פתחו ערוץ 22 עכשיו !

SAPIROS5

New member
שיטט זה לא נותן לי להוסיף קישורים אז הנה:

http://www.keshet-tv.com/programItems.aspx?GroupID=2226&ProgID=2223

עפר? אצל אהרוני? ../images/Emo2.gif?

מה הוא עושה שם?
בעעע פיספסתי

כן יא הפסדתי... ../images/Emo10.gif

חחחחח כל העעולם התקשר אליי לפתוח עכשיו ולראות אבל הייתי בקניון .

SAPIROS5

New member
ואני הייתי בבית ולא ידעתי:(

וגם אני שונאת לראות תוכניות בישולים חחחחח מעניין מה הוא לימד את עפר לאכול חח

אני זוכרת חחח

פסטה בלונז ומאפה תפוחים עם צמח אחד מוזר לאללה נראה לי הוא קרא לו "ברבר" או משו כזה אז נפל על הרצפה עפר אומר: "הרצפה אכלה ברבר כרגע" חחחחחחח

SAPIROS5

New member
חח עלק הריצפה אכלה כרגע ברבר

חחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי אוףף אני חייבת לראות את זה שוב!!!!! חתיך העפר הזה חחחחח

SAPIROS5

New member
מצאתי את האתר

מצאתי את האתר סתכלו בכותרת תוכנית מספר 40 אבל אני לא יודעת אם יש פה סירטון או משהו שמראים את עפר ואם אתם מוצאים שימו קישור..... (אני מזכירה בכותרת תוכנית מספר 40)

לפי מה שאני רואה...

זה רק מתכונים. חחחח לא נורא מאמי , תודה בכל אופן . אני אנסה לחפש .

esterosh

New member
וואי זה ישן!!!אפילו את אהרוני ממחזרים?../images/Emo6.gif

לפי מה שאני זוכרת,זה צולם לפני האלופה 1 ,כי הוא אמר משהו על זה שהוא הולך להשתתף באלופה והוא בתספורת תום שלייפר שם,בכל מקרה אני לא זוכרת משם יותר מידי,האמת שהוא גם לא דיבר הרבה בעיקר בישלו ביחד..תוכנית חביבה מי שהפסיד,אז לא נורא...

esterosh

New member
../images/Emo207.gifגבר שר אצלו באמבטיה../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

טוב תקראו,אין לי כוח לחפור,עפר מנקה את הבית שלו ושר,ואכן זה אירוע מרגש כי סוף סוף הוא מנקה את הבית ,הידד ,כיפאק היי!!(לפי מספיק ראיונות איתו,זה ידוע שהוא שונא לנקות והוא גר בדיר חזרים.) חחחח אני מדמיינת אותו מנקה את הבית , שר ורוקד עם המגב, את הריקוד עם הרגל..להיט!!
הכתבה-http://www.keshet-tv.com/Channels/Prog.aspx?ProgID=3564&GroupID=3603&ItemID=128194

MEyTi L O

New member
חחחחחחחחח XDDDDDDDDD

אוי חמוד שלי P:: אבל הפפארצ'י האלה מגזימים.. זכותו לנקות את הבית בלי שכל העולם ידע
טוב נו יאללה נבליג להם הפעם
חמודדדדדד

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הריקוד עם הרגל

ומזל טוב לו, עכשיו תורי לנקות חחח

למעלה