פתיחת פאב

hollyyam

New member
פתיחת פאב

אני שוקלת לפתוח פאב אכל אין לי מושג בדברים כאלה.. דבר ראשון אני מאוד אשמח אם למישהו מכם יש ניסיון או ידע בתחום והוא מוכן לייעץ לי . ודבר שני אני מחפשת בארמן מקצועי עם ניסיון מאזור הצפון שמוכן ללמד אותי את רזי המקצוע תמורת תשלום כמובן תודה מראש!!

marsala

New member
הוליאם מבטיח שתהיה תגובה נלהבת

להודעה הזאת ! יש כאן כמה חברים שמפעילים פאבים אם אני זוכר נכון אחד איפשהוא בצפון.. Mosh

amircn1

New member
שיהיה לך המון ../images/Emo50.gif

ואם יש לך שאלות ספציפיות - את מוזמנת לשאול אותם כאן בפורום, אני בטוח שאנשים יישמחו לעזור

hermis1

New member
המלצה

בלי ניסיון אל תפתחי. תעשי קודם בירור קצר (אפשר אצל ספקי משקאות) כמה ברים שנפתחו גם נסגרו באותה השנה. היום השוק קשה מתמיד והברים החדשים מציבים סטנדרטים ורף מאוד גבוהים, שאותם הלקוחות כבר התרגלו לדרוש. כמו שלא הייתי ממליץ לך לפתוח מוסך ללא ניסיון במכונאות, כך גם בברים/מסעדות. תמצאי מקום בסגנון הרצוי ונסי לעבוד שם כאחראית משמרת תקופה מסוימת, תלמדי הרבה ותבואי יותר מוכנה.

igbs

New member
תשובה אינפורמטיבית

כצעד ראשוני אני מליץ לך בחום להיכנס לאתר איגוד הרברמנים הישראלי igbs.co.il שבדיוק לשם כך הוקם,עזרה מקצועית ומקיפה לאנשים השואפים להיכנס לעולם הבר אך חסרי ידע בתחום.יש לי מענה בשבילך כמובן גם לעניין הברמן המקצועי.את מוזמנת להתקשר למשרדי האיגוד ולקבל יייעוץ ראשוני טלפוני- 03-5185050

למעלה