פתחתי אתר!

wicca_sphere

New member
פתחתי אתר!

פתחתי את אתר המיסטיקה שלי, והייתי רוצה לקבל עליו ביקורת בונה, כתובת האתר www.magick.up.co.il בבקשה הכנסו ואמרו לי את דעתכם, נאתר מבחינה גרפית לא מסויים אבל אני מניח שעד עוד יומיים גג הוא יהיה סגור לגמרי :)

CAT4

New member
נחמד יפה אבל

1) למה בחרת בסמל הזה לסמל את האתר שלך. 2) את מגלה לאנשים דברים שאם הם יעבדו את לא לוקחת על עצמך כל אחריות. כך לא נוהג מורה דרך אלה מסית ואיש שחור. 3) מי נתן לך את הסמכות לגלות את הדברים הללו לאנשים לא מוסמכים. למרות שברובם אני פשוט לא מאמין. בין אם אני יודע שאם לא יעבדו ובין אם אני ל רוצה חלגעת בהם. נ.ב לכסם אין שפה ולשפה אין משמעות בכישוף. Y.G.A the CAT

wicca_sphere

New member
תודה על הביקורת :)

1) איזה סמל? הלמטה או הלמעלה? 2) אני מסית אף אחד אני שפכתי מידע לכלל הציבור, כמו שמידע אמור ליהיות. 3) אני לא אמור לקבל סמכות על להגיד מידע שאני יודע עפ``י ידיעתי... אני פשוט פתחתי אתר ורשמתי מה שאני יודע בוא ואנשים רוצים יכולים לקרוא את מה שרשום. אני יודע שלקסם אין שפה או משמעות בכישוף, אבל! אם נוח לך יותר בדרך אחת מאחרת ואתה מרגיש יותר בטוח ועם יותר אנרגיה פנימית בדרך זו מאחרת למה שלא תבחר בה?

CAT4

New member
סמל הכוכב השחור.

ואת לא יכול סתם לבוא ופרוס את המידע שלך על הכתוב וכל מי שרק ירצה יבוא ויקרא. את פשות לא יכול לעשות כך. את אמור ללמד את מי שאת מלמדת את החומר בהדרגה ובשלבים ולא במכה אחת. את אמור להיות מודעת לטיות האפשריות שיעסו ה``תלמידים שלך`` ואיך לתקן אותם. אם מישהוא יבוא ויעשה כספם לא מוצלח במקום אדם אוהב הוא יצור רוחצח מטוחרף. מי ארחאי לדבר הזה, את תהיה אחראית לכך יותר ממטיל הכסם עצמו. ולחן אני חושב שאת לא יכולה סתם לפרוס את הידע שלך כי את רוצה. וחוץ מיזה מי שלימד אותך צריח להסקים לחלוק בידע הזה. Y.G.A the CAT בתקווה להבנה הדדית

wicca_sphere

New member
אני מבין את מה שאתה רוצה להגיד

אבל, אין הבדל בין אם הם יקראו את זה בספר שהם ירכשו או סתם באתר שלי, הרי אין הבדל. אני פשוט הכנתי אתר שהוא כמו ספריה קטנה ומצומצמת של הרבה נושאים. אז ככה לדעתי אין הבדל בין האתר שלי לספר..

CAT4

New member
זה מה שאתה חושב

מי שכוב ספר גם יוע לעמוד מאוחו אתה סתם מפזר זרעים שאתה שלא יוד איזה פרח יצמח מימנו ככה שאני לא חושב שאיש לך שמץ של מוסג מה את יכול לעשות בעולם הזה לדוגמא. אם אתה הולך במידבר ואין לך מים לשתות ואתה תיצור לעצמך מקור מים אתה גם צריך לדעת מאיפה מים האלו באו כי יחול להיות שבקצה שהני של המידבר יושב שבט שלם המתקים מאותו מקור מים ואתה בעצם לקחתה ימנו את אותם המים. וכשב שבט שלם יתוב בצמא. תחשוב על זה Y.G.A the CAT

לפעמים.....

