אין לי בעיה לפתוח את המסמך בתוך יישום WORD בדרך שאמרת. אבל אני לא רוצה חלון נפרד. אני רוצה שהמסמך יישב בתוך חלון שאני אקבע אותו. למשל - כמו שמציגים תמונה בתוך Picture Box או כמו שאפשר לפתוח אובייקט אקסל בתוך אפליקציית אקסס (לפחות פעם היה אפשר לעשות את זה). אני רוצה שהמסמך יישב בתוך החלון שלי ויתנהג כמו מסמך WORD רגיל (שמירה, עריכה וכו´)
אם את רוצה שהמסמך יעבור ל-picture box , צריך "לצלם" אותו קודם, ואח"כ לפתוח אותו דרך VB (לא נראה לי טוב) צריך לפתוח אותו ל-TextBox , וזה בדרכים הידועות.
הקיצר, צריך לתכנת Viewer לוורד ! או לשמור את מסמך הוורד בתור txt ולראות אותו בתיבת TextBox . ** יש קודים מוכנים ברשת, של כל מה שאת רוצה! חפשי אצל דר´ ויבי, גוגל וכו´. לינק מצורף.
יש לי יישום שבין השאר מטפל במסמכים שונים. לקבצי HTML אני משתמשת באובייקט WebBrowser לקבצי PDF אני משתמשת בפונקציות של האובייקטים של Acrobat שמאפשרות לפתוח את Acrobat בתוך חלון, למשל: AcroExchAVDoc.OpenInWindowEx שמקבל פרמטרים של שם הקובץ, handle לחלון שבתוכו רוצים לפתוח ועוד כל מיני תכונות הצגה של המסמך. מתקבל מסמך PDF בתוך היישום עם כל הפונקציונליות של Acrobat האם קיים Viewer ל Word ? אני רק צריכה לאפשר העתקה של טקסט מהמסמך.
בעייה אחת - הוא שואל בפתיחה האם לשמור או לפתוח. בעייה שנייה - במחשב בו מותקן Quick View Plus זה ייפתח ע"י Quick View בעייה שלישית - אין לי שום שליטה על המסמך. אם אני משתמשת ב Word Document Object יש לי המון שליטה על התצוגה. אני יכולה למשל להעלים את כל הכפתורים, לקבוע זום וכו´. אבל תודה, אני אשתמש בתכונה הזאת לקבצים אחרים.