פתחתי הודעה חדש

מצב
הנושא נעול.

ליילנד

New member
../images/Emo8.gifקטר צעצוע עתיק יומין

אוי .מה קרה ?? האם כבר התפוץ השרת??
קטר צעצוע עתיק יומין
צעצועי הילדות שלנו היו עשויים מעץ או מפח, לפח היו לשוניות קטנות שהיו נכנסות לחורים בחלק השני וכך זה היה מורכב, אני אהבתי לפרק אותם ולחברם מחדש, לפעמים הצליח, לפעמים לא.

צחקן

New member
נחמד. הוא "תוצאת הארץ" ?

קטר צעצוע עתיק יומין
צעצועי הילדות שלנו היו עשויים מעץ או מפח, לפח היו לשוניות קטנות שהיו נכנסות לחורים בחלק השני וכך זה היה מורכב, אני אהבתי לפרק אותם ולחברם מחדש, לפעמים הצליח, לפעמים לא.
נחמד. הוא "תוצאת הארץ" ?
בV" הצעצועים של היום עשויים מפלסטיק. בצעצעוים היקרים יותר יש קצת מתכת.

aas111

New member
אם זה הפריע לך, אז אני מתנצל

אם אני הייתי אורן הייתי נעלב
מהתגובה שלך aas111 . לפעמים יש לך "יציאות" שלא במקום. (סליחה שהתערבתי אבל זה הפריע לי)
אבל אל תשכח שגאן זה ויטרואלי וכל לכ דבר לקוחים ללב ניראה לי שאתה רגיש מדיי לפי הכירותי של אורן . הוא אדם נפלא ודוגמא למופת בתור מנהל פורום הוא יודע שאני מתבדח כמטרה לעשות כאן שמח אבל ממש מניותר להגיד מילה "יצאות" בעניין התערבות .אתה כמו משפחה כאן ,כל מי שכאן יותר מכמה ימים בשבילי הוא כמו מפשחה .ותמיד יש לך זכות לומר לך אורן .אני מקוווה שלקחת את ההודעה בתור הומור הבאתי את התמונות בשביל לבדר אותם ממתח שהייתה היום בגלל שחיכתם לבשורה אוניות בבקשה מבלי מלחמות פורום טוב

ס מ י ש

New member
יכול להיות שבגיל שלי אני לא כל כך

אבל אל תשכח שגאן זה ויטרואלי וכל לכ דבר לקוחים ללב ניראה לי שאתה רגיש מדיי לפי הכירותי של אורן . הוא אדם נפלא ודוגמא למופת בתור מנהל פורום הוא יודע שאני מתבדח כמטרה לעשות כאן שמח אבל ממש מניותר להגיד מילה "יצאות" בעניין התערבות .אתה כמו משפחה כאן ,כל מי שכאן יותר מכמה ימים בשבילי הוא כמו מפשחה .ותמיד יש לך זכות לומר לך אורן .אני מקוווה שלקחת את ההודעה בתור הומור הבאתי את התמונות בשביל לבדר אותם ממתח שהייתה היום בגלל שחיכתם לבשורה אוניות בבקשה מבלי מלחמות פורום טוב
יכול להיות שבגיל שלי אני לא כל כך
לא מבין את הבדיחות וההומור. לא נורא. לא קרה כלום.

oren*

New member
אין בעיה. ../images/Emo13.gif

אין בעיה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה