פתיחת פאנל דלת על A3/GOLF ??

yamahama2000

New member
פתיחת פאנל דלת על A3/GOLF ??

החלון החשמלי לא עובד ב- A3 שלי (שנת 2000 וכבר אין אחריות!!! שיא החוצפה!!! מתי נפסיק להיות פראיירים של היבואן ?) ניסיתי לפתוח את הפנל של הדלת. הפאנל מורכב מ2 חלקי פלסטיק, עליון ותחתון. הורדתי את 2 הברגים היחידים שמצאתי - בפאנל העליון. כל הפנאל מתחיל קצת להשתחרר, אבל לא ממש מצליח להוציא אותו, ואני לא רוצה להפעיל יותר מדי כוח... מישהו יודע איך ממשיכים ?

עתיד18

New member
למה להרוס ? מה יש לך ?

במחיר של האוטו יכולת ללכת לטכנאי, או לפחות להתייעץ לפני זה הנקודה כזאת בכל רכב יש מעט ברגים וים קליפסים אם אתה לא מכיר או לפחות פירקת מכוניות אחרות בעבר אתה סתם תשבור אני פירקתי את כיסוי הדלת שלי אבל זה היה עם הרבה, עצבים, חוסר וודאות, ופחד מהרס

yamahama2000

New member
המיתון חבר´ה המיתון

החלון יורד יופי, אבל פעמים קצת נתקע בעליות. לדעתי משהו תקוע שם - ובכל מקרה לא מתחשק לי לזרוק עוד כמה מאות שקלים חדשים ומצלצלים... בכל מקרה, הלכתי לGOOGLE ויש שם כמה דברים, וגם איתרתי עוד בורג בידית של הדלת אז יש עדיין תקוה מצד שני - דברתי עם המוסך המרכזי והם מלמלו משהו על השתתפות בעלות התיקון מתוך רצון טוב - איזה נחמדים....

© DrorZi

New member
פירוק

כמו שעתיד אמר, אני רוצה להדגיש קודם כי אתה עלול לגרום נזק בלתי הפיך (הפיך ע"י החלפה של הדיפון למשל) אם שכחת בורג ואתה מושך יותר מידי, כך שכך בחשבון את הרווח / הפסד שלך. יכול מאוד להיות שיש 2,3 ברגים בדלת והשאר קליפסים, בד"כ גם צריך להפעיל כח לא מתון כדי "לתלוש" את הדיפון מהקליפסים. מצד שני יכול מאוד להיות שמסתתרים לך ברגים שלא מצאת מתחת לכיסויי פלאסטיק תמימים למראה. אני החלפתי 2 מנגנוני ח"ח בפולו (אחד ואחרי חודש עוד אחד) של חבר וזו מחלה ידוע שם, הפלסטיקים נשברים ואין מנוס מלקנות את כ-ל המנגנון
זה עולה 700 ש"ח לפני עבודה לחלון
(שיהיה ברור שהמנגנונים מקוריים, לא ספאלים או חרטה)
דרור זי, חסך לחבר שלו מעל 400 ש"ח על העבודה (אבל קיבל אחלה פיצה על כל חלון
)

ibiza 20 VT

New member
לא חבל????????

תגיד לי היה לך כסף לכזה אוטו אין לך כסף שיסדרו לך את הדלת לא חבל שתהרוס??!?!?!?!?!?! חרם על הדלת

למעלה