פתיחת עסק

EliranGold

New member
פתיחת עסק

אני מחפש כמה אנשים נבחרים ואמינים שרוצים להתחיל עסק מהבית ולעזור בבנייה של רשת של צרכנים בין לאומית ולהפיץ את המוצר שלנו בארץ ובעולם. אימון ותמיכה מסופקים במלואם כאשר לאדם הנבחר יש את היכולות המתאימים לנו. שעות גמישות הינן בגדר חובה כמו כן יכולת לעבוד בצוות. בנוסף על המועמד להיות רציני, בעל שאיפות גבוהות ומחוייב כלפי בניית העסק שלו באופן עצמאי. זוהי הזדמנות לעבודה עצמאית ואין גבול לכסף שניתן להוציא ממנה למעוניינים נא ליצור איתי קשר באימייל [email protected] ולהשאיר פרטים וטלפון, ואני אלירן, אצור איתכם קשר בהקדם

dobo

New member
בקיצור...

אתה מחפש אנשים שיפתחו עסק כדי שיהיה לך למי למכור את המוצר שלך. זה לא הגיוני להגדיר לאנשים כמה רציניים הם יהיו בעסק העצמאי שלהם, או כמה ואיזה שעות הם יעבדו ביום. אתה רוצה שזה יהיה לפי התנאים שלך... שים כסף. או שפשוט תגיד מה המוצר שאתה מציע ותן לאנשים לפנות אליך. מה יש לך להסתיר? דעתו של איש.

EliranGold

New member
אני לא יודע מה אתה בעצם רוצה להגיד...

אני משווק מוצר שהוא משקה בריאות שמיליוני אנשים בארץ ובעולם מתים עליו. החברה משלמת סכומים בשמיים לאנשים לקדם אותו ואתה מוזמן לראות: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lTVodiuIgNQ אני מחפש לבנות רשת של מפיצים בשיטת צריכה קהילתית אני מחפש אנשים רציניים ולא סתם אנשים שיגידו שהם מוכנים להצטרף לעסק שלי יגידו שהם יעשו הכל בשבילו אבל בשורה התחתונה הם לא באמת מחפשים להשקיע... בעקרון העסק הזה נבנה סביב שעות העבודה והמשפחה אבל צריך להתחייב לבוא לעבוד מתי שמתאפשר ולא להיעלם ברגע שנכנסים ולצאת אחרי כמה חודשים ולהגיד שהעסק הזה תרמית

למעלה