פתחתי דאבל!!!

פתחתי דאבל!!!

היות שלא השתינו עלי בתת שירשור אי שם בנבכי ההיסטוריה של השבוע האחרון ואני מה זה מתחבטת... הכרזתי לפני כחודש או פחות על כוונתי לפתוח עסק להפקת וידיאו קליפס ואלבומים מעוצבים. כל הזמן הזה שלא הייתי כאן- עמלתי קשות ומסורות על הזמנה (ראו תמונה), בוק צילומים סופני ו-2 קליפים שלא יביישו את MTV. ועכשיו, חכמי וחכמותי- נגמר האירוע של שחר, בתי, ועם ה"תיק עבודות" הזה-אני צריכה להתחיל לשווק. בואו נצא מנקודת הנחה ש-אין לי תקציב בכלל ועד 2000 ש"ח... ועכשיו... -יש קטע של בניית תדמית, מיצוב, אינפורמציה על מגוון השירותים/ מוצרים ופירוט מסויים לגבי כל מוצר. יש קטע של מגוון וקהל יעד רחב מאוד- מדי... ואני מנסה לחשוב איך לחדור בצורה חלקה, ממוקדת- לתפוס נישה ודרכה... חשבתי להתמקד בבני נוער לקראת בת/בר מצווה ו"למכור" להם חבילת סופרסטאר של ערב בלתי נשכח- שכולל גם את הפריטים שציינתי וגם הפקה ומקום וכיבוד- מכלול שלם. נשאלת השאלה- מה לחלק להם שהם יתעניינו- ישמרו- ידאגו שהוריהם יזמינו את כל או חלק מהחבילה... חשבתי על כמה רעיונות- אבל אני בהתלבטות קשה.

צימט

New member
סחתיין !!!

כל הכבוד, אני שמח לראות שמשלב הרעיונות עברת לביצוע יפה ומרשים. גם הכיוון המכרתי שלך הוא נכון ודעתי המטרה היא ליצור בידול מוחלט מהמתחרים שלך שהם צלמים. כפי שכבר הספקתי להתרשם ממך את מקצועית בתחומך ובעלת חזון ועוסקת בתחום נהדר ואנושי. לדעתי הקהל הם בשלב הראשון ההורים תנסי לחבור לחברות הפקה ואירועים, אמנם יגזרו עליך קופון קטן אבל תהיה לך חשיפה טובה יותר, תחום האירועים חדר חזק לאינטרנט וכדאי ליצור נוכחות גם שם ובאתרים העוסקים בתחום.

איזה חמוד אתה!!!

חיממת לי את הלב! בתופים במחולותתתתתתתת ובהחלט חשבתי להתחבר למשרדי הפקה ואולי גם לאולמות שמכוונים בעיקר לאירועים כאלו. חשבתי לשלוח לתפוצת מייל רחבה מאוד מאוד, להקים אתר (למרות שאני יודעת להקים אתרים בעצמי בפלאש- אין לי סבלנות לזה...תיק תיק!) ומתלבטת נורא נורא איפה לשתול אותו- עם דומיין משלי או לקחת גוף כמו דפי זהב שעושים אתרים פשוטים, אך נכונים ומפרסמים אצלם בצורה טובה. מעניין שלמרות שהייתי בעצמי יועצת לפרסום בתחום הנט- כמובן שהסנדלר הולך יחף לגמרי. בגלל שהצלמים הם המתחרים שלי (וסחטיין שעלית על זה...בגלל זה אתה חשוד לי- ראה מסר
) אין לי כוונה לחבור אליהם, אבל הם ידועים בשוק המחפשים את המוצר כמבצעים פרוייקטים כאלו, בעוד אני עושה זאת ספציפית (שזה גם יתרון וגם חסרון) ומתמחה רק בזה. אז איך אני מודיעה על בואי בחוצות רכס העיר?

mrsmi

New member
מי חמוד

הציניות לא לעינין בכל מקרה אם את מעונינת בעזרה שלחי לי מייל עם הכתובת שלך ואשלח לך בחזרה הצעות לפרסום.

למה ציניות פור גוד סייק?

אי אפשר להגיד משהו טוב על בן אדם בלי שזה ישמע ציני? כל כך כבדים נהיינו?? או שהתבלבלת באייקון?! ולמה, בעצם, לא להציע כאן- שכולם ישכילו מדבריך? אנחנו פורום שאמור להפרות אחד את השני ברעיונות/ ביקורת/ הברקות וידע...אם יש לך מה להגיד- תגיד.

