פתטים שכמותכם...

• פותח הנושא ilr3
  • פורסם בתאריך
חחחחח../images/Emo6.gif

ilr3

New member
פתטים שכמותכם...

אני פה פעם ראשונה (ואחרונה), ואני רוצה שתבינו משהו אחד- ז-א-ת ר-ק ס-ד-ר-ה !!! זה לא אמיתי!!! כל התגובות הדפוקות האלה שאתם משאירים פה פשוט כל כך רדודות... זה כל כך פתטי ונואש לחיות בפורום של איזו טלנובלה דמיונית ולהשאיר תגובות כאילו הכל קורה במציאות... פחחחח... אני בטוחה שהשחקנים של טלנובלה בע"מ, ובכלל אנשים, קוראים את זה וצוחקים להם שם כמה שהמעריצים שלה טיפשים. טוב נו לפחות זה מזרים להם כסף לכיס... אז מה איכפת להם. ילדות קטנות וחסרות חיים......

כן צודקת ותאמיני כל מי שבפורום באמת

אבל באמת אוהב את טלנובלה בע"מ כי הם לא ישקרו לעצמם

אוגסלט

New member
זאת רק סדרה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

תגלית!!! זה בצחוק! בצחוק! ובתור אחד שלא הבין את זה לבד, לא הייתי קוראת לאנשים אחרים [במיוחד אנחנו ^_^] טיפשים ופתטיים. נראה לי שצריך לנעוץ כאן איזו הודעה שמסבירה לכל קשיי ההבנה את הקטע של הפורום כי זה מעצבן שכל יום נכנס מישהו אחר שמסביר לנו שרננה זו רק דמות ושכפיר אונגר לא באמת קיים.

ש י ר ן 7

New member
אפרתת

אפרת תקום לתחייה.......... אז בואו לראות אותי מתה בין שמונה לתשע ולא יקרה לי כלום בואו לראות אותי קמההההההההה לתחיהה בפרק הסיום!!!!!

L0kItA

New member
עוד אחת...תגידו לא נמאס לכם?

מה אכפת לך????????????????????????????????????????? מה אכפת לך שיכנסו לכאן אנשים ויגידו מה שבא להם? מה את מתערבת בכלל? כל אלו שנכנסים לפה ואומרים את כל השטויות האלו כמו: איזה תינוקות.. איזה אטומים.. איזה.. איזה... אין לכם חיים? אין לך יותר מה לעשות מאשר לבקר חיים של אנשים אחרים? לכי לראות טלויזיה. לקרוא ספר. מצידי לכי תורידי את עצמך באסלה. אבל תפסיקי להגיד לנו איך לחיות את החיים שלנו ומה לעשות. תאמיני לי... אנחנו יודעים יותר טוב ממך. זה לא רק בקשר לטלנובלה... אני למשל לא שרופה על הטלנובלה אבל אני אוהבת את העלילה ואת הכישרון של השחקנים. ונרשמתי לפורום לא בשביל לדבר על הטלנובלה יומם וליל אלה כדי לדבר עם אנשים שעכשיו גיליתי שהם האנשים הכי נורמאלים פה... בגלל שכל מיש נכנס לפורום ממקומות אחרים מתחיל להשליך עלינו רעל מכל הכיוונים. אני סבלתי והבלגתי לכל מי שנכנס וצחק עלינו אבל זה היה הקש ששבר את גב הגמל... ויש לי רק דבר אחד להגיד לך.. ולכל מי שנכנס לפה לא כדי להנות אלא כדי להטיף לנו: דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תפנימי....

לילוש13

New member
רגעע!!! מה אמרת הרגע?!

כפיר ורננה לא קיימים?!?! אני לא מאמינה מאיפה הבאת את השטויות האלה?! חחח סתם צוחקים איתך נשמה! תקשיבי ותפנימי את היחידה פה שטיפשה ופתטית והרעיון של הפורום הזה הוא הומור ונמאס לי ממכם שאתם נכנסים ואומרים לנו שאנחנו מפגרים הכל פה זה בצחוק ואם אין לכם חוש הומור אז אל תכנסו מההתחלה פשוט תשתקו ותצאו מהפורום זה לא יהרוג אותכם תאמינו לי אתם סתם הורסים לנו(או לפחות לי) ואולי בשבילכם באמת הפורום הזה מפגר אבל בשבילנו זה אחלה פורום ואין לך מה לדאוג לנו כי אנחנו יודעים שזו רק סדרה ואנחנו יודעים מי זה עפר שכטר ומי זו טלי שרון ומי זו יב"ז אז תרגיעו!(כאילו שלא ידעתם את כל זה אתם סתם כתבתם את התגובה הזו בשביל לעצבן!)

אווץ'.כואב

אנחנו נהנים מזה. ואם זה לא נאה לך את מוזמנת ללחוץ על הכפתור מצד ימין,עם חץ,זה אומר אחורה. ביי ביי

למעלה