פתחתי מרפאה מרחבית

פתחתי מרפאה מרחבית

הג´אמוס ארך רגליים עם דלקת גרון וגימלים מיום חמישי גונח כמו הקשיש ליד קופת חולים. הג´ירף ששוכח איך קוראים לו, את הפלפון שלו,את המטריה שלו,את הגרביים שלו ,את הילקוט בבית, את המחברת בכיתה, את עצמו -קבוע. מאמש עם שפעת או תחילתה של דלקת גרון. לא נאנח אבל עיניים נוזלות כל הזמן וגם האף ויתר חלקים. כדי שלא יהיה לי משעמם, בצהרים חזר הינשוף הרציני מכיתה ד- מה זה חזר? העכברון חסר השיניים, הגיע הבייתה בריצה עם שני ילקוטים עליו. היסטרי קלות"אימא, הינשוף פצוע קשה, איש אחד מביא אותו הבייתה". דקה אחת לא נשמתי ואז ראיתי את הינשופון שלי בידיים של פועל(ערבי ) שמנקה את התעלות לקראת החורף ,הפועל הסביר לי שהילד נפל מהשביל(ליד מסילת הרכבת הישנה שלא נוסעת כבר-לא לדאוג) ושבר את הרגל אולי ויש לו כוויה. הרגעתי את הינשופון ואת העכברון, ראיתי את הרגל- נראתה נורא. הזעקתי את הנמלה שהייתה אצל חברה "ללמוד" (ככה הן קוראות לשיחות הבלתי נגמרות שלהן על סדרות הטלוויזיה), שתבוא לשמור על העכברון. הכנסתי את העכברון (היה עם הדם של אחיו עליו מה שהוסיף להיסטריה) לאמבטיה. ולקחתי את הינשוף עם פנקס החיסונים למוקד הרפואי. לקחתי אותו בידיים, כי הוא לא יכול היה לעמוד על הרגל. שם נתקלתי באחיות נעימות, זריזות ומרגיעות (את הילד) ורופא (ערבי) גס ידיים ורוח. לא שאל, לא כלום. הסתכל ,נגע , הילד צרח. הרופא צרח עליו-צילום. צולם. אין שבר. יש נקע(יותר נעים?) וזיהום (יחי הטטנוס של כיתה ב) ושטפי דם בכל מיני מקומות. חזרנו הבייתה דרך רופא המשפחה שלנו, הוא לא היה. הייתה רופאה מחליפה - חוויה מתקנת. שאלה אותו מה קרה? סיפר לה בהתרגשות. בדקה עוד חלקים בגופו שרוטים וחבולים(לא מתים משריטות ,אבל יפה שיקבלו כתם של יוד ויחס של כבוד). הילד נרגע. אמא שלו עוד יותר. עכשיו מצלצל התנין הירוק מהצבא, אומר לי, אל תדאגי אימא, אני אחרי הכל רק לשמוע את זה- אני מידאגת מייד. "פינו אותי לסורוקה." ברר....אני כבר מחשבת זמני נסיעה "אבל אני בבסיס בחזרה." "מה קרה ילד? "אני כבר לא נושמת. והוא"אהה, כלום, איבדתי הכרה, אולי מכת חום, לא רציני" נראה לכן, כאילו מישהו שם למעלה שיגר את הקוד שלי לביטוח משלים כמה פעמים בטעות בימים האחרונים? כי צריך להסביר לו שכל הודעה צריך לשגר רק פעם אחת. 4 בבת אחת- זה קצת יותר מדי עבורי. הגזמת שם. אתה שומע? תוריד אותי מהמחשב שלך. ומייד.

vered4

New member
צרות באות בשלשות?

אז קיבלת בונוס?
נשמעת חוויה קשה, ואני מאחלת לך שזהו. שיהיה לילה טוב

AYELET1

New member
נשמעת חוויה בלתי נעימה בעליל ../images/Emo10.gif

מלבד חבלות ומכת חום, עושים אימונים לקראת החורף... היו בריאים!!!
היום קמה בתי עם גרון כואב. בטח, אחרי שישנים עם מאוורר. בכלל לא מתחשבת שלי קר, וסוגרת את המאוורר אצלה בחדר
מחכים לחורף בכלל לא בקוצר רוח...

bimbo.

