פתיחה בקלפים

• פותח הנושא hva
  • פורסם בתאריך

hva

New member
פתיחה בקלפים

פעם ראשונה אני מוצאת את עצמי מול פתיחה של קלפים היה לי קשה לקבל את מה שנאמר ומה ואני צריכה לבצע בנושא הזוגיות. עם יתר הדברים לא היתה לי בעיה, נאמר לי לעזוב את בן הזוג. מי עבר גם שלב דומה ויכול לעזור

קטע

ואני תמיד חשבתי שזה היה ברוטוס... אוי לשיעורי ההיסטוריה, לומדים ועוד לומדים, ובסוף? כאילו לא למדנו כלום

אייבורי

New member
הגיע הזמן

לעבור לקוביות משחק אבל אם הזוגיות שלך מושפעת מאקראיות של קלפים באמת מצבכם בכי רע

אם ה"קלפים" אמרו לך לזרוק את הזוגיות לפח

ואת בכלל שוקלת את הנושא, אז כנראה שהזוגיות לא משהו מלכתחילה. הרי אם הזוגיות היתה מצויינת לא היית בכלל שוקלת את זה, ולא חשוב מה הקלפים אומרים. (כל זאת תחת ההנחה שאת אדם סביר ששוקל את מעשיו ואת תוצאות מעשיון - ולא עושה דברים 'סתם כך' כי מתחשק באותו רגע ו 'יהיה מה שיהיה, אחרי המבול') אני לא אומר לקבל את מה שהקלפים אומרים - אלא : שאם את שוקלת את הנושא תחשבי על הזוגיות שלך ועל מה ניתן לשפר בה, אם את בכלל מעוניינת לשפר אותה, ואיך את, כן, את, לא הקלפים ולא מישהו אחר, איך את מקדמת את הנושא של להביא את הזוגיות למקום טוב יותר - מבחינתך. כמובן זה גם תלוי בבן/ת הזוג- תצטרכו לדבר. על כוס קפה. והפעם לא לקרוא בקפה. סתם - קפה.

feralcat

New member
אני לא כל כך מבינה בנושא קלפים

אבל אני חושבת שמי שמתפרנס מזה קצת מנסה לשים לב לשפת הגוף, רמז, קטעי מידה שמוסר זה שהגיע לקבל הדרכה/תשובה. בגלל זה אני חושבת שאת צריכה לשחזר את מהלך המפגש. ולשים לב למה מפריע לך בבן זוגך כי לדעתי הריעון "לעזוב את בן הזוג" רק סיכם דברים שאת אמרת בעצמך. "אומרת לי אתה נחמד/ תשים עשירייה בצד/ ואז לפתע היא שותקת ורואה/ את כל מה שיקרה ומה שכבר קרה/ רואה על מי אני חושב/ ומה אני רוצה" -אהוד מנור

למעלה