פתיחת דיון

פתיחת דיון../images/Emo88.gif../images/Emo80.gif

בגלל שהעינינים פה רדומים ושום דיון חדש לא נפתח פה רציתי לעורר קצת את הפורום, אני מקווה שגם המנהלים ישתתפו בו. איך פנסיון יכול לעזור בהתקדמות ברכיבה ובשיפורה? אם למשהו יש רעיון יותר טוב לדיון שיציע

אמממ- לא הבנתי.

ממש לא הבנתי את הנושא. פנסיון זה מקום לסוסים.... איך זה יכול לעזור לרכיבה? הצעה לדיון- איך התנדבות בחווה וטיפול בסוסים יכול לשפר ולעזור לרכיבה?

את רוכבת על אותו סוס 3 פעמים...

ואת רוכבת גם בלי מדריכה ומתאמנת על אותו סוס

כנסו בקשר לפנסיון...אמממ...

תלוי לאיזה פנסיון את מתכוונת : א. פנסיון על סוס? ב. פנסיון שינה ורכיבה לרוכבים? אני יסביר על שניהם כי אני לא הבנתי למה התכוונת...! א. פנסיון על סוס- זה שאת עושה החזקה על סוס וזה עוזר לך כי את רוכבת על אותו סוס כל שיעור או קצת פחות לפי בחירתך ורמת הכושר שהסוס צריך בשבילה. את צריכה לרכוב עליו הרבה להיתרגל אליו ושהוא אלייך וככה ילך לך יותר בקלות! בעיקר אם הסוס צריך לצבור ניסיון לתחרויות שאת תיתחרי עליו חשוב שתכירי ותעזרי לו בתהליך של התחרויות! ללמוד מה זה? איך זה? וכדומה... ב. פנסין לרוכבים זה פנסיון שהרוכבים ישנים בחווה או בקרבת מקום והם רוכבים כמה פעמים ביום מטפלים מנקים מאכפים מסדרים ועושים כל מיני דברים! הם גם יכולים לצפות בקלטות של תחרויות מחוץ לארץ או מתחרויות שצילמתם אתם! זה ממש שווה! אני מתה על זה אני כל קורס שיש בחווה הולכת, לא מפסידה את זה אף פעם...לעולם...חחח....נענענענענענענ...כדאי לך גם!!!

אבו-דני

New member
פנסיון- משכן סוסים ומשווק מתקנים

--- לפני רכיבה בעיקר עם סוס צעיר מומלץ לעשות לונג´ של כרבע שעה. זהו מתקן חובה בפנסיון תקין.... מעבר לכך, תזונה נכונה היא מפתח להתנהגות הסוס שכן סוס שקיבל "ים" שעורה מעבר לנדרש או לחליפין שעורה ברמה ירודה עלולה לחבל במצב הסוס בכלל וכמובן באיכות הרכיבה. נשוא חשוב אחר הוא רמת הבטיחות שלפעמים במקומות שאין בהם הקפדה מקבל הסו מכות או משתולל בגלל סוסים אחרים ואו אז יש או נפיחויות או נזקים אחרים שלא תמיד למי שלא מבין לעין נראים. לסיכום: כאשר מפקידים את הדבר היקר לכם בידי אדם בידקו את המקום מבחינת רמת הבטיחות ...את סוג המזון וכמה, ותמיד תמיד נסו לבדוק את הדברים גם עם וטרינר או אדם שאתם סומכים עליו כמבין עניין

למעלה