פתח תקווה 2007

Astroo

New member
יכול להיות שהתגיירה?

המדיניות הרשמית שלהם היא לקבל רק יהודים.

מה הפלא? הרי מדובר בבי"ס דתי.

בי"ס שמגדל ילדים על ערכי הגזענות והשנאה לאחר סה"כ רצה להראות להם איך יש לנהוג במקרים כאלה.

אכן עצוב.. אבל אני לא מבין למה בכלל העלו אותם

לארץ מלכתחילה.. מה השלב הבא? מליון סודאנים במצוקה? מליון תאילנדים? 50 מליון הודים, שביום בהיר אחד יוחלט שהם צאצאים של אחד מ-12 השבטים של בני ישראל..?

shon100000

New member
ישנם עדויות על קיומם של יהודים באתיופים

עוד מימי מלכת שבא. אני מניח כי יתכן וחלקם לא יהודים על פי ההלכה בדיוק כמו שרבים מהרוסים בארץ הם כאלה.

זה עדיין לא עונה על השאלה שלי...

מחר ההודים יצהירו שהם צאצאים של אחד משבטי בני ישראל.. מחרתיים התאילנדים יצהירו שהם מוכנים להתגייס לצה"ל ולתרום למדינה בכל כוחם ונפשם [בתמורה לתעודת זהות ישראלית, לא יותר.. מה זו חתיכת נייר מסכנה בתמורה לשנים של תרומה למדינה והגנת תושביה..] אחר כך הכושים העבריים, או השד יודע איך הם נקראים, יצהירו שהם יהודיים ושכדרך אגב יש להם הרבה קרובי משפחה באפריקה.. וכמובן שלפי חוק השבות הם חייבים, מחוייבים, לעלות לכאן אחרי זה גם הסודאנים, וכל שאר פליטי העולם הנדכאים יצטרפו לחגיגה.. והנה קיבלנו כאן את פח האשפה של האנושות.. ובקשר לאתיופים, גם אם הם גויים גמורים - שאין להם שום קשר ליהדות, צריך להיות מעוות לגמרי כדי לסמן את ילדייך, בדמות צלב על המצח.. כמו פרים המיועדים לשחיטה..

shon100000

New member
ולא באו לארץ הזו רוסים רק בשביל שיפור מצבם

הכלכלי? ובינהם גם "גויים" גמורים או כאלו שהסבתא של הסבא היתה יהודיה.... ומה שאמרת על האתיופיות בעיניין הצלב על המצח רק מוכיח שוב את בורותך הבאה לידי ביטוי בכל נושא בו אתה מתבטא. אני יודע למה יש להם סימנים כאלו,אם מתי שהוא תיצור קשר עם אתיופי אולי תזכה לתשובה (אך אחד כמוך וודאי נתקל בקשיים רבים בניסיונותיו ליצור קשרים עם בני אדם..)

אין באזורי אתיופים בכלל.

ישראל לא יכולה להיות פח האשמה של כל נדכאי ומסכני העולם..

shon100000

New member
ישראל היא פח האשפה של כל יהודי העולם.

ומה לעשות שלא כולם היו ביבשת אירופה.......

TaL53

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו הוא באמת נשמע כמו אבישג- "אני ממליץ לכול מי שהוא לא כמוני לחזור לארץ מוצאו, אני לא מגרש אותם אני רק ממליץ"

אבל רובם הגדול כן..

80% מיהודי העולם הם אשכנזים [ערב מלחמת העולם השניה המספר עמד על 92%]. חוץ מזה שהאתיופים בכלל אינם יהודים. יש להם צלבים על המצח, והם גם מחוייבים לעבור גיורים [אם היו יהודים, הם לא היו צריכים לעבור את התהליכים הללו..]

TaL53

New member
דווקא אלה שהולכים עם קעקועים

זה הפלשמורה המקוריים.

למעלה