פתיחת קבצי GIF

hrosen

New member
פתיחת קבצי GIF

שלום רב, בעת נסיון לפתוח הקבצים הנ"ל מופיעה דרישה לתוכנית QuickTimePlayer.exe תוכנית שמחקתי לפני זמן מה,היות ועשתה "צרות". כנראה שנשארה איזו שארית ממנה שגורמת לבעיה. אילו דרכים אחרות מאפשרות פתיחת הקבצים ? איך אפשר להפטר סופית מה-Q.T. ? אודה מאד למי שיכול לעזור. תודה,וחג שמח.

@זהר@

New member
מה שנשאר כנראה

זה קישור של קבצים מסוג gif ל quicktime נראה לי שהדרך הכי נוחה להפטר מזה, זה ללחוץ לחיץ ימני על איזשהו קובץ gif. בחירה ב open with בתפריט שנפתח (אם יש לך חלונות 2000, תבחר כאן גם ב choose program). בחלון שנפתח יש לבחור את התוכנה שבעזרתה אתה רוצה שהקובץ יפתח ובאותו חלון יש לסמן את always use this program to open these files. פעם הבאה זה אמור להפתח לך עם התוכנה שבחרת

hrosen

New member
ל-זהר קבצי GIF

תודה על עזרתך. השאלה היא איזו תוכנית טובה לפתיחת ה-GIF? נסיוני עם החלון הזה דל למדי ואיני מה מתאים למה !אשמח לדעת עצתך. כל טוב לך

liranon

New member
טוב אז ככה:

ה-QUICKTIME יכול להראות קבצי GIF מה שקרה לך זה בגלל שהבהתקנה הוא שאל אותך איזה סוגי קבצים אתה רוצה שQUICKTIME יתמוך אז בין חלק הקבצים אתה אמרת לו שהQUICKTIME יפתח לך קבצי GIF . אז לבעיה הנה הפתרון: תפתח חלון כל חלון לא משנה איזה ואז תלחץ על תצוגה ואז רד למטה לאפשרויות תיקיה כשיפתח החלון לך לכרטיסיה סוגי קבצים ובחר שם את הקובץ GIF ואז תראה למטה איזה תוכנה אמורה לפתוח את סוג הקובץ הזה. אם יש לך תוכנה שפותחת קבצי GIF (אני ממליץ על ACDSEE) אז כשמסומן סוג הקובץ שם תלחץ על עריכה שמופיע בצד ואז שוב על עריכה שיופיע בחלון שיפתח ואז תראה את הכתוב הזה:"היישום המשמש לביצוע הפעולה" שם תבחר את המיקום של התוכנה שברצונך תפתח את קבצי ה-GIF . זהו!! אני מקווה מאוד שלא סיבכתי אותך כי אם כן תכתוב שוב ונראה מה אפשר לעשות.

siftach

New member
תמונות

בסייר, לחץ על קובץ GIF עם הכפתור השמאלי פעם אחת. לחץ על מקש SHIFT וכאשר אתה משאיר אותו לחוץ, לחץ על הקובץ עם הכפתור הימני של העכבר. בתפריט שמופיע לחץ על "פתיחת קובץ באמצעות...", וברשימה שמופיעה בחר את התוכנית שברצונך להשתמש לצפייה בתמונות. ואל תשכח לסמן V בקוביה הקטנה למטה, זו שאומרת לחלונות לפתוח סוג קובץ זה עם תוכנה זו תמיד. לחילופין, התקן תוכנה לצפיה בקבצים (Acdsee המומלצת ביותר) והיא כבר תשאל אותך אם בקצונך לשייך אליה את סוגי הקבצים הרלונטיים, כולל GIF ו-JPG.

hrosen

New member
קבצי GIF

תודה על הענותך המהירה וסליחה על תגובתי המאוחרת.ברשימת "פתיחה באמצעות" אין Acd

hrosen

New member
קבצי GIF

תודה על העזרה, אך...ב-"פתיחה באמצעות" אין Acdsee יש ACCWIZ, AcroRd32 ATMF וכל היתר לפי האלף בית.איך אפשר להוסיף את הקובץ המומלץ ?האם אחד משלושה שהזכרתי מתאים ?אני עוד לא התעסקתי עם הסידור הזה,לכן אודה לך אם תדריך אותי בפירוט איך להמשיך. כל טוב

IBZ

New member
-->

פתח את הקבצים כמו שאמרו לך (ע"י לחיצה ימנית עם לחצן SHIFT וכולי) ובחר בתוכנה אינטרנט אקספלורר(או IEXPLORR) לפתיחת הקבצים הללו. ACDSEE היא תוכנה מסחרית ,טובה ביותר אבל עולה כסף,לכן תוכל להשתמש בברירת המחדל של הווינדוז,שהיא צפיה בסוג הקבצים הללו ע"י אינטרנט אקספלורר

hrosen

New member
אל:IBZ -קבצי GIF

תודה על העזרה! זה מתחיל לזוז ! אעשה כמה נסיונות נוספים ומקוה שיהיה בסדר. תודה וכל טוב לך.

למעלה