חח אה אני "גזען" ? תודה על המחמאה ../images/Emo13.gif
תודה על המחמאה בהמה
אולי אם לא היה לך ראש רוסי וחלול מטימטום היית מבינה איזה קישקוש מדובר ואיזה השרצות הולכות כאן על בית ספר שכל פשעו האיום היה לשים 4 כושיות בנפרד מהשאר כי הן היו צריכות מורה מיוחדת כי הן פרימיטיביות .
אבל בא'נה בנאדם, אתה ממש צודק. רק תגיד לי דבר אחד- איזה ב"ס בישראל קיבל אליו מפגר כמוך? אולי נשלח לשם את כול האתיופים במקום לזהם איתם את נפשם העדינה והלבנה של ילדינו?
הוא לחץ על הסימן קריאה ובדיוק באותו הרגע הוא שמע בחדשות שמפסיקים את ייצור מדבקות הסופרגול אז הוא מיד פער את פיו וגוש הבשר נפל על האצבע... ואת התוצאה כבר ראיתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
הוא לחץ על הסימן קריאה ובדיוק באותו הרגע הוא שמע בחדשות שמפסיקים את ייצור מדבקות הסופרגול אז הוא מיד פער את פיו וגוש הבשר נפל על האצבע... ואת התוצאה כבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
להורים שמשלמים הון אין זכות להחליט אם יתנו לילדיהם להתעכב בכיתה,ככשמורות מסבירות את החומר שוב שוב לעולות המתקשות? אם לא, אז בשביל מה קיימים בתי ספר פרטיים? הפסקה נפרדת והסעה נפרדת - אולי זה בגלל שיש להן שעות נפרדות? אדם שמסיים בשעה אחרת חוזר הביתה בשעה אחרת ומקבל הפסקות בשעות אחרות.
כי היום התפרסמה כתבה על זה שמשרד החינוך שלח מפקח לאותו ב"ס והנחה להעביר את התלמידות לב"ס אחר. אם זה היה ב"ס פרטי למשרד החינוך ממש לא היה אכפת ממה שקורה שם. מקסימום הוא היה אומר להם שזאת בעיה שלהם שהם שלחו את הילדים לאותו ב"ס. וגם, מאיפה יש למשפחות מיעוטי יכולת כסף לשלוח את הילדים שלהם לב"ס פרטי? בעניין ההפסקות הנפרדות- גם כשאני למדתי באולפן ולא עם שאר הכיתה ההפסקות שלנו היו ההפסקות של כול הב"ס כי השעות מסונכרנות ככה. אולי אתה לומד פחות שעות או יותר שעות, אבל זה לא משנה שבין השיעורים לכולם יש את אותן הפסקות כי אורך השיעור הוא זהה. שילוב עולים צריך להתבצע לא ע"י בניית גטאות והנצחת הניכור (ואח"כ האשמת העולים באי השתלבות) אלא ע"י שילוב הילדים בכיתות רגילות תוך כדי לימודי העשרה במקצועות שדורשות עברית, אותו דבר נעשה גם באונ' כשיש אולפן או תרגולים בעברית קלה לעולים חדשים ולא בונים פה חוגים רק ל"רוסים" או "אתיופים". דרך אגב, היום קראתי שאחת הילדות אמרה שכשהיא שאלה את המורה למה הן לא יכולות לשחק עם ילדים אחרים המורה אמרה להן שהכי טוב שהן יהיו לבדן וישחקו ביניהן, לטובתן בסופו של דבר. יש לך הסבר לזה?
עכשיו מתברר שגם גן ילדים נפרד לאתיופים בנו שם, ורק ילדי אתיופים נרשמים לשם. העירייה בתגובה- "ההורים חתמו על כתב הסכמה" (מעניין באמת מה הם הבינו כשהם חתמו עליו). באמת שאני לא מבין ממתי הפכנו לדרא"פ?!
עצמם, הם בוכים שמתנהגים אליהם בגזענות, אך בינם אין להם שום בעיה, להתנהג בגזענות, שלא הייתה מביישת, את היטלר. אחרי 2000 שנים של בכי, ורצון להקים מדינה יהודית, שתקבץ את כול יהודי התפוצות. אחרי שגורשו בגלל שנאת חינם, האחד שנא את האחר סתם, ואז קמצא הלשין, הלשנת שקר לרומאים שהיהודים מתכננים מרד נגדו, מה שגרם לעונש, הריסת המקדש, והגלות, אכשיו רק אחרי 60 שנים, תראו איזה שנאה, וגזענות, האנטישמים צדקו, כשאמרו, שהיהודים הם מאוד גזענים.
(ואת לא אמורה לומר ישראלים, ולא יהודים? או שאני טועה, ויש לך קשרים עם הקהילות היהודיות בכל רחבי העולם.) בכל מקום יש גזענות. באמריקה לא מתעבים את המקסיקנים? (ולא מתביישים להקים אתרי שנאה מיוחדיםלנושא, אם אנחנו מדברים כבר) )את השחורים? את היהודים? האם את חושבת שנשיא יהודי יבחר אי פעם בארה"ב? מה לגבי מקסיקני? אם את אוהבת את תחום הבידור, לכי לIMDb, לפורומים של השחקנים השחורים וההיספנים המוכרים ביותר. אני מבטיח לך שהאשכולים שם לא עוסקים בכישרונו של השחקן. והאירופאים? מפלגות נאו-נאציות מקבלות עוד ועוד תמיכה בבריטניה וגרמניה, ובהתחשב בעוצמתן של השתיים, יבוא היום ונאו-נאצים ישלטו בכל אירופה. מה תאמרי עכשיו? שהאירופאים מסמפטים את המיעוטים שחיים ביניהם? אם כך, למה הם מראים עניין הולך וגובר במכחישי שואה? ואנחנו גזענים? למה, בגלל ששמעת מישהו אומר ברחוב "מרוקאי מסריח"? בגלל שפעם בעשור מגיע בחור כמו ברוך גולדשטיין, מחליט לרסס כמה ערבים, ואח"כ הופך לדמות שנואה ברוב המגזר היהודי? ומה לגבי זה? http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Neo-Nazi_organizations ואולי זה? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4d/Lynching-1889.jpg וזה? http://littlemissattila.mu.nu/archives/arabcartoons07.jpgזה1 וזה2? ושלא נשכח, ריכוז כל האנטישמים המסכנים שנפגעו מגזענותנו: http://www.antisemitism.org.il/heb/events/ כל קבוצה של אנשים רוצה לשמור על עצמה, ואינה מקבלת בזרועות פתוחות קבוצות שונות ממנה. האמריקאים ביצעו לינצ'ים, האירופאים... כולנו יודעים מה הם עושים, והישראלים גזענים כי הם לא אוהבים מרוקאים? הלוואי וזו הייתה הגזענות המכוערת והקשה מכולן, פסיפלורה, הייתי נהנה לחיות בעולם הזה הרבה יותר.