פתטי..... -.-

• פותח הנושא LOOS3
  • פורסם בתאריך

kikona126

New member
אז אני אספר

יום אחד גיליתי שאני במינוס בבנק, בדיוק ביום שרציתי לקנות מחשב. הייתי בטוחה שיש לי מספיק כסף... אבל יום אחרי זה חסמו לי א הכרטיס. אני כבר ראיתי את המחשב אצלי ביד, אבל מצד שני ידעתי שהעבודה שלי לא מכניסה מספיק. בדיוק באותו השבוע התקשרו אלי מחברת הפקות, הציעו לי עבודה עם משכורת כפולה. הצלחתי להגיע לסכום של המחשב בתוך חודשיים!!!! כשרציתי לקנות אותו ההורים היו בחו"ל, סיפרתי להם שאני הולכת לקנות את המחשב, הם בדקו שם את המחיר שלו, מתברר ששם הוא עלה פחות, והם קנו לי אותו שם (והחליטו להביא לי מתנה) ועוד דוגמא, אני מחפשת דירה להשכרה, והנה השבוע, חברה צלצלה ואמרה לי שהחדר שלה מתפנה ושאני יכולה להשכיר אותו, יותר מזה, הסכום שהיא משלמת יותר נמוך מהסכום אותו הצבתי כמקסימום!

LOOS3

New member
נו באמת...

זה הדבר הכי אנוחי ששמעתי אי פעם ..... יש לך את היכולת לקבל כל דבר ולא חשבת אפילו על לבקש המון המון כסף בשביל לתרום לאחרים? אני בטוח שהכסף הזה בהחלט נחוץ להמון ילדים רעבים אי שם. או שפשוט זה לא עובד חחח ושלא תקבלו את הרושם המוטעה אני לא אומר שלחשוב חיובי זה לא טוב להפך זה מצויין זה אף פעם לא יכול להזיק אבל אתם צריכים לצאת מהבוע שזה מה שיפתור וישיג לכם כל דבר בחיים כי החיים קצת יותר מורכבים מזה

kikona126

New member
אני תורמת כסף

ואפילו עבדתי בעבר בחברת תרומות. מי שמכיר אותי יודע שהכסף לא משפיע אצלי. אם אני אתרום אני אתרום ממה שאני יכולה. כמו שכתבת יש אנשים אחרים שזקוקים לכסף, ואת האמת, אינני חושבת שאדם שיקבל את הכסף יתרום אותו, בכסף יש משהו "משכר" שגורם לאנשים לשמור אותו אצלם... אתה פשוט לא מכיר אותי... אכן החיים יותר מורכבים כמו שאתה אומר, אבל אם נלך עם הראש בקיר, עם מחשבות שאיננו יכולים להצליח אנו לא נצליח. כי זה בעצם מה שהכנסו לעצמנו לראש. זה מה שאנחנו תופסים מעצמנו. לילה טוב וחלומות פז

גור42

New member
ואם היא היתה מבקשת מיליון, אז מה?

בטח היית שואל, למה לא ביקשת מיליארד דולר? הרי מספרים וסכומים יכולים לגדול עד אין סוף. חוץ מזה, אם אתה רוצה לעזור לילדים רעבים, לא עדיף לבקש שיהיה להם אוכל? אבל בדבר אחד אני מסכים איתך: החיים יותר מורכבים "בקש כל משאלה מהג'יני וקבל אותה".

טוב, אם לא אכפת לך, אני פשוט אשב פה,

ואדמיין לי כוס קפה, עד שהיקום ישלח לי אחת.

LOOS3

New member
אם כבר אז

תדמיין מליון דולר על הדרך ספר לנו אם זה הגיע בצ'ק או במזומן אוקיי ?

אחוש

New member
LOOS אני איתך במאה אחוז

אנשים, איפה החשיבה ההגיונית? איפה השכל הישר? מדובר פה בדברי שטות שאי אפשר לבדוק אותם בכלים מדעיים. זה שכל כך הרבה אנשים קונים את הספר הזה רק מעיד על זה שמי שכתב אותו הוא גאון שיודע טוב מאד איך להוציא כסף מאנשים תמימים, ועוד משהו שהוא מעיד זה שלמרבה הצער העולם שלנו מתדרדר מבחינה שכלית עד כדי כך שהמוני אנשים מוכנים לקנות כל שטות שכתובה בצורה יפה ומבטיחה להם פתרון קל לכל הבעיות שלהם (וע"ע הטרנדים הקודמים כגון הנזיר שמכר את הפרארי שלו, מי הזיז את הגבינה שלי ודומיהם)

אוי, אתה נורא משעשע.

באמת? אי אפשר לבדוק את הסוד בכלים מדעיים? מה אתה אומר??!! ואת קיומו של אלוהים אפשר לבדוק בכלים מדעיים? ואת קיומה של נשמה? ואת קיומה של תודעה אנושית?? וסיבתיות? וטוב ורע? כל כך הרבה דברים אינם ניתנים לבדיקה בכלים מדעיים, ובכל זאת, אני בטוחה שאתה מאמין ברבים מהם. ודרך אגב, העולם אינו מדרדר מבחינה שכלית כלל וכלל. הוא דווקא מתקדם. אפילו אם אתה חושב שהסוד הוא שטות גמורה, הרשה לי להזכיר לך שבעבר אנשים האמינו שהם יכולים לבצע כל חטא, ואז לקנות מחילה מהכומר (מה שקוראים אינדולגנציה), וחלק מהם אפילו קנו מחילות למפרע. ואנשים גם האמינו באיזה ספר מגוחך שבו מסופר על בריאת העולם בשישה ימים. ככה שהאמונות של העבר לא היו כאלה יותר טובות, אפילו אם אנחנו מניחים שהסוד אינו פועל.