...לא טוב לשפוך יותר מדיי מידע לציבור....זה לפעמים רק מזיק שלך....

morning star

New member
המממ

ראשית, חבל שאתה משתמש בשם Wicca_Sphere באתרך, מאחר וכל קשר לויקה לא קיים באתר ורק תורם לבלבול ולבורות בעניין. שנית, סמל הפנטגרם עם קודקוד אחד כלפי מעלה נחשב לסימן הגנה, סמל של עוסקים במאגיה לבנה וכן סמל ויקני. מאחר ובאתרך מידע רב על מאגיה שחורה חבל שאתה משתמש בו. בנוסף, ההערה בדבר אי שימוש ב``מאגיה השחורה`` ואח``כ פרסום הפרטים, כמוהו לומר לילד ``אל תשתמש באקדח של אבא`` ומיד אחרי זה ללמד אותו איך לטעון את האקדח, היכן נמצאים הכדורים והאקדח ``כשאבא לא בבית`` וכן היכן לשחרר את הנצרה. אני אישית ממליץ לך למחוק את המידע הזה מאתרך. מעבר לזאת, שאר המידע באתר (וגם זה אשר הערתי לגביו) אכן נמצא ברשת... ואתרך הוא כן ``עוד אתר`` כזה, ממנו סולדים רוב העוסקים הרציניים במאגיה. שלך, באכזבה, הנווד.

Zipadidoda

New member
דווקא יש סיבה שבכישוף משתמשים במילי

את המילים בכישוף אומרים בדרך כלל בסוף הכישוף... למה? מאחר וזו שיטה נוחה מאוד למקד את האנרגיה... יש הרבה שיטות למקד אנרגיה אני חושב שרוב האנשים מעדיפים דיבור

white crane

New member
לוויקה....

לצערי התאכזבתי מהאתר. אך נא המשך לקרוא. אין שום אינדיקציה מאיפה אתה לוקח את החומר ומאין המקורותש לך. פירסום ידע דורש מחויבות ואחריות לעובדה שאתה הופך ידע, גם אם נכון וגם אם לא לזמין לכל אדם ןגם לאלה שאין להם שיכול דעת טוב. בנוסף, אכן האתר מצטייר כיותר אתר של מאגיה שחורה או שימוש בטכניקות אנוכיות להסגת מטרה - כל כישופי האהבה למשל הם שליטה על אדןם אחר ללא ידיעתו ורצונו המודע. ובנוסף היה כדאי לסים לב לכתיב יש הרבה שגיאות שיכולות לבלבל אדם שלא מכיר את המונחים. מעבר לכל ההערות -------------> רציתי כן לשבח אותך על הניסיון כל הכבוד לפחות נראה שפעלת מתוך רצון טוב לחלוק את הידע שצברת עם אנשים אחרים וזה יפה. רק כדאי באמת שתבדוק את המקורות שלך לפני שאתה מפרסם אותם. שיהייה לך בהצלחה , וצמיד לומדים בייחוד בהתחלה אבל גם בסוף שלך בברכת הצלחה והרבה אור העגור הלבן

CAT4

New member
בנימה אופטיתית

האתר חייב לרדת או להישתנות ומהר

wicca_sphere

New member
אחרי שיריתם עלי את כל המחסנית שלכם:

אני אגיב, קודם כל בקשר לדברי הנווד, השם שלי וויקה_ספר, ככה אנשים מכירים אותי באיי סיי קיו וככה אנשים מכירים אותי בפורמים. ככה שאם אני לא משתמש בשמי הפרטי מן הסתם אשתמש בכינוי שלי. עכשיו, בקשר לשגיאות הכתיב, אני מודע לכך ואני עכשיו במאמצים לתקן את הכל. בקשר למאגיה השחורה, כמו שאמרתי, אני לא שופט את השימוש במאגיה, כל אחד עפ``י רצונו, שחור או לבן, ולדעתי כמו שאני הבנתי ממך נווד ידידי, גם אתה התחלת בתור רדיפה אחר עוצמה וכוח, אז מה השונה באנשים אשר באים לאתר שלי? מן הסתם שאנשים שמתעסקים במאגיה מזה הרבה זמן לא יאהבו את האתר, בגלל שהאתר בנוי בצורה של מידע בסיסי על כל דבר. לא הרחבתי בו בשביל מבני הידע ומעמיקיו. מקווה שעניתי לכל התגובות, לדעתי האתר הוא כן טוב חוץ משגיאות הכתיב, ולדעתי אין אתרים בארץ שמכילים כל כך הרבה ידע מאיפה הידע שרכשתי והכנסתי אותו לאתר? ספרים... והרבה.... משם הידע. וכמובן אנשים... כמוך הנווד, וכמו אנשים מבינים כמוך במקומות אחרים שלכם wicca sphere

CAT4

New member
יש בה כול אבל אין בו כלום.

ומבין יבין Y.G.a the CAT

למעלה