פתיחת ביטוח מנהלים

• פותח הנושא Megg
  • פורסם בתאריך

Megg

New member
פתיחת ביטוח מנהלים

לפני 8 חודשים החלפתי מקום עבודה ועד אז הייתי מבוטחת בפניקס הוני. בימים אלו עליי להחליט היכן לפתוח את הביטוח שלי ואני מבולבלת נורא. קיבלתי שלוש הצעות: 1. כלל- פרופיל מנהלים 100% חיסכון, שהבנתי לברוח מזה כמו מאש. 2. מיגדל עם חיסכון של 98:2 - חלק פטור ממס בהוני והשאר בפנסיוני של חברת הביטוח. 3.סהר (שמתאחדת בימים אלו עם שילוח)= הראל- 100% חיסכון (חלוקת שכר כמו בקודם). השאלה הראשונה היא האם מיגדל עדיפה מעצם היותה חברת הביטוח הגדולה ביותר? השאלה השניה היא היכן אני יכולה למצוא טבלת תשואות של השקעות של חברות ביטוח (ניסיתי באינטרנט במקומות מסויימים, אך ללא הועיל)? שאלה שלישית היא בנוגע לביטוח בריאות- הנני מבוטחת כיום בכלל בביטוח מיוחד לאישה שנקרא "אחריות שלך" וקיבלתי הצעה בשילוח לביטוח "אפגרד" במחיר זול יותר שמכסה את כל הניתוחים ("אחריות שלך" מכסה כ-17 ניתוחים בעיקר שקשורים באישה), מה נחשב לביטוח בריאות עדיף? מצטערת על עומס השאלות, אך אודה מאוד על עזרה אפשרית.

avinor

New member
מכיוון ששאלותייך נוגעות לפורום

-הביטוח ואנוכי סוכן-ביטוח,אנסה לעשות לך קצת סדר בין הדברים: (1) ביטוח בריאות-מכיוון שזהו תחום שבו אני מתמחה ויש לי נגיעה אישית אליו-לצערי! ביטוח UPGRADE של שלוח/סהר-ציון הינו ביטוח שכולל כיסוי מלא לכל הניתוחים,ההשתלות והתרופות שאינן בסל הבריאות-לבעלי שב"ן(שזהו הביטוח "המשלים" של כל קופת-חולים).במהותו,אומר ביטוח זה את הדבר הבא:בהיות אדם זקוק לניתוח,והחליט לעבור אותו באופן פרטי,עליו להביא אישור מה גובה הכיסוי של הקופה שבה הוא חבר,ושלוח תשלים לו את ההפרש("הדלתא").הרעיון בביטוח כזה שעל המבוטח לא להוציא שקל מכיסו למימון ניתוח פרטי.אבל היה וקופת החולים תסרב לממן את חלקה-וזה קורה,הלקוח בבעיה!!! וזו הסיבה מדוע ביטוח זה זול מפוליסת ה-PREFFERED-שבה קיים מימון מלא ללא התייחסות למה תשלם/לא תשלם הקופה.באופן הגון ביותר,ולאחר שיש לנו -סוכני שלוח וחברת שלוח עצמה-נסיון בתביעות,אני יכול לומר לך שהקופה היחידה שאינה מערימה קשיים בנושא היא קופת-חולים כללית.לא משום היותה קופה טובה יותר ממתחרותיה,אלא משום היות "הביטוח המושלם" שלה מבוטח ב"דיקלה"-שהיא חברת בת של "שלוח-הראל".מנהל התביעות של "שלוח" ודקלה" הוא אותו אדם ולכן העניינים זורמים בלי בעיות. לגבי "משלימים" אחרים("מגן-זהב" של "מכבי","מאוחדת עדיף" ו"לאומית ועוד"),יש בעיות בתביעות ל-UPGRADE בשל התחרות בין הקופות. בכל מיקרה,ה-UPGRADE עדיף על 17 הניתוחים שיש לך ב"כלל". (2) לגבי ביטוח המנהלים המוצע לך ,אני מציע לך שתפני לסוכן-הביטוח שלך שייתן לך ייעוץ מקיף על כל סוגי הפוליסות ולגבי הפוליסות.קצת קשה לתת בפורום כזה תשובה מוחלטת.אגב תשואות,לא קיימים הבדלים מהותיים בין חברות הביטוח לאורך 10 השנים האחרונות בשל כללי ההשקעה שלהם הן כפופות. אני בעיקרון,לא תמיד ממליץ ללקוחותיי לחסוך בחברת-ביטוח אלא בקופ"ג בנקאית ולקנות את ביטוחי הסיכונים בעלות מוזלת. אם תרצי הסברים מפורטים בנושא-ללא תשלום וללא כל התחייבות מצידך-כולל בנושא ביטוחי הבריאות,אשמח אם תפני אליי ל: 415953-053 (אבי). שבוע טוב שיהיה לך.