ליאת 888

New member
תפוצת הספר רק מראה שהסוד פועל

לפי מה שאתה אומר - המחברת רק רוצה לעשות כסף..... וזה בדיוק מה שהיא עשתה!!!! וזה נכון - היא לקחה את הסוד, חשבה וכיוונה למיליון דולר, וכתבה ופעלה והנה מליון הדולר שלה!!!! אז הסוד לא פועל?????????????????? הכוונה בסוד היא לא שתשאר על הספה ותדמיין והדברים יבואו אליך אלא שהסוד נותן לך את הכיוון, אתה חושב על מה אתה רוצה, ואם זה ראלי, נכון לך, ולא פוגע באף אחד אז יעלו לך הדרכים להשיג, והמודע שלך יכוון אותך לכיוון הנכון שלא תפספס. אין כאן קסמים או כשפים!!! אלא בעיקר רצון, כוונה ועבודה קשה!!! קשה לי להתחיל לתאר את הדברים אליהם הגעתי בזכות הסוד וזה עוד מלפני שנים, עוד לפני הספר ולפני ההיסטריה סביב הסרט, פשוט כי זה בא מבפנים!!! וזו המטרה, ברגע שזה יבוא לך מבפנים, תאמין שזה מה שאתה רוצה, הדברים יגיעו, גם מבחינה הגיונית אני בטוחה שאתה מבין שכל עוד אתה סקפטי ולא מאמין בעצמך (בתת מודע זה מה שאתה אומר!!) אז הדברים לא יקרו.....

אחוש

New member
שימי לב לתרוץ המובנה בדברים שלך

"אתה חושב על מה אתה רוצה, ואם זה ראלי, נכון לך, ולא פוגע באף אחד אז יעלו לך הדרכים להשיג, והמודע שלך יכוון אותך לכיוון הנכון שלא תפספס" לכן כל כך הרבה אנשים מאמינים בהבלים האלה כי אם רוצים משהו והוא קורה (וזה קורה לפעמים) ישר אומרים שזאת הוכחה שהסוד פועל ואם רוצים משהו והוא לא קורה (מה שגם, את חייבת להודות, קורה לפעמים) ישר אפשר להגיד שזה "לא ראלי", " לא נכון לך" או "פוגע במישהו אחר". ובלי קשר, אני מודע ליכולות שלי, מודע לכשרונות שלי ומאמין בעצמי ואני לא צריך איזה ספר מטופש שינחם אותי. דווקא מי שמאמין בסוד נראה לי סקפטי לגבי היכולות שלו לפעול ולשנות משהו ממשי בעולם בלי להשתמש בהכוונת התת מודע ובשכנוע היקום החי שזה מה שצריך לקרות...

יש הרבה במה שאתה אומר

אבל RELAX .. שתה משהו, תרים את הרגליים, למה לכעוס.

ליאת 888

New member
הלא קורה מדגיש את הקורה...

אני ממש לא מחפשת תירוצים, מה שלא קורה לא קרה, לא ממש משנה למה. השאיפות שלנו, בלי קשר בכלל לסוד צריכות להיות נאמנות לעצמנו ולעולם ולא לשאוף לפגוע או להזיק לאחרים (לא יוצא מזה שום דבר טוב). הטענה שלי הייתה שהספר אינו תנ"ך או משהו שחובה להאמין בו, אלא דרך להתבוננות והדרכה, למי שמרגיש זקוק. אם זה בא לך טיבעי - אחלה!!! וכאן בדיוק אתה מצדיק את התאוריה - כי מה שאני מבינה מדבריך זה שאתה מודע ליכולות שלך ומאמין בעצמך!!! מעולה!!! ומכאן אתה מגשים את שאיפותיך וחלומותיך. לא מליון הדולר הם העיקר, לא של הספר, לא של השיטה וגם לא של הפורום. אלא הדרך!! החזרת האמונה של האדם לאדם. תאמין ביכולות שלך, תאמין בעצמך ותגיע!!! והאמונה הזו היא שפותחת בפניך את הדלתות., המחשבות ועוד.....

אחוש

New member
לא המחשבות או האמונה פותחות את הדלתות

אלא המעשים. ואת זה חשוב לי שתביני...

ליאת 888

New member
אמונה בעצמך = מעשים

המעשים שלך הם פועל יוצא לאמונה שלך בעצמך . תאמין תעשה א' לא תאמין תעשה ב'

אחוש

New member
אני שמח שאת מבינה את זה

אבל תסתכלי בשאלות פה בפורום ותביני שלא כולם מבינים את זה למשל השאלה של miki בשרשור למעלה

שטויות

יש מיליון כתות ומיליון מוצרים ומיליון אמונות תפלות שלא עובדות שמייצרות מליוני דולרים כי הם סוחפים אנשים אחריהם, זה לא מדד לשום דבר. וגם יכול להיות שהוא יהיה סקפטי .. ודברים כן יקרו לו .. פשוט אין קשר. דברים תמיד קורים, ותמיד דברים טובים אגב.

למעלה