פתיחת קבצי Ram - מוסיקה

itaf10

New member
פתיחת קבצי Ram - מוסיקה

כיצד פותחים קבצי RAM- מוסיקה דרך Windows Media Player

liranon

New member
לא עם מדייה פלייר

לא פותחים קבצים מהסוד הזה עם מדייה פלייר אלא עם ריל פלייר. באתר הזה אתה יכול להוריד את התוכנה הזאת .

noam01234

New member
אם בכל זאת את רוצה לפתוח עם....

מדיה פלייר או ווינאמפ, תצטרכי להמיר את הקבצים ל mp3. אחת מהתוכנות היא Streambox Ripper מצורף קישור לתוכנה + הסבר

itaf10

New member
המרת קבצים לmp3- לנועם

ראשית, תודה, כמה שאלות. כיצד אני ממירה ממדיה פלייר לווינאמפ. נתתי הוראה שכל הקבצים עם RAM יפתחו דרך המדיה פלייר. איך אני מגיעה אל אותה הוראה לשנות לווינאמפ? האם אני צריכה גם כן להוריד את תוכנת Streambox Ripper? או שישנה דרך לשנות את ההוראה שישמעו דרך הווינאמפ?וכיצד? Streambox Ripper היא תוכנה שיתופית. מה המשמעות שלה במקרה הזה?? היא כרוכה בתשלום או.... בקיצור, מה עלי לעשות ע"מ שאוכל לשמוע מוסיקה מרדיו חו"ל בסיומתRAM בתודה

noam01234

New member
המרה

1. קודם כל תיקון קטן, מהאתר שנתתי לא ניתן להוריד את התוכנה, מצורף לינק חדש. 2. התוכנה אינה חינמית והיא בגירסת ניסיון. 3. כדי לפתוח קובצי RM בעזרת ווינאמפ עייני באתר הבא

itaf10

New member
לנועם, הסבר נוסף

יתכן ולא הבנת אותי כראוי. יש לי את תוכנת ווינאמפ MP3 . הורדתי קובץ RAM כאשר דיווחתי עליו שיתנגן דרך המדיה פלייר. (התברר לי שאין אפשרות כזו) כיצד עלי להפוך את הקובץ RAM שיפתח דרך ווינאמפ. (ברגע שאני לוחצת על המיקרופון עולה לי המדיה פלייר.) האם יש אפשרות כזו לשינוי??? אודה לך באם תסביר לי במילים שלך כיצד עלי לפעול . אל תפנה אותי למקורות.(לעיון זה בסדר אבל ביצוע קצת קשה לי). תודה

noam01234

New member
הסבר נוסף

כנסי ל "מחשב שלי" כלים>>אפשרויות תיקיה>>סוגי קבצים ותשני את RM להפעלה עם ווינאמפ

itaf10

New member
הממממ

אמנם שיניתי את RM שיפתח דרך הווינאמפ. אך סאונד אני לא שומעת. במקרה הזה כנראה שאין לי ברירה ועלי להוריד את תוכנת רייל פלייר. ורק דרכה אוכל לשמוע את קבצי ראם. או שיש דרך אחרת ,הוא פשוט לא מוגדר. אינני יודעת מה לעשות...ואיך... תודה על הסבלנות.

AfiComp

New member
מההתחלה...

קבצי RM לא תוכלי לשמוע דרך שום תוכנה חוץ מאשר RealPlayer, וכמו שבטח כבר הבנת, זאת הסיבה שלא שמעת כלום כאשר הגדרת פתיחה של קבצי RM דרך הWinAmp. את יכולה להוריד מכאן את הגרסה החופשית של RealPlayer 8 ומהלינק הזה תוכלי להוריד את הגרסה החופשית של RealJukeBox 2 במידה וכל מה שאת רוצה לעשות זה לשמוע קבצי אודיו בפורמט RAM. לחילופין, את יכולה להוריד את התוכנה שנועם המליץ עליה ולהמיר את פורמט הקבצים מ RAM ל-MP3, ואז תוכלי להשמיע אותם ב-WinAmp. מקווה שזה עשה קצת סדר בבלאגן... בהצלחה, AfiComp

noam01234

New member
תיקון טעות

דילגתם על משהו קטן בשרשור ולכן חשבתם שלא ניתן להשמיע קבצים בפורמט ram עם Winamp. מצורף לינק להורדת Plugin ל Winamp בכדי לשמוע קובצי RM דרך הווינאמפ

itaf10

New member
לסדור הבלגן...

האם בהורדת תוכנת Plugin ל ווינאמפ מספיק ע"מ לשמוע קבצי RM ? או שעלי להוריד גם את יתר התוכנות שציינם??? או מספיקה רק התוכנה של ה-REAL PLAYER? בקיצור, לאור המלצתכם מה בדיוק עלי להוריד... בתודה מראש

itaf10

New member
שאלה קטנה

האם בהורדת תוכנת Real-Player v. 8 אני צריכה לשנות את קבצי RAM בכל מקרה שיפתח דרך ה-ווינאמפ? משום שעדיין לא שיניתי בהגדרות.

liranon

New member
המלצה נכנה

הכי טוב להוריד את ריל פלייר. אחרי שתתקיני אותה קבצי RM יפתחו לבד כבר עם ריל פלייר.

itaf10

New member
../images/Emo49.gif הורדתי את Real-Player

הורדתי לבסוף את התוכנה, והתקנתי אותה (כבדה כבדה). ובכן, האם היא חייבת להתמקם על הטריי? על שולחן העבודה ישנם כמה אייקונים , הRealjukebox, Basic, Guide כל יתר האייקונים בתיקיית תוכנות. הייתי רוצה לפתוח את התוכנות דרך שולחן העבודה, ולבטל את האייקונים מהטריי אשר מכבידים על עבודת המחשב.- אפשר?? כיצד? בתודה מערכת הפעלה WIN.ME בעברית.

Yotam_

New member
בתוך REAL בPREFERENCES

גש ל- GENERAL ואזSETTINGS של STARTCENTER תוריד את ה-V מ-ENABLE STARTCENTER זהו עוד דבר, התוכנה מעבירה מידע לחברה אם אתה מחובר לאינטרנט (אפשר לחסום את זה בקלות בעזרת ZONEALARM, מומלץ בכל מקרה להשתמש בה) מה המידע שהיא מעבירה אני לא יודע

itaf10

New member
ניסיתי בדרך אחרת...

התחל, הפעלה, msconfig´ ושם בחוצץ הפעלה מחקתי את שני ה-V של התוכנות והפעלתי את המחשב מחדש. לא עלה בהפעלה אוטומטית עם אתחול המחשב. מקווה שזה בסדר. מה כבר התוכנה יכולה להעביר לחברה ,שאני מאזינה לרדיו חו"ל???? תודה על האינפורמציה והעזרה.

itaf10

New member
מעולה... עכשיו היא בכלל לא עולה על

הטריי. הכל דרך אייקון משולחן העבודה שוב תודה סגרנו עניין....

Yotam_

New member
השימוש ב MSCONFIG הוא כמוצא אחרון

לא בדיוק אחרון... אבל עדיף קודם כל לנסות דרך התוכנה זה חוסך כל מני סיבוכים...

itaf10

New member
עשיתי את שתי האפשרויות גם דרך

אתחול, וגם דרך התוכנה. לאיזה סיבוכים אתה צופה???? תמיד אפשר להחזיר את ה-V מהאתחול הפעלה... פתחתי תחנת רדיו דרך ה-Real Player והיא נפתחה ונשמע גם סאונד.

למעלה