פתיחת עסק

Sharoneb

New member
פתיחת עסק

אשתי התקבלה לפוסט דוקטורט בטורונטו ומתוקף העניין הבנתי שאני זכאי לויזת עבודה. אני מעוניין לבחון אופציה של פתיחת סניף לעסק שלי בקנדה (כלומר פתיחת חברה חדשה שרשומה בקנדה) או לחילופין פתיחת סניף לחברה שרשומה בישראל. האם במעמד החוקי שלי כ"בעל של" אני יכול לפתוח חברה? מה התהליך שעלי לעבור? תודה מראש על העזרה,

אם אתה עובד כעצמאי לא צריכה להיות בעיה אפילו

שאתה ברישיון עבודה פתוח. אם אתה צריך מסיבות של היקף העניין, סוג הלקוחות והליאביליטי להיות חברה אתה צריך להקים חברה זה עולה כמה מאות דולרים אלא שאתה חייב דירקטור קנדי שיהיה אחראי בפני שלטונות המס. אם יש לך חבר טוב או שותף קנדי שיוכל להיות הדירקטור מה טוב. אם אין לך כזה תצטרך לשכור מישהוא. זה מתחיל ב 6000 דולר לשנה , המחיר עולה יחד עם הסיכון וזה תלוי בסוג העסק ובערבויות שאתה מוכן להעמיד לטובת חבויות המס. אני משמש כדירקטור עבור כמה חברות ויש חברות שבהן אני לא מוכן לגעת בלי ערבויות גדולות כמו חברות בתחום הפרסום והאינטרנט, ויש חברות שאני לא מוכן בכלל לשרת כמו מפעילי עגלות. חברות אחזקת נדל"ן למשל לא זקוקות לערבויות כי בהיות הבעלות זרה יש ניכוי מס במקור שמכסה את הסיכון שלי כדירקטור, בחברות פרסום קיים סיכון שייחתמו חוזים ייגבו כספים ובסוף השירות לא יסופק ושם נדרשות ערבויות. הכי טוב זה למצוא חבר או שותף קנדי שמכיר אותך ובוטח בך ויסכים להיות דירקטור בחינם. הקישור מסביר לך את הדרישות להקמת חברה. אני בפירוש לא ממליץ לבצע את הרישום איתם, חבל על הכסף אפשר להקים לבד. אבל ה הצ'ק ליסט שהם נותנים הוא מצויין.

למעלה