פתטי..... -.-

• פותח הנושא LOOS3
  • פורסם בתאריך

LOOS3

New member
פתטי..... -.-

אתם לא רואים מה קורה פה ? מה נראה לכם שבאמת גיליתם ספר קסמים שישנה לכם את החיים ?...לכם ולעוד מיליונים ? נו באמת עשו לי טובה ..... זאות תעשייה שלמה שמגלגלת מילוני דולרים בשנה ושכל המטרה שלה היא להכניס אתם הצרכנים לבועה כזאות שתגרום לכם לקנות עוד ועוד רוצים עצה אמיתית ? פשוט מאוד תהיו אתם ואל תתנו לשום ספר מטופש לשנות אתכם תתמקדו בחלומות שלכם בדרך מעשית ותלחמו למענם אם יש בחורה שאתם רוצים להשיג אז תאזרו קצת אומץ ובטחון עצמי והיא שלכם רוצים עבודה חלומית? תתחילו ללמוד ולדחוף את עצמכם למעלה רוצים להבריא ממחלמה מסויימת? קיום קיימת רפוא מאוד מתקדמת שתשמח לעמוד לרשותכם . רוצים להיות מיליונרים? ...תשכחו מזה לא כולם יכולים להיות מליונרים כמו שלא כולם יכולים להיות מנכ"ל סוני וכמו שלא כולם יכולים להיות הרבה דברים אחרים אבל אין שום דבר רע בלנסות או שפשוט תתמקדו בבניית משפחה חמה ואוהבת את זה כולם יכולים לקבל .....נסו גם לשלוח לוטו טוטו מה יש לכם להפסיד

אולי תכתוב על זה ספר?

נראה לי הגיוני מה שאמרת נראה לי שאתה יכול לסחוף עם זה אנשים .. ואז לעשות קצת כסף
תקרא לזה "איך להשיג את מה שאתה רוצה ויכול" נשמע לי לא רע. אגב, אתה נשמע כועס.. liten up החיים יפים.

LOOS3

New member
בטח שאני כועס !

איך אפשר שלא כשאנשים חולים באמת חושבים שאם הם ישבו בבית ויקוו לטוב אז זה מה שיקרה במקום להתחיל לטפל בעצמם כמו שצריך

הסוד לא אשם

תן לאנשים קצת כרדיט ... הם עושים את הבחירות שלהם.. ואנשים שנמצאים ב STATE OF MIND של קורבן ויושבים בבית ולא עושים כלום ובוחרים להאמין בכל מיני דברים כדי להצדיק את החוסר עשיה שלהם.. תמיד ימצאו משהו משהו שיתמוך בקורבנות שלהם, ותמיד גם יסלפו כל דבר כדי שיתאים לאיך שהם בעצם רואים את הדברים.

kikona126

New member
הסוד ממש לא מדבר על ישיבה בבית

הסוד אומר שברגע שנציב מטרה, יהיו לנו רעיונות להשגת המטרה. לדוגמא אני רוצה מחשב נייד, הצבתי מטרה, עכשיו מה עושים? 1. מבקשים מההורים (אבל זה יקר) 2. עושים ביביסיטר - אבל כמה כבר אפשר להרוויח בביביסיטר? 3. ממשיכים לעבוד בעבודה (במקרה שלי באותו החודש גם קיבלתי העלה במשכורת, שפה אכן היה את "אפקט המגנט") ויותר מזה הציעו לי עוד עבודה צדדית מכניסה יותר. ואז משיגים את המטרה. לשבת בבית ולא לעשות כלום לא יוביל אותנו לשום מקום אולי רק לספה בסלון...

kikona126

New member
כן אה...

מדען צריך לחשוב על דרך לשבת בבית ולהרוויח בו זמנית... אני מביאה לך שיעורי בית לתחילת שבוע הבא (אופס זה מחר..)

kikona126

New member
אז ספר מהו הסוד האמיתי (לדעתך)

גם לי יש עבודה מהבית (אחת מ2 העבודות שלי) אבל זה לא ממש לשבת רגל על רגל...

הסוד האמיתי..

וזאת הביקורת המרכזית שלי לגבי עולם הסוד, או כוחו של התת מודע וכו'.. הסוד האמיתי לא מתבטא ביכולת להשיג דברים, או ביכולת להגשים את הרצונות שלנו, כי אם ביכולת להבחין שמה שאנחנו רוצים כבר יש לנו. מעבר לזה אלה מחשבות סתמיות וזיוני שכל שאנחנו מבלבלים את עצמנו איתם. רק מוח מבולבל לא מבחין שהוא שרוי בעיצומו של הרגע הזה במציאות שהיא כבר מושלמת מכל בחינה שהיא. ואכן.. רובנו מבולבלים.

תפzu

New member
../images/Emo41.gif ולפני שגילית את הסוד...

