פתיחת בלוג

פתיחת בלוג

כבר כמה זמן שאני חושבת לפתוח בלוג ולכתוב על חיי. א. אני לא באמת יודעת איך פותחים, מפרסמים וכו'- אבל זה בעיה קטנה ב. אני מעט חוששת מחשיפה, מצד אחד- מה אכפת לי, אלו הם חיי לטוב ולרע, מצד שני אולי זה יעשה בלאגן. מה דעתכם?

ותודה למחלקת מיחשוב

שעשתה מאמץ לאפשר לי לפתוח שירשור חדש. (אם אפשר גם לפתוח את התיבה האישית..... ואני מבטיחה לשלוח מייל תודה בתפוצת נאט"ו.)

mister xy

New member
הגזמת !

לא מספיק שנתנו לך לפתוח שרשור את רוצה גם לקרוא מסרים ?
ולמה את חושבת שתוכלי לפתוח בלוג אם את לא מצליחה לפתוח אפילו את תיבת המסרים.

בעבודה שלי

הם יעילים מאוד, וכדי שח"ו לא נסיח דעתינו מהעבודה לא ניתן לפתוח גם את המייל האישי אלא רק את המייל של העבודה- שהוא כמובן פתוח גם למנהל הישיר שלי..... יש הרבה אתרים חסומים לדוגמה האתר חופש וכל מה שלא נראה להם. לפעמים אני מרגישה כאילו יש פה סינון רימון וועדות קודש. זה נוראי. אז אם הצלחתי להשיג ממחלקת מיחשוב משהו, זה הישג מרגש.....

לחוד

New member
יש יותר מצדק מסוים

במה שהמעביד חוסם גלישה חופשית באינטרנט על חשבון שעות העבודה.

mister xy

New member
זה תלוי רק בך

את יכולה לכתוב הרבה פרטים על עצמך, כמו: אזור מגורים, עיסוק, מספר ילדים, גילאים שלהם ועוד. ואז יש בזה סיכון. מצד שני את יכולה לשתול כמה פרטים לא נכונים כדי לבלבל את האויב...

סוג ב

New member
כשאני פתחתי בלוג

זה היה במטרה לכתוב רק אמת. אני כותבת ספר, אבל הספר לא מבוסס רק על האמת, כי הקוראים ידעו מי עומד מאחורי הספר. היתרון בבלוג, את יכולה לבלף, לסלף, לשקר.. ואף אחד לא ידע מי באמת עומד מאחורה (כל עוד וזה במסגרת התקנון של תפוז) בכל אופן, אני אישית, כותבת רק דברים אמתיים, כל אחד לוקח את זה לאן שהוא רוצה..

אני לא רוצה

להמציא את סיפור חיי. אני רוצה לכתוב אותו כמו שהוא. העניין הוא שמה שעברתי לא כל כך נפוץ, בטח לא במגזר החרדי לכן אין לי ספק שיזהו אותי. השאלה מה המחיר של הזיהוי? האם יש לי ממה לחשוש?

סוג ב

New member
מורכב

א. כמה אנשים כבר את מכירה? ומתוכם, מי באמת גולש באינטרנט, מתוכם מי בתפוז, מתוכם, מי יגיע בדיוק לבלוג שלך? אולי 2. לא שאני חלילה מזלזלת במצב ומספר החברים שלך, אבל הסבירות מדברת בעד עצמה... ב. אם את באמת רוצה לספר את סיפור חייך, קחי סיכון שאולי, 1 /2/ 3 מהקוראים, ידעו לקשר בינך לבין בעלת הבלוג..

לחוד

New member
מספיק שקורא אחד יזהה אותה

והסיכול הממוקד יצא לדרך.

לחוד

New member
הנוהל הרגיל

סילוק ממוסדות, הרחקה מהקהילה, אם את נשואה - אבדן בן-זוגך, וכן הלאה על זה הדרך.

כדאי להזהר עם זה

אם הסיפור שלך לא סטדנרטי, יום אחד זה יחזור אליך כבומרנג. השאלה כמה יש לך להפסיד, אם בכלל, ואם את ערוכה לכך. מאידך, כתיבת בלוג יכולה מאוד לתרום לכותב!

למעלה