פתיחת בקלפי טארוט

nike001

New member
פתיחת בקלפי טארוט

לא מזמן, בהקשר לשאלה מסיומת הטארוט הזהירו אותי.

הפעם, מישהו שוב מנסה לשים לי רגל ואני יודע גם במה, כששאלתי את השאלה בקלף יחיד ספציפית על אותו אדם האם מנסה לשים רגל בזה שהוא הציע... לא משנה מה .... קיבלתי:
״
שבע חרבות

דרכי פעולה לא שגרתיות, חוסר יושר פנימי וחיצוני, מרמה, גניבה,מערבולת רגשית, מניפולציות, מריבות, מתח, אמצעים לא מקובלים. הקלף יכול להזהיר אתכם מפני מלכודות וניסיונות להערים עליכם.

פעולות נעשות מאחורי גבכם.
עליכם לנהוג בדרך מתוחכמת בכדי להשיג את מטרתכם.״

פתחתי ב״
http://www.istrology.co.il״
קלפי טארוט ריידר.
מה אתם חושבים? זה נכון? האם גם האינטואציה שלי צדקה וגם הטארוט צודקים בהקשר לאותו אדם?

nike001

New member
שאלתי עכשיו את הטארוט למה

אותו אדם רוצה לפגוע בי וקיבלתי:
״20 התעוררות

חיובי – התעוררות, רצון ללמוד ולהתקדם רוחנית, חשבון נפש, זיהוי מצבים שמפריעים להתקדמות, שמחת היצירה, הישגים, כוחות מחודשים, החלטות שחייבים לבצע.

שלילי – הפסד, רגשות אשמה, פחד משינוי, עיכובים, קושי בלקיחת החלטות, תלישות, מהפכה לא צפויה.

כתשובה סופית – חיובית, דברים יבואו בהפתעה ו"בגדול" ויעוררו שמחה.
כתיאור מצב – צורך לקחת החלטה, כדאי ללכת על הדברים ללא חשש, מתוך בטחון ואמונה. שינוי מוחלט שילווה לאורך החיים, מהפכה פנימית. חיפוש עצמי, שבירת מסגרות ישנות והתחלה חדשה.״

nike001

New member
מה ההקשר בין שאלתי לבין התשובה הזאת?

אני יכול להבין באופן כללי , ועדיין..

אוRנה

New member
בוקר טוב נייק

הטארות אינן ג׳ני שעונה לכל השאלות שלנו
אלא דרך לתקשר עם הקיום/היקום/הבריאה
זו שפה, שצריך ללמוד אותה
וגם כשמבינים את השפה, יש לזכור שלא תמיד הקיום עונה ישירות לשאלתנו, אם בכלל, אלא מעביר לנו אך רק את הידע שרצוי שיהיה ברשותנו כרגע

אם אתה רוצה לשתף מעט ולתת רקע, נשמח לכוון אותך לשאלה מתאימה
ונלמד ביחד

nike001

New member
היי

כרגע לא נעים לי לחשוף בפורום
מה שאני כן יכול לומר שאני מנסה להבין. שאלתי את הטארוט ברגע זה ״האם יהיה חיוני עבורי להשכיר דירה?״ והנה התשובה:
״אס הגביעים

חיובי: תחילתו של קשר רגשי או אהבה חדשה, דמיון יצירתי, רצון ליצור משהו, תקשורת טובה עם אנשים ועשייה בכיוונים חיוביים.

שלילי: מצב של תסכול, קושי לבטא אהבה מסיבה מסוימת. שינוי לא נעים, אי יציבות רגשית.

