פתחתי, קראתי, נפגעתי

ravpapa

New member
פתחתי, קראתי, נפגעתי

פתחתי את פרוטוקול ישיבת הועד האחרון, קראתי שהאתר האינטרנט מיושן קראתי שרוני לזר הוא אדם פרטי לצורך הגשת תלונה במשטרה על פגיעה בדואר אלקטרוני שלו. הועד כמובן אינו יכול לחקור ולהרשיע כל אדם בשליחת הוירוס אבל יכול וצריך להגיש את התלונה בשמו. וכל "מניעה חוקית" לכך היא תרוץ קלוש. נפגעתי שאדם שאינו טס רק מוכן לתרום את זמנו וניסיונו נפגע פעמים בפרוטוקול אחד. זיוה

shaison

New member
זיוה אל תפגעי שלא לצורך

האיש לא כזה צדיק גדול ובטח לא מתנדב עבודתו וזמנו משולמים ע"י חברי האגודה!!! רוני פעל ופועל לא מעט פעמים בניגוד להנחיות של הפורום של הוועד שכן עובד בהתנדבות אבל עדיין ממונה עליו. רוני מצנזר אנשים שהוא לא אוהב בצורה חופשית ונותן לחבריו לכתוב ככול העולה על רוחו גם כשזה לא קשור לבטיחות ויורד לפסים אישים והוצעת דיבה. לגבי אתר האינרטנט אין לי מושג אני לא מבין בזה מספיק. שי לנואל

נשמע כטיעונים ל"הגנה עצמית".

שי, נסחפת. 1) רוני לזר הוא מתנדב. ככזה הוא מקבל החזר הוצאות העומד, למיטב זכרוני, על 400 ש"ח לחודש בעבור "עבודתו וזמנו", כולל הפרשות לפנסיה ולמצנח הזהב שאותו דרש לעת הפרישה. 2) כתבת: "רוני פעל ופועל לא מעט פעמים בניגוד להנחיות של הפורום של הוועד". אם בהגדרתך "הפורום של הועד" אתה מתכוון לועד, אז בבקשה ממך, תן לנו רק מעט פעמים של דוגמאות בהן פעל רוני בניגוד להנחיות הוועד - בבקשה תן. 3) כתבת: "מצנזר אנשים שהוא לא אוהב בצורה חופשית ונותן לחבריו לכתוב ככול העולה על רוחו גם כשזה לא קשור לבטיחות ויורד לפסים אישים והוצעת דיבה". עוד פעם בבקשה - תן דוגמאות לסיכום, דבריך הכתובים הללו הם: א) נשמעים כמי שמנסה לסנגר על התוקף כעל מי שכביכול תקף ל"הגנה עצמית". ב) גובלים בהצאת דיבה. אמנון

shaison

New member
אהבתי

אמנון שלום זה יפה לנסות ולהפוך את היוצרות. בתור אחד שקצת מכיר אותי אתה יודע שלא הייתי כותב את הנ"ל ללא שליטה מלאנ בעובדות ויש ברשותי גם תיקיה נחמדה על כל הנושא. כמו כן בקשתי מהוועד כבר כמה פעמיים לדון בנושא כולל הצנזורים השונים ולא קבלתי תשובה מאף אחד מהם. לאחרונה הועבר לי מסר דרך חברים באגודה שהדברים לא נבדקו או טופלו כי אינני חבר אגודה בתןקף (רק כשאני מבקר אני משלם דמי אורח). אני עדיין לא רואה פסול בלבדוק את הדברים לגופם אבל לא רוצים לא צריך! יום כתום ולך תבדוק את העובדות שוב שי לנואל

shaison

New member
לא הבנתי?

3.א)מה הקשר להגנה עצמית (תזהר אתה מהוצאת דיבה....) אין לי על מי לסנגר והכי פשוט לכו למשטרה במקום לבכות ולקטר (אה אולי זה יסבך את רוני ...אופס) בסה"כ הגבתי לזיוה שנפגע שלא בצדק. 3.ב)דברי גובלים בהוצאת דיבה? עובדות אמנון עובדות, לא תאוריות לא שנאה אישית רק עובדות. שי לנואל

למעלה