פתיחות

פתיחות

אולי זה לא המקום הכי מתאים לשאול, אבל בכל זאת - עד כמה אתם מרגישים פתוחים לדבר על מין ומיניות עם חברים או אנשים בסביבתכם הקרובה? על מה לא תדברו אף-פעם? אני שואלת כי אצלי הגבולות מאוד ברורים, אני לא מדברת על כל מה שקשור. איכשהו יש לי צורך להשתחרר מזה, אז החלטתי לנסות לבדוק מהם גבולות "נורמליים" ואשמח לשמוע תשובה.

ארטימיס

New member
אני אישית ..

בחורה מאוד פתוחה. לא רק במה שקשור למיניות.. אני מדברת חופשי על סקס.. ליפעמים זה אפילו מרתיע ומביך אנשים שלידי חיחיחי

black hock

New member
לי אין בעיה לדבר כמעט עם כל אחד על

כל דבר אבל זה נורא תלוי באופי למה את רוצה להשתחרר מהגבולות שלך?יש סיבה שקבעת אותם לא?

נראה לי דגם גבולות שלי לא "נורמליים

אני מאווווווד מפרטת (לפעמים יותר מדי!) לגביי מין. מצד שני, זה איפשר לכמה חברות שלי, שאינן פתוחות כמוני, לספר לי כל מיני פרטים מפורטים על כל מיני בעיות שהן נתקלו בהן. בלי הפרטים האלה לא הייתי יכולה להבין מה בדיוק הבעיה ואיך לעזור. אני מציעה לך פשוט לבחון את הגבולות שלך - עד כמה נוח לך לפרט, ואיפה שכבר לא נוח, תפסיקי. הגבול הכי חשוב, לדעתי, הוא לעולם לא לספר דברים מפורטים למי שלא חברה קרובה שלך.

ועוד דבר -

תמיד תזכרי שכשאת מספרת משהו על סקס, את מספרת גם על הבנזוג שלך, ועד כמה זה בסדר מבחינתו שאת מספרת לאחרים את זה.

מגבלה אחת

(לא ראיתי שהשאלה מופנית לבנות בלבד אז אני מרגיש חופשי לענות גם) אני בנאדם די פתוח במיניות שלו, ובאופן כללי אני לא מסתיר הרבה מהסביבה (למעט דברים שנוגעים לאנשים אחרים). ההגבלה היחידה שלי היא צנעת הפרט של אחרים, כלומר אם אני במערכת יחסים עם מישהי אני לא אדבר על זה בכלל, אולי רק לחבר טוב ובהגדרה כוללת (כמו - היה ממש טוב וכו' בלי פרטים). גם אם אני מדבר על דברים בלשון עבר, זה בלי להזכיר שמות ולא במקרים שאנשי השיחה מכירים את הדמות הפועלת...

סיון 1 23

New member
אני מאוד פתוחה... יותר עם בנים.

אני אוהבת לדבר כאילו אני יותר "גברית" בעיניין הזה... כי אני מאוד פתוחה ולא מתביישת... כמעט בקשר להכל. בקשר לעינוג עצמי יותר קשה... בנות שומרות את זה כל כך בסוד שאני נורא מרגישה מגעילה... אלא אם כן זה נושא פתוח כמו כאן. הייתה חברה אחת שיצא לי לשאול אותה על זה והיא ענתה בכנות אז יכוליות שהייתי יכולה להיפתח איתה בקשר לזה. אבל אנחנו לא חברות יותר... אני מאוד שונה מבחינת בנים מרוב הבנות בגלל זה. אני נורא מינית ו"חרמנית" וגסה בדיבורים. כלומר אני לא בחורה גסה. אני פשוט צוחקת בקלות על נושאים "מגעילים" שקשורים במיניות... וגם יכולה להיפתח מאוד בקלות בקשר אליהן... יותר מהרבה מאוד בנות, לפחות בסביבה שלי (לא סביבה יותר מידי תמימה). (כמובן שיש לי את המקום שבו אני מניחה את הרגל. אבל זה לא נושא שקשור במין... אלא נושא אחר שממנו אני סולדת)

למעלה