פתחו

הילה jjj

New member
פתחו

חברת גיבנצי אין לי שום דבר שלה...נראה לי זה החברה היחידה שקיימת בארץ שאין לי שום דבר שלה...היא גם לא נראת לי משהו...היא נראת לי כאילו הייטקית... גם שאנל,המוצרים שלה נפלאים... איב סאן לורן,אני הכי אוהבת!!! יש להם תקונסילר הכי טוב... וכמובן מאק שדיברתם עליה... גם גרלן...הפודרה עם הכדורים מהממת...ויש להם כחל אם אתם יודעים מזה,ואם יודעם איך להשתמש זה מדהים לנקסטר...חביבה ביותר,אבל אני לא מתלהבת נינה ריצ'י מעולה שייסדו..ץגם לא מתהבת במיוחד...אבל עם הוציו משהו חדש עיפרון תיקון...וזה יעיל ביותר כריסטין דיור וקליניק זה כמעט אותו דבר...במייקאפים והכל,זה תחת אותו בעלות ויצור יש מייק אפ חדש של אליזבת' ארדן במוס...כמו מוס לשעיר,משהו ביזארי...מעולה פשוט אבל לא ממולץ למי שהעור שלו יבש ומתקלף... יש לכם דברים לחדש???

הילה jjj

New member
איי גלוס

האיי גלוס של קלווין קליין,הוא הכי טוב,ואם אתם נוסעים לחול אל תהססו

הילה jjj

New member
too faced

אחת החברות הכי מגניבות עם הלוגו הכי יפה אבל המחיר בשמיים...אבל זה לא מה שעצר אותי

הילה jjj

New member
עוד משהו נהדר של

קלווין קלייןץץץזה שימר מדהים אני רוצה לטוס!!!

tofy

New member
שאין לך בעיה להוציא כסף על מוצרים

לדעתי זה מוגזם המוצרים של גיורא שביט כבר יותר זולים מזה...(במחיר) כמה כבר צריך להוציא על איפור (עם כמה שאני אוהבת את זה)

הילה jjj

New member
את כבר אמרת...

שאת קונה לפעמים בחנויות הזולות והחשודות...שזה נורא לדעתי באיפור לא צריך להתפשר...זה הפנים שלך מותק...וכדי שתיקני את הטוב ביותר והיקר ביותר הוא לאו דווקא הטוב ביותר אבל אני בטוחה שבחנויות שהאיפור שלהן עולה 10 שקל,האיפור לא טוב

tofy

New member
פסדר, לא זול של שוק

אבל זול כמו קרוליין נגיד שמעי, צללית ב200 שקל זה מוגזם! לכי לגיורא שביט ותוציאי פחות על יותר איכותי

לדעתי המוצרים של איל- מיקיאג'

פשוט מעולים - מומלץ

למעלה