פתיחת הליין החדש: lolli-pop

ז י ק ו

New member
פתיחת הליין החדש: lolli-pop

ליין lolli-pop חדש של מסיבות פופ לגייז, ייפתח במסיבה חגיגית ומפתיעה ביום חמישי הקרוב, 12/6 הליין מתארח במועדון המרהיב KU תל אביב, רחוב סלמה 117. המסיבות יתקיימו בימי חמישי אחת לשבועיים (בדר"כ). מוזיקה איכותית עם הרבה להיטים שמחים, תפאורות, מערכות סאונד ותאורה משובחות, דראג והמון הפתעות!! טלמסר:335533-057 מומלץ בחום!!!

marik

New member
כרטיסים והנחות

מחיר הכרטיס הינו 50 שקלים מחיר מוזל של 40 שקלים בלבד, יינתן למי שיציג הזמנה בכניסה. את ההזמנה ניתן להדפיס מאתר הבית של המועדון (פשוט להדפיס את ההזמנה משם או את כל העמוד)

זה הקישור הנכון

אליקו27

New member
MD7543 נו בשנה הבאה אחי

אבל שתדע שבמועדון התאטרון ראיתי המון ילדודס לפני גיל 18 ואפילו בכיף הם עלו לרקוד על הבמה אז אולי תנסה או שתדבק למישהו מבוגר שיגניב אותך פנימה מיאווווווווו אבל ביניינו כן אחי (אני מה פתאום אני בחיים לא הצעתי כאלו הצעות)

אליקו27

New member
יווווווווווווווו

סליחה סליחה סליחה אני לא אוכל להיות שם יום חמישי אז עוד שבועיים ??????? אחלה תודה וסליחה דרך אגב מותר להכניס אריות ?????? האריה שלי בת 30+ זה אפשרי ???????

hatul

New member
Lolli pop-up

המודעה קופצת לי בכל פורום באשכול גאווה, וגם פעמיים באותו פורום... כמה נפלא...

אליקו27

New member
טוב טוב אני באאאאאאאאאאאאא

מי יהיה שם????????? אני בא עם האריה שלי

אליקו27

New member
ואו איזה מסיבה פצצות

והומואים עלק כולם קפצו על האריה שלי כל שניה שזזתי ממנה מאוד נהנתי תודה

stefan10

New member
ספר עוד על

המסיבה דודה זושה האם שווה יותר מהמסיבה בתאטרון?? היו הרבה ילדים? היה דראג? כי ג. לא אוהב סגנון כזה.

אליקו27

New member
ממוש כפרות

היה אחלה מסיבה והיו 2 מלכות דראג מהממות מאוד נהנתי ובקשר ל ג יפית שלך הוא לא רצוי שם גם כן ועדיף שלא יבוא אני אוהבת רק אותך דודתי היקרה מואההההההההההההההההההההההה

stefan10

New member
את כפרות מה זה מצחיקה אותי..

עם ה ג. יפית איך שהוא מרביץ ועוד...חוץ מזה את יכולה להזמין רק אותי כפרות.. היינו אתמול בחוף הילטון בצהריים קישקשנו והסתכלנו על בחורים לא היו מספיק הומואים ו/או יפים אח"כ הוא בא אליי ועשינו זאת ...ראיתי מודעה אתמול ב "זמן הוורוד" שמחפשים דראג קווין'ס אז חשבתי עלייך נו מה את אומרת דודתי שאת הרי הכי מוכשרת ויפה..

אליקו27

New member
אני אומרת רק דבר אחד

אני שמחה ומודה לאלוהים שיש לי דודה יקרה ואוהבת כמוך אני מאחלת לכל אדם בעולם נשמה טובה שכמוך בתור חבר אמת ונפש ובקשר לדראג קווין קודם תראה את התמונה החדשה שלי באטרף וחוץ מזה ההופעות שלי מתבצעות רק לעיניי אנשים שאני אוהבת ולא לעיניי הציבור הזול והלא מפרגן כל הופעה שלי לפני שהיא יוצאת לפעול עוברת דרך הבימוי שלך דודתי ולכן היא שווה יותר מכל הופעה זולה אחרת שיש בכל מיני מקומות ולכן אני גם שומרת את הזכות להציג בפני האהובים עלי בלבד שיהיה לך אחלה יום ותשמרי על הגרביים במקום לח וקריר ויש ערב רימיקס בקרוב את אוהבת ??????????? מואההההההההההההההה מתה עלייך

למעלה