פתיחת חשבון ב HSBC - דחוף

liorj2

New member
פתיחת חשבון ב HSBC - דחוף

שלום לכולם , הייתי ב HSBC בתל אביב וחתמו לי על כל המסמכים לפתיחת חשבון ב USA על פי המאמר המופיע בפורום . מישהו יודע בדיוק לשלוח את הטפסים הבנתי שזה לבפאלו ב NY אבל לאן בדיוק יש שם מלא PO BOX ?

eBaySeller

New member
יש מצב אתה עוזר לי

איזה מסמכים בדיוק נתת להם שיאשרו לך?

liorj2

New member
בגדול אלו המסמכים

בטפסים שהם ישלחו לך ב EMAIL הם יפרטו איזה דברים הם רוצים בגדול זה מה שהגשתי להם אני לא יודע אם זה מספיק כי רק הגשתי : 1.צילום דרכון ולבוא עם הדרכון 2.צילום תז ולבוא עם תז שיהיה מעודכן עם הכתובת הנוכחית שלך. 3.צילום רשיון נהיגה ולבוא עם רשיון הנהיגה 4.תלושי משכורת וטופס 106 - צילום ומקור 5.צילום של אחד מהבאים בכדי להוכיח מקום מגורים חוזה שכירות\דירה בבעלותך\חשבון גז\חשבון חשמל\ארנונה 6.מכתב מהבנק שלך שהם מכירים אותך או התנהלות חשבון 3 חודשים אחורה 7.למלא את הטפסים ששולחים אליך במייל ולבוא איתם את הכול לחתום בסניף הישראלי ולשלוח ל HSBC ה NY (רק אני עדיין לא יודע לאן בדיוק) אגב ברגע שייפתח לי חשבון אם ייפתח אסביר את כל התהליך

ozitex

New member
ואגב..

אני שמח שמישהו אחד לפחות עשה בדיוק את מה שאני אמרתי לעשות על מנת לפתוח את החשבון כי כבר כמה וכמה גאונים כאן הגיעו למסקנה שפתיחת חשבון היא בלתי אפשרית, מה שהופרך כרגע לאלתר. כבר חזרתי על עצמי כמו תקליט שבור- תעשו ב ד י ו ק את מה שאני אומר ויהיה לכם חשבון בנק בארה"ב. ולמה זה? כי אני כתבתי את מה שאני עצמי עשיתי והתוצאה היתה חיובית, אז מי שרוצה שיסיק את המסקנות ומי שרוצה שלא יסיק וימציא את הגלגל מחדש, אםא הוא יכול..

the brute

New member
שאלה של מתחיל...איך חשבון אמריקאי יכול לעזור?

בעמלות של פייפל ? תודה :)

ozitex

New member
פשוט

ההעברה מפייפל לחשבון אמריקאי היא ללא עמלות. העברה מחשבון אמריקאי לחשבון בנק ישראלי היא תמורת עמלות מינימליות- 30 דולר להעברה ללא קשר לסכום. לאחר שהסכום נמצא בחשבון המקומי ההמרה היא על פי שערי המרה מקומיים.

the brute

New member
טוב אז כנראה שעכשיו זה עדיין לא מתאים לי..

אם אני יצליח להגיע מחזור מכירות גבוהה , אני אשתמש בעצתך. תודה בכל מקרה.

w2s

New member
יתרונות נוספים לניהול חשבון בנק אמריקאי

1.העברה של כספים מהחשבון בנק לפייפאל. ישנן סיטואציות שאולי תיתקל בהן ותהיה לך סיבה דווקא להעביר כסף מחשבון הבנק לחשבון הפייפאל שלך. 2.במשיכת כספים מחשבון הפייפאל לבנק, תהליך קצר יותר, בדרך כלל 3 ימי עסקים. (לחשבון ישראלי יכול לקחת שבוע ויותר) 3.מאפשר מכירה בזירות נוספות כמו אמזון 4.אפשרות לקבלת תשלום בהעברה בנקאית לחשבון אמריקאי כאפשרות תשלום נוספת. ישנם מקרים שאפשרות כזו תוכל לתת לך מענה נוסף ותחסוך לך עמלות. 5.יתרונות נוספים שלא חשבתי עליהם

Katan7400

New member
אוזי, אם אני עדיין גר עם ההורים (סטודנט) ../images/Emo13.gif

ואין בבעלותי נכס, אז אין לי את האפשרות לפתוח חשבון ? בסעיף 5 בהוראותיך כתוב שאני צריך להראות טופס המראה זאת...

ozitex

New member
אם

אתה גר איתם אז השם משפחה שעל המסמך תואם את השם שלך. יש סיכוי שזה יעבור.

למעלה