פתחי לו את ליבך..

m d m

New member
פתחי לו את ליבך..

זהו ריקוד זוג... זקוקה לשם המדוייק כדי לאתר את השיר המדהים.

הסבר

מי יכול להסביר לי, למה כשאני מעלה את הלינק שצורף, אני שומעת את המוסיקה,אבל הוידאו כאילו תקוע, ואין תנועה רציפה בהתאם למוסיקה? דרך אגב, הורדתי את התוכנה של Quick time כך שזה היה אמור לעבוד כמו שצריך.

אביגל ג

New member
מה ז"א הוידאו תקוע?

תנועה רציפה שאינה בהתאם למוסיקה יכולה להגרם ע"י עומס שיש למחשב באותו הרגע...

נסי לחכות שכל סרטון הריקוד ירד

בזמן שפותחים מסך עם סרטון של ריקוד, קובץ הסירטון יורד ונשמר זמנית אצלך במחשב. בדרך כלל קבצי הסרטונים שם הם בין 2 ל- 5 מגה, כך שאם יש לך חיבור איטי לאינטרנט (או שיש עומס על תעבורת הרשת) יקח קצת זמן עד שכל הקובץ ירד, ולכן תראי קטע ואחרי כמה זמן ימשיך קצת וכך הלאה. חכי בסבלנות עד שכל הסרטון ירד ויגיע לסוף, ואז תצפי בו שוב מההתחלה. האם את שומעת את המוסיקה עד הסוך ? אם כן ייתכן שהבעיה שונה וכפי שאביגל רשמה ייתכן שיש אצל עומס על המחשב, אפליקציות כבדות שעובדות.

תודה, על ההסבר,

אני מעריכה ששני ההסברים מתאימים. גם העומס מן הסתם משפיע, וגם חוסר הסבלנות
) אני אבדוק שוב, ואני מקוה שאצליח יותר טוב

dancermira

New member
I think I know

you have to scroll down all the way to the bottom of the page in order to see the videos. it took me a while to figure that out I would expect for it to come up at the top of the page but it's at the bottom. and if you do scroll down and its still not there, then I dont know. .. hope I could help

יוני קאר לימדה היום את הריקוד --

באוניברסיטה. אכן, התרשמתי שהריקוד יפה. עקב הכמות העצומה (!!!) של האנשים בזמן לימוד הריקוד (בשעה 23:00...) לא ניתן היה לראות אותה. ולצערי הרב, בן זוגי ואני פרשנו מספר דקות לאחר תחילת הלימוד... דרך אגב, איילת- האם תוכלי לספר קצת פרטים על יוני קאר? כלומר, היכן היא מרקידה (אם בכלל).

AyeleDance

New member
יוני קאר

ליוני מספר הרקדות בדרום קליפורניה, שזה "טיפטיפה" רחוק בשבילי ולכן איני רוקדת אצלה באופן קבוע. השתתפתי בכמה מחנות בנהולה ועל האחרון שבהם - מחנה יונה- דווחתי כאן כולל תמונות. רקדנית נפלאה ומורה בחסד. אילת

כ ו כ ב י

New member
../images/Emo151.gif ריקוד יפה

יום חמישי באוניברסיטה. יוני קאר לימדה את הריקוד שחיברה. גדי הכניס אותנו לקצב מסחרר של ריקודים סוערים, וכל הזמן ספר לנו את הקלוריות שבזבזנו, וכמה מצות שרפנו..... משקאות חמים ותותים בשוקולד חופשי.... בסה"כ הרקדה יפה.

שמתי לב שמי שמדגים את הריקוד עם

יוני קאר המקסימה הוא קובי מיכאלי. (עכשיו קובי לא יעזור לך כלום ביום שני אתה מלמד את הריקוד ברעות..)

m d m

New member
תודה...

יוני קאר לימדה את הריקוד הזה ביום ראשון בגן שמואל. ריקוד מקסים.

../images/Emo23.gif פתחי לו את ליבך ../images/Emo23.gif

ריקוד חמוד לשיר מקסים! מנגינה מקפיצה, והמרקידה\יוצרת פשוט מקסימה(ויסלחו כל אלו שיגידו שההודעה שלי נוטפת מתיקות\סופרלטיבים אני הולכת להמשיך - אז מבחינתכם זה הזמן לסגור את ההודעה) הבטיחה לימוד מהיר וקצר וקיימה. אהבתי!!
ההרקדה אתמול היתה משופעת בריקודים מהירים ומקפיצים וגדי הודיע לנו בכל פעם כמה מצות "שרפנו"(ובמקרה שלי וופלים כשרים...)האנשים(אולי בגלל החופש\חג) מחייכים, נראים נינוחים יותר נהנים למרות הצפיפות ולמרות הרעש והדוחק.

אכן, נהניתי מאוד אמש!

במיוחד כשהשמיעו את שתי "אחיותי" האהובות..."דבקה שחר" ו"דבקה בנות הכפר"
איזה כיף היה לפגוש חברת פורום ותיקה ואהובה (לא יודעת אם היא רוצה שאזכיר את שמה)
, שביקור שלה בהרקדה באוניברסיטה זה דבר נדיר! חוץ מזה, היתה הופעה מדהימה של ילד וילדה (מאיזו להקה הם הגיעו?), אשר הופיעו בריקודים סלוניים. ממש מרגש! אומנם, מצד אחד שרפנו קלוריות. אבל הקלוריות הוחזרו מידית כאשר טבלנו "שיפודי" מרשמלו/תותים
במזרקות השוקולד שהובאו לאולם! כאמור, ערב מהנה!

למעלה