אני מקפיצה!

נניח שאחלק מגנטים מעוצבים ומדליקים (לאחר שיעברו קבוצת מיקוד...) מגנטים לבנות כיתה ו' ומגנטים אחרים לבני כיתה ז'- נראה לכם שהם ידאגו לתת את זה לאמא שלהם לתלות על המקרר עד לפני מועד הבר/ת מצווה שלהם למשל? יש איזושהיא הברקה מה יגרום לשמור את זה בשלב שאני עוד אנונימית בתחום?

גת וייס

New member
SuperStar זה שם מעולה

כל ילד היום שואף להיות Super Star - מישהו מפורסם. את עלית על זה וזה יפה ונכון. את מדברת בול אל קהל היעד שלך. עכשיו הייתי מנסה ללכת על זה עד הסוף... מכיוון שבמילא את צריכה לפרסם את עצמך כעסק חדש אני מציעה לך לתפוס 2 ציפורים במכה אחת. אחרי כל מסיבה שאת מצלמת, תפרסמי תמונה של הילד מתוך המסיבה באיזה מקומון עם כיתוב בסגנון של "גם אתם רוצים מסיבה של סופר סטאר התקשרו ל...". כך תוכלי להבטיח לכל ילד שיבחר בך שתמונתו תתנוסס בעיתון לאחר מכן. ותאמיני לי שזה יהיה מניע חזק ללכת דווקא אליך. סתם רעיון

גת- שיחקת !

ובגדול! אהבתי את הרעיון. אמנם אני לא מצלמת את האירוע עצמו, אבל בהחלט יכולה לקחת מדי פעם סטריפ אורך בעכבר העיר עם תמונה מתוך הבוק או הקליפ של סופרסטאר החודש...פשששששששש מה שכן- מה עושים עם בנים בגיל 13? אצלם סופרסטאר זה פחות הקטע- הם יותר מחפשים כיוון קולי כזה כאילו?! סאב לימינל, MTV, מוסיקת היפ הופ סופרסטאר מתחבר אצלם לבנות דווקא!

גת וייס

New member
בנים אף פעם לא הבנתי ../images/Emo8.gif

אבל בהודעות שכתבו שני הגברים אחרי תמצאי עצות מעולות

יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

הנה רעיון שאת יכולה לעשות בשיתוף עם עיתון בית הספר או אפילו, למה לא, עם אחד המקומונים הפופולאריים באותה עיר שישמחו למבצע שמשלב תוכן עם פרסים (הבסיס לרעיון כבר נעשה בעבר, אבל הוא מתאים לך מאוד לדעתי): לכי בכל שבוע לבית ספר אחר וצלמי במצלמה דיגיטלית חבורה של ילדים. מי שרואה את התמונה בעיתון ומזהה את עצמו, יקבל פרס (צילום חינם או מתנת יומולדת שווה בהזמנת אירוע). כך תקבלי פרסום חינם וכן תוכלי להפיץ את קיומך בקרב קהל היעד. מה את אומרת?

הרעיון לא רע לכשעצמו!

עשיתי משהו דומה כמנהלת שיווק ואירועים של הקניון, כשהמטרה היתה שכל מי שמזהה את עצמו (והיו הרבה בתמונה...) ומגיע לקניון- מקבל פרס שווה. השאלה היא- למה לעיתון זה שווה? מה להם יוצא מזה? האם זה שווה ערך להם לעלות של אפילו חצי עמוד?