bacs

New member
בחירת ביטוח מנהלים

בנוגע לביטוח המנהלים צריך להגדיר את המטרות של הפוליסה ואת העדיפות שלך לקבל מהפוליסה בין האופציות הבאות: 1. קצבה חודשית מגיל הפרישה 2. סכום ח"פ בעת הפרישה 3. ביטוח חיים (ריסק) - כלומר סכום ח"פ במקרה של מות 4. הכנסה חודשית עקב אובדן כושר עבודה מלא (75% או יותר אובדן כושר) 5. הכנסה חודשית עקב אובדן כושר עבודה חלקית (פחות מ75% אובדן כושר) אחרי קביעת המטרות והעדיפויות אז אפשר לחפש את התוכנית המתאימה ביותר. ניתן לעניין בדיווחים של חברות הביטוח (כולל תשואות בין היתר) באתר של אגף שוק ההון ביטוח וחסכון www. mof.gov.il

Megg

New member
תודה.

אני מעוניינת בביטוח מנהלים הוני. כמו שציינתי, הביטוח שנתנו לי הוא 100% חיסכון בסהר ציון (הראל בינואר). אין לי צורך כרגע בריסק ולפי הבדיקה שעשיתי עד כה אין משמעות לגודל חברת הביטוח על התשואות, שזו היתה ההתלבטות העיקרית שלי מול סהר ציון (ולא מיגדל או כלל).

liorblecher

New member
ביטוח בריאות

בנוגע לשאלתך בביטוח בריאות. את צודקת. שוק הביטוח עמוס ורווי בסוגים שונים של ביטוח בריאות. הצעתי אליייך- במידה ובחרת לעצמך להשקיע בביטוח בריאות, תשקיעי אך ורק בפוליסה המכסה אותך בכל דבר אפשרי בלי סייגים וללא הגבלות. במידה ואת מבוטחת כבר ב"כלל". יש לי הצעה לפוליסה בשבילך המכסה הכל ובמחיר דומה לפוליסה של שילוח. במידה ואת עדיין מתעניינת תוכלי לפנות אליי. 09-9517170 ליאור.

kobig

New member
ביטוח בריאות

אתייחס לשאלותיך בנושא ביטוח בריאות שלך. 1. מכיוון שהביטוח שיש לך מוגבל בהיקפו במס´ הניתוחים המכוסים כדאי לשדרגו לביטוח המכסה את כל הניתוחים- בלי רשימות של ניתוחים, ובלי הגבלות וללא תלות - אם יש לך שב"ן "משלים" של קופת חולים. 2. לדעתי, התוכנית שתתאים לך היא "אחריות מורחבת" של "כלל ביטוח" מהסיבות הבאות: א.היא מכסה באופן אופטימלי והמקיף ביותר את הדברים החשובים בביטוח רפואי פרטי ומאפשרת לך לקבל שיפוי מלא לכל הניתוחים והשתלות איברים בארץ ובחו"ל. ב.העלות של התוכנית נמוכה ביחס לתוכניות מקבילות. ג.זו התוכנית היחידה שתוכלי לקבל עליה בונוס כספי בגין העדר תביעות מדי 3שנים. ד.לא תצטרכי לעבור שוב את תקופת האכשרה (90 יום), על מה שאת מבוטחת כיום. 3. את הכיסויים היחודיים שיש בתוכנית "אחריות שלך" תוכלי להוסיף לתוכנית הבסיסית בתוספת חודשית נמוכה. 4. אוכל להשיג בעבורך את הביטוח הנ"ל בתעריף מוזל ובהנחה מיוחדת מהתעריף הרשמי של חב´ הביטוח. 5. פרטים נוספים על התוכנית בקישור המצורף: http://www.clalbit.co.il/cgi-bin/bvisapi.dll/agency/health_insurance_offer.jsp?oid=PRODUCT_9205&newOffer=yes&paramOID=-10101 בברכת חג חנוכה שמח, קובי 790550-050

למעלה