פתיחת חשבון עסקי ב-paypal

odedidush

New member
פתיחת חשבון עסקי ב-paypal

הי ,
פתחתי חנות ב-etsy למטרת מכירה ואין לי ידע בהתממשקות מול paypal וצריך את עזרתכם .
פתחתי חשבון business paypalואני רואה שה-balance הוא 0 ש"ח .לא הזנתי פרטי כרטיס אשראי או פרטי הבנק שלי בישראל .

1.מה עלי לעשות כעת ב-paypal ? להזין את פרטי הבנק או את פרטי האשראי ? היכן מזינים את פרטים אלו?
ראיתי שתחת: Notifications-> Link and confirm my debit or credit card ניתן להזין את פרטי כרטיס האשראי ואז paypal מחייבים ב-8 ש"ח ומזכים לאחר 24 שעות כדי לאמת את הכרטיס.

2.בפתיחת החנות ב-etsy , בחלק של get paid , בחרתי Other payment options:paypal וכעת נדרש להזין את PayPal account email . איך מתבצעת הגבייה מהלקוח לאחר שהוא מזין את פרטי הכרטיס אשראי שלו ? האם אראה הפרטים שלו באתר של paypal והתשלום יועבר אוטומטית לחשבון בנק שלי או שכרטיס האשראי שלי יזוכה או שאני צריך לעשות את הסליקה בעצמי דרך חברת האשראי ?
תודה על התשובות .

תשובה

1. אתה מזין את פרטי האשראי שלך כדי שיאמתו את החשבון.

2. לאחר שהלקוח ישלם אתה תקבל מייל מפאיפאל על קבלת תשלום. התשלום נשאר בחשבון פאיפאל שלך עד שאתה מחליט להעביר אותו או לחשבון בנק, ואז הם ממירים לך לשקלים תוך כדי גביית עמלת המרה של 2.5-3%, או ע"י העברה לכרטיס אשראי אם יש לך לאומי ויזה אתה יכול לקבל בדולרים, ואז העמלה רק 5$, אבל עד שתגיע לסכומים שזה בכלל משנה בטח יקח עוד זמן :)

אגב אתה יכול גם לא למשוך את הכסף ולהשתמש בו כדי לקנות בעצמך באתרים כמו אטצי ואיביי.

למעלה