tr32

New member
סופרסטאר, סופרקליפ וסופרנייט ../images/Emo59.gif

עוד כמה נקודות למחשבה: קהל היעד שלך הוא למעשה כמעט משולש: הורים - שרוצים הפתעה ייחודית לאוצר סבים וסבתות קוליים - שגם רוצים להפתיע והאוצר בעצמו - כי אם הוא/יא רוצה משהו, מי יוכל להגיד לו/ה לא??? לכל אחד מהקהלים האלו צריך להגיע במקום, בזמן ובאופן המתאים. יש אזורים בארץ, בעלי מאפיינים סוציו אקונומיים מאד מסויימים, שברגע שאחד מהכיתה עושה - מייד כולם אחריו... רמז: רמת אביב, צפונתלאביב, רמת השרון וכו'. מה עושים? זוכרת את שגעון הפוגים? מה שעשו שם זה שנתנו במתנה למלך/כת הכיתה - וכל היתר היסטוריה... קפיש? חוץ מזה, תעשי שת"פים עם אתרי מתנות (זו הרי מתנה...), תוסיפי לחבילה מיני אתר אינטרנט - כולל הקליפ - כי מה זה שווה אם אי אפשר להפיץ ולהשוויץ???, תפני לאוכלוסייה הסבים והסבתות הממבוססים - למשל תחלקי פליירים בדיור מוגן יוקרתי (בית בכפר, פנטהאוז במושב, ווילה באחו), תדאגי שישדרו את הקליפים בערוץ הקהילתי, עוד? תדאגי לפרסם איפה שקהל היעד המתאים נמצא: בתור לכול מיני אודישנים לגילאים האלה... (יש מלאן: פרסומות, כוכב נולד, מחזמרים וכו') אצל כאלה שמלמדים את ההפטרה לבר מיצווה, וכד'. עוד? אם אין לך כסף לפרסום - תעשי שת"פ עם מעריב לנוער / ראש אחד - תחרות בין המנויים (לא משנה על מה) והזוכים מקבלים את החבילה שלך במתנה (את הרווחת פרסום חינם, והם הרוויחו עוד משהו לקהל קוראיהם הרעב להגרלות ופרסים). ליל מנוחה מירושלים

אז תגיד לי מה דעתך על היישום

של מגנטים ע"ת פוגים (עניין תקציבי...)- כשהמטרה בדיוק לתת ל"מלך/ת הכיתה"...ודרכם! יש לי חבר טוב מפיק ובמאי מוכר מאוד של אירועים כמו- כוכבים 2000, כוכב נולד, תחרויות כשרונות צעירים בקניונים, תחרויות בין בתי ספר ובעיקר מתעסק עם בימוי והפקת מסיבות סיום של בתי ספר! הוא מנהל גם חוגים של "ילדי התהילה" כמעט בכל בתי הספר היסודיים על רכס הכרמל (שזה הצפון ת"א שלנו...). דרכו להגיע לקהל הנכון. לגבי דיור מוגן- אני בהחלט אחשוב על זה- רעיון מצויין. לגבי מיני אתר...אין לי חשק להתעסק עם זה- אבל אולי נעשה קומבינה עם צימט
אבל לטובת ההשווצה וההפצה- בהחלט אפשר לצרוב על DVD את הקליפ או להקליט על קלטת וידיאו (DVD בכל זאת אין בכל הבתים עדיין) עם עיצוב עטיפה מגניבה ולחלק לכל משתתפי האירוע. הרעיון של ראש אחד ומעריב לנוער- מצויין, צריך לבדוק איתם. עם מי מדברים שם? ידוע למישהו? אחלה הברקות!!!

tr32

New member
כחיפאי לשעבר...

יש לי סנטימנטים ל"אחוות החיפאים" המפורסמת... לדעתי (אבל תזכרי שזו רק דעתי וטפו לא) - המגנטים זה קצת חלושס... אם את רוצה הקבלה למודל הפוגים - אז תפיקי (במתנה יקירתי) קליפ/אלבום/מסיבה (רמז: במסיבה אפשר לשווק ולמכור הכי טוב - כי יש לך קהל שבוי לערב...) למלך הכיתה... אם את לא מוצאת רעיון יותר "קול" - תשאלי את הקהל המטרה שלך - הם יתנו לך אחלה רעיונות תמורת במבה, קולה וחטיפים... אבל תחשבי יותר בכיוון של גימיק שכולם בכיתה ירצו גם. אם היית בגיל הזה - את היית רוצה מגנט???? (אם מישהו היה נותן לי מגנט בגיל הזה, הייתי זורק עליו את המגנט, ומסנן משהו אודות מקצועה של אימו...) (אני במקומך הייתי מפיץ מילון כיס עברי-ספרדי עם ביטויים נפוצים בטלנובלות...) לגבי האתר - אם את צריכה חברה שתעשה לך את זה בקבלנות משנה - אוכל להפנות אותך, אבל בכל מקרה אל תזלזלי בזה - כי קובץ/לינק אפשר להפיץ (ולהשוויץ) לכל העולם ואחותו (ולצרוב DVD זה כבר יותר מסובך ודורש יותר זמן = פחות תפוצה)

ilsites

New member
נוער=אינטרנט

הנוער היום גולש המון באינטרנט ולפי דעתי זו דרך מצויינת לפרסום עצמי.

למעלה