פתיחות מרחוק

פתיחות מרחוק

אשמח לבצע פתיחות בכל שאלה לגולשי הפורום: זוגיות, עבודה, לימודים, עזרה בקבלת החלטות ועוד... רוני גלעדי נטורופת ויועץ טארוט

taae47

New member
יעוץ

האם אפשרי לקבל יעוץ לגבי פרנסה איזה ניתונים אתה צריך בבקשה

פרנסה

תאריך לידה+ נוסח מדויק של השאלה. בברכה, רוני גלעדי נטורופת ויועץ טארוט

taae47

New member
לרוני גלעדי-יעוץ

תאריך לידה: 8.7.1969 שעת לידה 1.30 בלילה התפטרתי מעבודתי לפני כ 4 חודשים לאחר שעבדתי 15 שנה,רציתי לדעת איזה תחום מתאים לי? ואם אמצא עבודה בקרוב?

פתיחת פרנסה

שלום לך, את עומדת בפני סיום תהליך שנמשך כבר כמה שנים. מומלץ לעשות תפנית חדה במחשבה. יש לך אינטואיציה גבוהה, אך לעיתים ההיגיון חזק ממנה. עלייך ללמוד להקשיב לקול הפנימי שבך ולעשות בו שימוש. כל הדרכים פתוחות לפנייך. מומלץ לך ללמוד כל מקצוע שקשור לאסטתיקה ולאמנות, אך גם למיסטיקה יש בהחלט מקום בחייך. אך נדרש ממך להשקיע קודם בתחום הלימודים, ולמזגם עם עבודה כלשהיא מבחינת "אין קמח אין תורה". יש מקום לאופטימיות, בקרוב יתכן ותשלבי בין שני מקומות עבודה. ניתן לפנות לייעוץ נוסף: [email protected] בהצלחה, רוני

שלום האם את יכולה לפתוח לי??

האם את יכולה לפתוח לי לגבי שתי עניינים: 1.הורי היתגרשו ואני זקוקה ליעוץ לאיזה בית לעבור לאבי או אמי ולגבי מה אני יכולה לעשות אם לעבור מפנמייה דתיה שנבחר ע"י אמי וגם איתי אך איני מרוצה אל ביה"ס חילוני שיש סיכוי שהוא יהיה בתל אביב... 2.לגבי מערכת יחסים האם לרגל המעבר לנתק את הקשר או להמשיך אם הנסיעות וכ'ו (ואני מאוד אוהבת את הבחור... תאריך הלידה שלי הוא 29.1.1991 (האם את יכולה להגיד לי עוד פרטים שאני צריכה לתת לך?) תודה מראש!!!! זה מאוד יעזור לי!

למעלה