פתחתי נושא זה מכיוון

Devils Delusion

New member
פתחתי נושא זה מכיוון

שרציתי שיחה עמוקה על מהות חייו של סאב המלך אני רוצה שנערוך על זה דיון אך אנא ממכם אל תגיבו עם הודעות חסרות עומק אני רוצה שכאן תיתנהל שיחה חכמה על משמעות המילים של סאב אנא תכבדו אותי

S h A b i T

New member
אני רוצה לדעת

מה מסתתר מאחורי המשפט "שלושת העיניים פתוחות" בשיר "הפרד ומשול"
כמדומני, לאדם רגיל יש 2 עיניים והעין השלישית נמצאת בין עין ימין לשמאל, והיא בלתי נראית. ככה לפחות למדתי מההרצאה על הרייקי שעשיתי חחח אז האם סאבלימינל נהיה רוחני? או שיש לו פגם בראיה? עזרו לי..

Devils Delusion

New member
לדעתי...

בגלל שסאב עמוק כל כך המשמעות היא נסתרת וכמו ששמתי לב תמיד יוצא שהמשמעות קשורה לאיבר מינו אז תחשבי על זה בהקשר הזה וואי איזה יופי של דיון

sai girl

New member
הממ

סאב לא משו...פעם הוא היה בסדר אבל עכשיו הוא סתם ממוסחר...והשירים שלו די חסרי תוכן...

Devils Delusion

New member
האמת... אנחנו צוחקות

סאב אף פעם לא היה משהו וזה ממש בלתי אפשרי למצוא תוכן בשירים שלו אם תשימי לב הוא סתם איזה חרמן שיודע לשיר בחרוזים שבמקריות התפרסם והפך ל"גאון" אך אל דאגה עוד מעט הוא ירד אבל הוא לא ירד בגלל שאנשים יתחכמו הוא ירד בגלל שאנשים יעברו לדבר עצוב וטיפשי אחר חבל חבל חבל

S h A b i T

New member
למה ??

הוא באמת גאון !!!! אני אמיתי ולכן העם איתי יא יא יאאאא תתעורר תהיה אתה לא מישו אחר פחחח
תאמת זה יותר עצוב שאני יודעת את המילים

Devils Delusion

New member
נו נו נו

אלמוגוש כולנו יודעים שאת לא אוהבת את סאבלימינל וגם לא את אביב אצלך תמיד יהיו בלב ווסטלייף אל תתביישי בזה

yavin

New member
אני אישית...

אני אישית לא כ"כ אוהב (אך גם לא שונא) את סאב והצל... תכלס המוזיקה שלהם היא די שיטחית ... לדעתי מה שפירסם אותם יותר וההיתלהבות מהם זה ה"שואו" כי לדפוק הופעות הם יודעים... אך באיכות המוזיקה אני יש בהרבה יותר גדולים בלי שואו ו"מהומות"

למעלה