CABINSTL_EN" ישירות ל-PPC אני גררתי אותו לכרטיס החיצוני... פתח אותו שם. בהצלחה! אם יש שאלות, בשמחה (ובע"מ)...

גוגו11

New member
תודה, אבל

אני גורר אותו לPPC וזה לא מסתדר. הקובץ הוא EXE והמכשיר מבקש קובץ CAB. מה עושים?????????

atoo

New member
נראה לי מוזר,

תארתי לך בדיוק מה שעשיתי. דווקא EXE הכי נוח להתקנה. ממש לא יודעת מה קורה ולמה אצלך. אולי מישהו אחר יעזור לך... רק להבהרה, פתחת בPC את המחשב שלי, נכנסת משם לPPC, פתחת את הכרטיס זיכרון החיצוני, וגררת לשם את ה- EXE ? זה מה שאני עשיתי והפעלתי אותה משם.

גוגו11

New member
אני גררתי בעזרת קורא כרטיסים

לכרטיס אחרי שפתחתי את הזיפ על הPC. והקלקתי עליו בPPC על הכרטיס והוא אומר לי שהקובץ הוא לא CAB. הPPC שלי הוא ASUS 636.

גוגו11

New member
הוא כותב לי על הPPC

Executable header found___Wait while I find CAB. כאן הPPC נתקע ולא זז יותר. מה עושים?

atoo

New member
לך לפי ההנחיות שלי (בלי גורר) וזה

יעבוד לך !

למעלה