ברוכה השווה [השבה] חח
T T u r n e r 1 New member 12/3/04 #21 ../images/Emo151.gifברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif
T T u r n e r 1 New member 12/3/04 #23 איייי לגולאס...... אני מזילה ריר. זה לא בריא להיות בפורום הזה. עוד אפשר להיות חולים דרך אגב- גם הבחורה המצוירת מזילה ריר. טוב אי אפשר להאשים אותה...
איייי לגולאס...... אני מזילה ריר. זה לא בריא להיות בפורום הזה. עוד אפשר להיות חולים דרך אגב- גם הבחורה המצוירת מזילה ריר. טוב אי אפשר להאשים אותה...
H hermayony New member 12/3/04 #24 ../images/Emo28.gif חחח... ../images/Emo6.gif אה ו.. הבחורה המצויירת רוקדת
K karin byrne New member 13/3/04 #25 יאאאאא... איזה יאפהההה זה....הבחורה הזאת ממש חמודה....חחחחחחחח.....
H hermayony New member 13/3/04 #26 ../images/Emo28.gif טודע אני הכנתי ../images/Emo8.gif אני בכלל לא משוויצה ומאוד צנועה
K karin byrne New member 13/3/04 #27 רציני את עשית את זה? ווווווואווווווו ילדה זה ממממממממממשששששש יפפפפפפפההההההה.....כל הכבוד לך....זה פשוט מאמם(חחחחח...אני מושפעת מארץ נהדרת).....
רציני את עשית את זה? ווווווואווווווו ילדה זה ממממממממממשששששש יפפפפפפפההההההה.....כל הכבוד לך....זה פשוט מאמם(חחחחח...אני מושפעת מארץ נהדרת).....
L little bry New member 13/3/04 #28 ייאאאאאאא איזה יאפהההההההה אמא יא מוגשרת שכמותך!!!!!!!! קבלי ח"ח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
י יסמין טרוגובוף New member 13/3/04 #34 זה ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תתחדשי על הבלוג וברוכה השבה ולי יש בלוג, אבל בישרא-בלוג.. -לדעתי ישרא יותר שווה כי אפשר לעשות יותר עיצובים ו.. זה פשוט יותר נוח לדעתי..
זה ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תתחדשי על הבלוג וברוכה השבה ולי יש בלוג, אבל בישרא-בלוג.. -לדעתי ישרא יותר שווה כי אפשר לעשות יותר עיצובים ו.. זה פשוט יותר נוח לדעתי..
H hermayony New member 13/3/04 #33 ../images/Emo28.gif חחח טודע ../images/Emo13.gif זה לא ממש קשה לעשות את זה...