פתיחת דפים עסקיים

פתיחת דפים עסקיים

שלום לכולם,
החלטתי לפתוח לחודשי הקיץ עסק קטן של עיצוב (משהו מהבית, עם אפשרות להזמין מהאינטרנט ולבצע משלוחים), ויש לי כמה שאלות:
יש דרך מיוחדת בה אני יכולה להגיע ללקוחות פוטנציאליים בפייסבוק או בכלל ברשתות חברתיות, בלי לשלם כסף לפייסבוק?
יש דרך להפיץ בכמה קבוצות במקביל, במקום לעשות את זה אחת אחת?
והאם אני צריכה לפתוח יוזר עסקי, או שאני יכולה לעשות את זה דרך היוזר שלי (אני לא רוצה שהלקוחות שיהיו בדף יוכלו להתחבר ליוזר הפרטי שלי)?
תודה רבה לעונים, ובתקווה שהשקט יחזור!

zin7

New member
תשובה

1) אפשר להגיע ללקוחות דרך שיתופים לקבוצות אבל לצערי בבת אחת אלא לכל קבוצה וקבוצה
אבל עדיף לשלב פרסום ממומן כי אם את לא מפרסמת בכסף את מגיעה ל6 אחוזים מהשיפה ואם את מפרסמת עם פרסום ממומן את מגיעה מעל 60 אחוז
2) את יכולה לפתוח דף מהיושר הפרטי בדרך הבאה:
תצאי לדף הבית
ותחפשי דפים
ואז תלחצי על צור דף
ואחרי כל השלבים של של פתיחת הדף ייוצר דף עסקי
כמו כן ניתן לשלב אפליקציות לדף
3) אפשר להזמין דרך הדף העסקי את האנשים שהפרופיל דרך
בנה קהל-הזמן אנשים

שמעתי על משהו שיכול להתאים

קודם כל, בהצלחה עם העסק. אני שמעתי על בעל צימר שעובד עם מערכת בשם T-ROO בפייסבוק כך שבלחיצת כפתור הוא משחרר את המסר לכל הקבוצות הרלוונטיות (זה בפייסבוק) וגם לערוצי פרסום אחרים (טוויטר אם אני לא טועה ועוד). ואני יודע שזה ניתן בחינם בהתחלה.
הייתי מציע לך בכל זאת לפתוח דף עסקי, לבקש מכל החברים שלך לעשות לו לייק ולהתחיל להעלות בו תוכן שרלוונטי לעסק שלך ולא תמונות של הילדים, של הקוגל שהכנת וכו', זה לא רלוונטי ללקוחות.
וכל התשובות פה מאוד כלליות כי לא ברור מה בדיוק העסק, מי קהל היעד ואיזה קבוצות בפייסבוק או דרכי שיווק הן רלוונטיות לך, ככה שתצטרכי עוד לעשות קצת שיעורי בית לגבי הגדרת המטרות לעסק שלך. בהצלחה

zin7

New member
תשובה

פייסבוק לא עובדת עבודה עם מערכות כאלו ופיצרים נוספים
היא חוסמת דפים

מה שכתבתי נכון, ואתה מוזמן לבדוק זאת

zin7 יש אלפי מערכות צד ג' שמאפשרות לתזמן פוסטים ולפרסם בקבוצות בפייסבוק.
בארץ למשל יש את t-roo שהזכרתי שמאפשרת את זה.
אתה יכול לבדוק את זה.

למעלה