לא ידעת את הדבר הטריוויאלי הזה: שכדי להשיג משהו צריך לחשוב וליזום? עשי/ה לי טובה....

sleeper1111

New member
עצם

זה שיש לך רגש שמושקע על הנושא זה אומר שיש לך וויכוח פנימי עליו. אין לך שום בעיה עם האנשים... בנאדם שיש לו בעיה עם חלומות והשגת דברים שנראים לא אפשריים, והוא ממש דוחה את זה. הוא יפעיל את השנאה או הכעס הזה גם כלפי חוץ, עבור כל מה שמייצג את הצד הזה. אתה נלחם בכל מה שמסמל עבורך עצלנות אולי (יושבים בבית ויקוו לטוב) או נלחם בחולמי חלומות שיש להם דרך אחרת בלי הרבה עבודה להשיג אותם. אולי יש לך בעיה בלקבל דברים בקלות בעזרת מחשבות למשל. כלומר כל החיים שלך תרדוף אחרי דברים בצורה של עבודה קשה, כי יש לך אמונה שרק דרך עבודה קשה אפשר להשיג דברים? אין לי מושג זה כאילו יש בך חלק שמצד אחד רוצה את הסוד וחלק אחר שהוא כמו שוטר שמחליט שלחלק הזה אסור לחלום כי הוא לא ריאלי אולי או מסיבה אחרת. הוא ממש כועס. אין לך שום בעיה עם האנשים האלה, האנשים האלה פשוט מסמלים עבורך משהו... אתה נלחם בסמל ומן הסתם, את הסמל הזה אתה החלטת ליצור בקיצור אין לי מושג מה המניעים שלך והם לא מעניינים אותי. אבל הכעס שלך הוא מבפנים...רגש מגיע מבפנים. אתה מחליט להפעיל רגש. אנשים לא מביאים כעס. אתה מחליט לכעוס. אתה מוזמן גם לכעוס עלי, אבל אני אחליט כנראה להתעלם

אבל זה בדיוק מה שהסוד אומר.

כל העצות שלך הן מאד ברוח הסוד כמו שאני מבינה אותו. לעומת זאת הן מאד לא "תהיו אתם". אם אני ביישנית אז ללאזור קצת אומץ ובטחון זה "לא אני". ולדחוף את עצמי כלפי מעלה זה גם כן "לא אני". ככה שהעצות שלך קצת סותרות זו את זו. ותאמין לי, בתור אחת שנמצאת עמוק בתוך הרפואה המתקדמת שעומדת לרשותנו היום, יש עוד הרבה מה ללמוד על בריאות האדם ועל יחסי גוף-נפש. "הרפואה המתקדמת" פיספסה הרבה מאד ניואנסים כשעברה ממודל רופא המשפחה למודל המומחה.

גם, אבל יש עוד סיבות.

ראשית, המטופל איבד את האמון שלו ברופא. זה כבר לא "הרופא שלי" אלא סתם עוד מומחה שתמיד אפשר ללכת ולקבל דיעה נוספת. האמונה של המטופל ביכולותיו של הרופא (פלצבו, אם תרצה) היא כלי מאד חזק לריפוי, ואת זה הרפואה המערבית איבדה כמעט לגמרי. שנית, הרופא איבד את הראייה של המטופל כמכלול. למרות שבגוף שלנו הכול משפיע על הכול, הרופא מתעניין רק במה שהוא מומחה בו. האורתופד לא שואל על התזונה, הפנימאי לא מתעניין במבנה עמוד השדרה. אף אחד לא מתעניין במצב הנפשי של המטופל, למרות שיכול להיות שזו הסיבה של כל הסימפטומים. הרופא הפך לטכנאי. וכן, גם הנושא של היחס. כשקופת חולים דורשת מאורתופד לקבל 12 מטופלים בשעה, אז היכולת שלו לבצע אפילו סט מינימלי של בדיקות נפגעת בצורה יסודית, שלא לדבר על הפגנת איכפתיות כלפי הסבל של המטופל.

a4a4a4a4

New member
לשלוח טוטו ולוטו ?! מה יש להפסיד ?!

אם הדרך שלך להגשים את שאיפות חייך זה הימורים. נראה לי שטעית בפורום... ואם מה שאנשים כאן כותבים לא מתאים לך או לחילופין אתה לא מודע ליכולת של האנשים. - יש סיכוי שאתה פשוט מקנא באנשים, וזה טבעי גם כן. אני יכול רק להציע לך, לראות את הסרט..או אם מתאים לך משהו יותר פיסי להתחיל עם הבליפ. שבת שלום וחיים יפים. אל תדאג, העולם מגלגל הרבה כסף... וגם אתה ואני ... השאלה היא יחסית למה / השאלה מה זה בשבילך ? הכל יחסי. ככה זה תפיסה אנושית.

Galel

New member
יא אללה!

אתה כזה צודק! אני לא מאמין שלא ראיתי את האור עד עכשיו. איזה מזל שבאת... כנראה שאתה צודק, כנראה שהסוד באמת לא עובד... טוב....אז הולכים לשתות קפה. בהצלחה חבר. ותיהנה בהמשך. גלאל.

kikona126

New member
מה הסוד לא עובד? ../images/Emo10.gif

אבל עד עכשיו השגתי הכל..... כניראה שזה לא הסוד שפעל.??
ברור שהוא עובד, אם הוא לא היה עובד לא היינו פה!!!!!!!!!!!!!!! רק קצת אמונה, קצת נחישות, והרבה סבלנות, ורואים תוצאות

LOOS3

New member
אם כך.....

אכפת לך לשתף אותנו מה בדיוק השגת עד כה בעזרת כוחו האין סופי של הסוד ?

למעלה