פתיחת חשבון בנק צעיר.

E y a l 2 k

New member
פתיחת חשבון בנק צעיר.

שלום אני בן 17 וחצי יש לי כסף בערך 700 שקל ואין לי איפה לשמור אותם ונראה לי שהגיע הזמן שאני אלך לפתוח חשבון בבנק עכשיו אני יכול לפתוח חשבון בנק? הוא יהיה צעיר? מה זה אומר צעיר? יש לי בנק פועלים פה ליד הבית אני יכול ללכת לפתוח חשבון לבד? או שאני צריך הורה איתי? ומה הסכום מינימום שאני צריך להכניס לחשבון? והאם על זה עולה כסף? ואם אפשר הסבר נוסף אני אשמח :)

roni2005

New member
אתה יכול ללכת לבד

בד"כ אין סכום מינימום להפקיד בחשבון.

omrie89

New member
אין צורך גם לי יש צעיר

איל שלום . אני בן כמעט 16 ויש לי חשבון שנתייה כבר אתה יכול לפתוח מגיל 16 חשבון באיזה בנק שאתה רוצה בחינ (עמלות ....) ורך אגב תפתח לך חסכון עם ה -700 ש"ח שיש לך ותוכל לדעתי (נתון לשיקול דעת הסניף להנפיק ישראכרט צעיר משהו מה זה מגניב עם הרבה הנחות והטבות במלא בתי עסק בישראל ותפיק 50 ש"ח כל חודש לפחות שיהיה לך חסכון עד לצבא . תאמין לי שהחשבון לא עולה ל כלום ובנק הפועלים מאוד אדיב והשירות הכי טוב מכל הבנקים ודר שני איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בכלל צורך להפקיד 1 סכום מינימום קודם כל בגלל שאתה משתייך למזר הצעירים אז בכלל בכל בנק ואין דבר כזה אפלו לא לבוגרים להפקיד סכום מינימום . משתלם במילא זה בחינם תפתח איפה שקרוב לך בבית ותתחיל לעקוב למרות שבנק הפועלים לא דניבים .

למעלה