פתחתי דפיוצר!

עמיתוש

New member
פתחתי דפיוצר!

בבמה! ווהו. עדיין לא קיבלו שום יצירה שלי ["יצירה", סרטון ושיר פארודי כמובן. אני אומנותי בערך כמו שרפי רשף דוגמן בית של חברת בגדים שמכבדת את עצמה], ובגלל זה אני לא נותן לכם קישור.. אוף. כבר יומיים לא מאשרים. כמה זמן זה לוקח עד שמאשרים את שלכם?
עמית.

jokalman

New member
נעלבתי ממך עמית

שלום, אני הסבא שקורא עיתון הארץ ויש לי נטיה לבעיות פסיכו .. משהו .. אני בטוח שהתכוונת אלי ולקחתי את זה אישית.... לי למשל לא מזיז שאין אייקונים חדשים. גם הישנים דפוקים לדעתי. נראה לי מפגר להשתמש בהם. אגב, ברגע שתצליח להכנס לבמה - אקרא אותך - אגב , יש שם כמה דברים מצויינים ול5% מהאנשים שמתפרסמים יש אפילו סיכוי להיות מקצועיים בתחום יצירתם. זה לא אומר שהיתר זבל - לדעתי 50% בלבד זה זבל והיתר ראוי, אלא שאי אפשר להשתלט על כל החומר. השיטה היחידה האפשרית (ואת זה אני נותן לך בחינם כעצה מקצועית ) זה לבקש מכל מי שאתה מכיר לתת לך תגובה / משוב . ושוב יש בעיה - מי שמכיר אותך ואוהב אותך (יש כאלה ? ) יכתוב לך חיובי ולא תדע אם זה אמיתי. האחרים - אי אפשר לדעת אם הם מנייאקים. לכן - הכמות של התגובות תקבע והכי חשוב - תאמין בעצמך ! סע !

מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מה

זה בדיוק "הבמה"? אני יודעת שזה אתר שכל אחד יכול לפרסם את היצירות שלו בו ולקבל תגובות, אבל איך בדיוק העניין עובד?.. זה כמו בלוג? אתה יכול לפרסם כל מה שאתה רוצה?

כן.

את יכולה לפרסם מה שאת רוצה (ויזואלי, מילולי, "ווקאלי", ואנשים יכולים להגיב ולדרג מ-1 עד 5.. את יכולה לעשות מנויים על יוצרים אחרים, להוסיף אותם לרשימת מוערכים וכל מיני..:) אממ..זהו?

כן.

את יכולה לפרסם מה שאת רוצה (ויזואלי, מילולי, "ווקאלי", ואנשים יכולים להגיב ולדרג מ-1 עד 5.. את יכולה לעשות מנויים על יוצרים אחרים, להוסיף אותם לרשימת מוערכים וכל מיני..:) אממ..זהו?

אם יש לך דפיוצר...

את יכולה לעשות מנוי ליוצרים אחרים, שזה אומר שכל פעם שהוא מוסיף יצירה לדף שלו, את מקבלת על כך הודעה באימייל, ולא, זה לא עולה כסף.

למעלה