New member
אני חושבת שאת צריכה להתקשר

עם בית החולים הוטרינרי...
תאמיני לינשופון שכואב לו מאוד. אני עברתי לא מזמן חוויה דומה (שבוע לפני נסיעה לחו"ל) טוב, הנסיעה תחכה כבר לשנה הבאה.... העיקר, החלמה מהירה וקלה לכל הנאנחים והגונחים והנוזלים, ולאמא שחוותה מספר דפיקות לב מיותרות במקביל לכמעט דום לב - קחי ספל
ו-
(לא היה אייקון של עוגה) ואיזה עתון עם סיפורים טפשיים ומצחיקים - והרגעי: עוד יהיו ימים כאלה!!

אתיר

New member
מה זה ??? זה נראה כמו מפעל

הפייס. מאחלת החלמה מהירה, והתאוששות לך.

dona flor

New member
אש"ש...

לא משעמם לך אני רואה
תשמרי על כולם ובמיוחד על עצמך שולחת לך אנרגיות חיוביות לכל הכיוונים בוקר טוב אחותי

גליה12

New member
אוי אש"ש איזה יאוש-

מקוה שמהר מהר ימחק היום הזה-מהלוח ושם המשפחה מלוח הביטוח המשלים ואיך אמרו סבותינו "רק בריאות"

yalyul

New member
../images/Emo101.gif ומדי אחות רחמניה כבר רכשת?

עכשיו זה רשמי.. את אחות ראשית במחלקה מאחלת לך ול"גן החיות" הפרטי שלך המון בריאות ושימים כאלה לא ירבו כמו שאמרו החברות לפורום שמרי על כולם ועל עצמך גם לאחות רחמניה מגיע איזה
נסי לא לשכוח את עצמך בכל המהומה

אחות רחמניה - פוטרה

צפירת הרגעה. אדון גימלים -חזר לצבא המעופף הלך לבית ספר כי היום יש שיעור דרמה ואשכולות חשיבה- לא מוכן לוותר. הפצוע המרכזי- הובל לבית ספר במכונית שקיבלה אישור כניסה מיוחד לתוך החצר. חברים עזרו לו לעלות לכיתה. אחר סחב את הילקוט, אחרת סידרה לו את הכיסא. הרגיש חשוב ונורא במרכז העיניינים. בשעה 12.00 דווחתי על ידי המורה בכיתה כי לינשוף שלום. העכברון יצא לטיול שנתי, שכח בכלל שיש לו אח (אתמול היה חרדתי למדי) והתנין הארוך והירוק מאד מאד במדי החאקי שלו,לא עונה לפלפון- משמע כנראה הוא באימונים וחי. אף פעם לא התחפשתי לאחות רחמניה (אבל כן לחבילה של גולד בנד, ולתשבץ ועוד דברים שונים ומשונים).

gitcat

New member
דיווחת על שלום כולם אבל לא איך את

ידוע שלצאצאים הכל עובר בצ´יק והם שוכחים מהר אבל האמהות נשארות עם עוד שריטה בלב ועוד שערה לבנה בראש. אני שמחה שלכולם שלומות ומקווה שלקחת לעצמך יום התאוששות מאתמול. רק בריאות זהר

AYELET1

New member
מצטרפת לשאלה

מה שלומך אשש? שמחה שהחוויה הסתיימה ואפילו הפצוע הגיע לביה"ס

צוות הווי ובידור

החוויה הסתיימה מהר יחסית. הפצוע האנגלי שלי זוכה למירב תשומת הלב הצבורית. ותנין הירוק ,מתקשר כל יום,כי הוא ב"מנוחה" באוהל ומשעמם לו. אז יש לי תפקיד של צוות הווי ובידור שלו.

למעלה