פתיחת חלון פופ- אפ

פתיחת חלון פופ- אפ

הורדתי מאחד מאתרי התמיכה בפלאש קובץ המיועד לאפשר פתיחת חלון קטן באמצעות פלאש. אני רגיל לקבל קבצים אלו עם סיומת fla המאפשר לי להתאים אותם לצרכי. במקרה זה ובעוד כמה מאתר זה קיבלתי עוד קבצים עם סיומות - mxp mxi. יש שם אמנם קובץ readme אבל לא הבנתי בדיוק מהם קבצים אלו. מישהו מהמומחים מוכן לסייע בפיענוח התעלומה. מצ"ב הקובץ. אנא הפכו את הסיומת שלו חזרה ל zip (במקום txt). תודה לעוזרים.

solution

New member
mxp ו-mxi הם extension של פלאש

דבר ראשון , אני מקווה שהורדת אותם מ-flashx . אם כן תגיד לי איזה מהם ואני אשמח לעזור לך בהם כי אני יצרתי אותם ... קובץ mxi הוא קובץ המכיל נתונים על ה-smartclip שהורדת . קובץ mxp הוא הקובץ שאותו אתה צריך להתקין על המחשב שלך בתוכנה של מקרומדיה שנקראת extension mannager שהיא מתקינה כל מיני הרחבות לתוכנות של מקרומדיה , לדוגמא : תוספות ל-dreamweaver או לפלאש . בשביל להשתמש בקובץ שהורדת אתה צריך להוריד את התןכנה ממקרומדיה , לבחור באפשרות של טעינת extension חדש , וטטען אותו לתוך הטבלה שמופיעה שם . בצורה זו האובייקט שהורדת יופיע לך אוטומטית בספריית ה-common libraries שבדרך כלל נמצאים שם ה-smartclips ועוד כל מיני כפתורים ומרעין בישין . על מנת להשתמש באובייקט תכנס ל- windows-->commonlibraries ותבחר את השם של האובייקט שאותו הורדת. תגרור אותו לבמה , ותעשה עליו קליק ימני - define clip parameters . שם אתה מגדיר את הפרמטרים של האובייקט . אם אתה רוצה לראות הסבר לאובייקט , תכנס לספריה (שלך , אחרי ששמת אותו על הבמה) , ותבחר ב-define clip parameters , ושם צריך להיות הסבר על הקליפ בחלון הלבן למטה . בנוסף - יש שיעור על smart clips ב-flashx.co.il לשאלות נוספות - אני כאן ... -גדי flashx.co.il [email protected]

תודה על ההסבר

אני צריך ערב פנוי אחד ואכנס לנושא בצורה רצינית. הורדתי אותו בזמנו מאחד מאתרי התמיכה בפלאש. עדיין אינני מבין בשביל מה הם עשו את התהליך כל כך מסובך. תוריד את הקובץ ותוכל לראות אותו. אולי אתה תבין בשביל מה התהליך הזה (למה לא להכניס הכל לקובץ fla?) תודה על ההסבר המפורט.

solution

New member
ממשק המשתמש הרבה יותר נוח

בצורה הזאת . בדרך כלל משתמשים בדברים האלה ליצירת movieclips שחוזרים על עצמם הרבה מאוד פעמים , לדוגמא כפתורי רדיו או checkboxes , שכבר מותקנים עם הפלאש . אם הקבצים יהיו בקובץ fla נפרד , תצטרך להעלות את הקובץ כל פעם ולהוציא ממנו את ה-clip וכו´ , מאוד לא נוח למשתמש . לעומת זאת אם אתה יכול לגשת אליו ישירות דרך התוכנה - הרבה יותר נוח -גדי flashx.co.il [email protected]

הורדתי את ה extension manager

והתקנתי אותו. אני מניח שאחרי הפעם הראשונה התהליך יהיה פשוט. תודה גדי. אתה עושה עבודה מצויינת בפורום זה.

למעלה