פתח תקווה של מכבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא N!R
  • פורסם בתאריך
אתה יודע שאין לי שום דבר נגדך

או נגד אוהדי מכבי פ"ת, אבל אתה גם יודע טוב מאד שהכותרת מנותקת לחלוטין מהמציאות.

N!R

New member
כל אחד חושב מה שהוא רוצה

אנחנו ניצחנו וזה הגיע לנו יכולנו לשים לכם עוד איזה 2-3 בסוף... ההרחקות היו מוצדקות והיה אחלה משחק אני יוצא לטיול השנתי עם שמחה גדולה בלב!!!!! קדימה לדרום

תשמע...

ההרחקה של אוהד כהן היתה מוצדקת, אבל את עמי אזולאי לא היתה שום סיבה שבעולם להרחיק (ואולי אפשר היה להסתפק בצהוב לרפואה), ובנוסף השער של רפואה היה צריך להיפסל. על האחיין של לוזון, ספורטאי למופת, אין לך מה להגיד?

N!R

New member
תראה

אני מאוד לא אוהב את הקטע שהוא מתגרה בכם, לא במקום ולא מוצדק אבל זה לא מה שגרם לכם להפסיד..... בקשר לרפואה ואזולאי, גם לדעתי זה היה מיותר 2 האדומים האלה אבל זה לא שינה משהו במאזן הכוחות במגרש. כל מה שיגידו לא ישנה את העובדה שאנחנו ניצחנו ואני לא צריך להתנצל או להצטער על זה אלא לשמוח!

לא אמרתי שיש בעיה עם זה שאתה שמח

וגם לא אמרתי שהפסדנו בגלל הכלב (מה הקשר?) אבל ציפיתי לשמוע גם התייחסות לבנאדם הזה, שלדעתי אין לו מקום בכדורגל. הבדל של 10 מול 9 לעומת 11 מול 10 הוא דווקא משמעותי, כי כשיש פחות שחקנים המשחק יותר פתוח ואז יתרון במספר השחקנים בא יותר לידי ביטוי, ואל תשכח שרפואה בכל זאת נגע ביד לפני השער. בכל מקרה, הנקודה שלי היתה שהכותרת "פ"ת של מכבי" היא מנותקת מהמציאות, כי ניצחון בדרבי נתון כלשהו לא מספיק בשביל לרכוש את השליטה בעיר, צריך הרבה יותר מזה.

N!R

New member
בסדר

מה יש לי כוח/סיבה להתווכח בכלל? אתה צודק... טוב? יום טוב!

למעלה