שיפור במצב והתפתחויות משמחות. תקופה שמחה בכל הקשור לעניינים רגשיים.״

מה שהבנתי , גם ממה שכתבת וגם ממה שאני מכיר את עצמי וגם מהתשובה של הטארוט-בפרט התשובה של הטארוט הוא שבגדול זה כן יהיה חיוני עבורי העצמאות ורגשית זה יצור אצלי דברים טובים כי השקט מהמשפחה שלוחצת ומעיקה מאוד יקר עליי ומצד שני, המצב של התסכול והקשיים שהם דיברו עליו הוא למשל במערכות יחסים אינטימיות שהמעבר דירה אולי כנראה יכול לגרום לי לקשיים והפחד להפגע או בכלל אני אראה את העולם בצורה אחרת ויהיה קצת יותר מפוחד מהסיבה שאני כבר לא ילד ואין לי בסיס כלכלי, מהחסכים שלי בחיים והתחושה שמצד אחד אמנם יש לי שקט מהמשפחה אך מצד שני יהיה קצת סוג של בדידות וגם הפועל לא יהיה ממש מי שידאג לי באמת / באובססיה (גם אם כרגע אני לא אוהב את זה) וזה יגרום לי לראות את העולם במשקפיים יותר בוגרות שאני כבר יהיה אדון לעצמי ובעצם גם ממשקפיים עצובות כי יש לי צד דיכאוני בי וראיה שלילית. הסיכום שם הדברים הוא שיהיו התפתחויוץ משמחות בכל מיני עניינים רגשיים אז אולי זה גם כי אנשים בצד יעריכו בחור צעיר שמשכיר דירה ועובד ואולי גם אתחיל ללמוד, זה גם יתן לי הרגשה נוחה במערכות יחסים בעיניי זה בונוס וגם יהיה לי יותר חשק ללימודים מהסיבה שברגע שיהיה לי שקט נפשי מהמשפחה המעיקה שרוצה בטובתי( אבל לא מבינה שאולי שקט נפשי יגרום לי להתפתח) אולי דברים יהיו טובים יותר.

אגב בלי קשר חשבתי שמעבר דירה עלול להכניס אותי גם למצב ההפוך - לדיכאון ולמחשבון אובדניות בפרט שמצבי הכלכלי הוא מתחת לממוצע אבל הטארוט כותבים אחרת.
2 שאלות
1. האם הטארוט לא טועים ובהחלט זה יהיה מעבר חיוני עבורי?
2. נראה לך שתרגמתי לעצמי נכון את הדברים? יש מצב שתגיד/י כן כי אני מכיר את עצמי טוב וזה שאלה אישית.
3. בלי לשלוח קישורים למאמרים, בקצרה, מי זה היקום הזה ומי מסתתר מאחורי הקלפים האלה שתמיד נותנים תשובות שתכלס קולעות לא מעט?
4. האם את/ה תוהים אולי זה לא אמיתי? כי הרבה פעמים מדברים במיסטיקה על דברים שהרבה אנשים יכולים להזדהות איתם אך מצד שני הרבה דברים גם נראים די ספציפיים לכל אדם. מזכיר את הבלבול שלי אם האל הוא דמיוני או אמיתי

רחליקה האחת

Member
מנהל
nike001 שבת שלום

אינני אוRנה אבל אנסה לענות כמיטב יכולתי על שאלותייך.

לא אכנס כאן לתיאוריות נרחבות בנוגע ללא מודע קולקטיבי, העברה בינדורית של תכנים רוחניים ועוד.

על כך תוכל ללמוד רבות מההסטוריה - בעיקר של עם ישראל.

לא אעסוק כאן במשולש גוף-נפש-נשמה וגם בעניין קיום הנשמה או אי קיומה, לפי דעתי.

1. האם הטארוט לא טועים ובהחלט זה יהיה מעבר חיוני עבורי?
2. נראה לך שתרגמתי לעצמי נכון את הדברים? יש מצב שתגיד/י כן כי אני מכיר את עצמי טוב וזה שאלה אישית.
3. בלי לשלוח קישורים למאמרים, בקצרה, מי זה היקום הזה ומי מסתתר מאחורי הקלפים האלה שתמיד נותנים תשובות שתכלס קולעות לא מעט?
4. האם את/ה תוהים אולי זה לא אמיתי? כי הרבה פעמים מדברים במיסטיקה על דברים שהרבה אנשים יכולים להזדהות איתם אך מצד שני הרבה דברים גם נראים די ספציפיים לכל אדם. מזכיר את הבלבול שלי אם האל הוא דמיוני או אמיתי.

קלפי הטארוט הם כלי לתיקשור. אין הם צודקים או טועים אלא הם כלי נייטראלי נעדר שיפוט משל עצמם.

בגלל העובדה ששפת הקלפים היא שפת הסמלים כל אדם יכול לפרש אותם מנקודת מבטו. לכן,

הכל נמצא בעיני המתבונן. לפיכך גם, הכל עניין של אמונה.

הקלפים הם דרך אחת מיני רבות להתחבר ל"אני העליון" וכוללים בתוכם הדרכה.

התקשורת עימם נעשית באמצעות האינטואיציה.

רוברט גרייבס אמר:

"אינטואיציה היא סופר-לוגיקה שעוקפת את כל תהליכי המחשבה הרגילים ומדלגת ישר מהבעיה לתשובה".

לעניות דעתי,

היקום הוא לא מי אלא מה .

