שמיימית הנה השם: Textil POTCH של JAVANA
ש שמיימית New member 27/11/02 #25 תודה ../images/Emo140.gif אציץ בחנות הביא לי רעיונות לדברים הדבק לבד
N Noga222 New member 27/11/02 #17 לילך, איזו מקוריות!!! אין לי מילים על הוילון. שיחקת אותה... ולמרות שהרגע גמרתי שפעת, הגירפות עושות חשק לנגב את האף....
לילך, איזו מקוריות!!! אין לי מילים על הוילון. שיחקת אותה... ולמרות שהרגע גמרתי שפעת, הגירפות עושות חשק לנגב את האף....
א אורלי99 New member 27/11/02 #19 לילך עבודות מקסימות והג´ירפות שפיתחת משגעות. אני רואה שבסוף מצאת את הציפורים, ממש יפות
L lilachh New member 27/11/02 #23 תודה בנות ../images/Emo24.gif לגבי הקופסאות אלו הן הקופסאות שבהם יש חמש חבילות של נייר מדפסת A4.....
ה המקורית tiptip New member 28/11/02 #29 לילך אני מתה על הסגנון שלך כל הכבוד הציורים היתוליים ומקסימים.
P psa New member 28/11/02 #31 לילך , כל עבודותייך מיוחדות../images/Emo140.gif. הוילון והסט למשרד אהבתי במיוחד. בגלל ייחודו , סבלנותך לגזור ולהדביק את הפרות והתוצר המקסים. ברכותיי
לילך , כל עבודותייך מיוחדות../images/Emo140.gif. הוילון והסט למשרד אהבתי במיוחד. בגלל ייחודו , סבלנותך לגזור ולהדביק את הפרות והתוצר המקסים. ברכותיי