היקום מורכב מרבדים שונים, נראים ובלתי נראים, מוחשיים ולא מוחשיים.

כמו היקום כך האדם מורכב מחומר ורוח.

הקשר בין האדם ליקום נעשה מרבדים רוחניים אל רבדים רוחניים באמצעות תקשורת רוחנית.

מיסטיקה היא תורת הנסתר.

רוחניות היא תורת המוסר.

הקשר בין בני אדם מתבצע ברמות שונות ומתחיל באינטואיציה האישית.

כך למשל, אדם יכול להכנס לחדר מלא אנשים שהוא לא מכיר ותחושותיו לגבי כל אחד מהנוכחים

יגרמו לו לבחור אם לפנות לאדם מסויים או לא, אם להענות לפניית אדם אחר או לא;

זאת מבלי שתהיה לכך סיבה הגיונית.

בעניין זה אציין כי לאמונתי הפרטית כולנו מונעים מרגש ולאחר מכן "מלבישים"

על החלטותינו/התנהגותנו/רגשותינו סיבות הגיוניות-לוגיות / הסברים שכלתניים.

העובדה שבני אדם חשים מכנים משותפים בינהם נובעת מתחום הרוחניות ומתחום המיסטיקה.

הקשר בין מיסטיקה לרוחניות בא לידי ביטוי בדתות שונות בצורת תורות סוד.

ביהדות זו הקבלה, באיסלאם- סופיות, בהודו - הוודות.

לא כל אדם רוחני הוא גם אדם דתי, אך כל אדם דתי הוא גם אדם רוחני

בגלל הקשר ההדוק בין דת למוסר.

התחומים עליהם הצבעת בשאלותיך נרחבים ועמוקים . השתדלתי לכבד את בקשתך

ולהמנע מלצרף הנה קישורים.

השתדלתי גם חענות בתמצות על שאלותיך.

גוגל הוא חבר טוב שלי ואני לומדת בעזרתו המון

גם בפורום זה מידע רב אותו תוכל למצוא הן באמצעות רובריקת "חפש" והן באמצעות לחיצה על "כלים ומידע".

יש שם מבחר מאמרים תחת תת-הכותרת: הודעות נבחרות, מאמרים וכו'.

לעצם שאלתך:

צר היה לי לקרוא את מורכבות יחסיך עם משפחתך ואת התנועה בין אופטימיות לפסימיות האופפת אותך לפעמים.

אינני יודעת אם נכון לך בשלב זה בחייך לשכור דירה.

מה שאני חושבת זה שבאמצעות קלף יחיד קשה יהיה לי לתת לך הכוונה נאותה.

ממליצה לך לשאול:

מה עליי לעשות כדי לקדם את עניין שכירת הדירה בחודשיים הקרובים?

פריסת ייעוץ רזה באתר של נתנאל:

http://www.tarotist.co.il/spread_info.php?spread=counslght

תודה ששאלת ונתת לגולשים כאן וגם לי הזדמנות להגיב.

אשמח לנסות להתבטא בכל עת אם יש לך שאלות נוספות.

שבת מתוקה,

רחליקה

sagie.m

New member
הקלף שבע חרבות אינו מייצג בגידה וחוסר יושר

אני לא הייתי ממהר לפסול אדם שמייצג אותו קלף טארוט 7 חרבות, כיוון שיכול להיות שהוא אפילו השותף האידיאלי.
כל עניין הרמאות, חוסר יושר, בגידה, זו תפישה שברובה ישראלית, תפישה המתבססת על גישה המנסה לתת לכל קלף פירוש שמבוסס על התמונה של הקלף.
ומה הבעיה עם הגישה הזו? הבעיה היא שקודם כל במקרה של קלף שבע חרבות זה לא נכון (אתה מוזמן לקרוא את המאמר שצרפתי), ושנית לקלפים יש פירושים עמוקים יותר שהציור אינו מייצג אותם.
יש הרבה אי הסכמות לגבי הקלף הזה, אולם בשונה ממפרשים ישראלים, אולי כדאי לקרוא מה יוצר הקלפים כותב על הקלף:
אז.. כשארתור וייט פרסם את הקלפים שלו הוא נתן לקלף זה פרוש בסיסי אותו הוא כתב בחמש מילים: תכנון, ניסיון, בטחון, תקוות ומשאלות (עמוד 240 בספרו: The Pictorial Key To The Tarot, שייצא לאור בשנת 1910).

גם אם תחפש טוב, לא תמצא את יוצר הקלפים כותב: רמאות, חוסר יושר או בגידה.

בהצלחה...

למעלה