פתחו ערוץ 2!!

simhit

New member
../images/Emo99.gifאני פותחת יאווו../images/Emo99.gif

אני אספר לך מה היה ...

בעיקרון ראיינו את הזמר אדם שלפני 20 שנה היה מלך הילדות, ובאמת בהמון הופעות בנות התפרצו לו לבמה (כמו שקורה היום בדיוק עם הראל) כולם עושים את ההשוואה הזו... של זמר ש"מולך" בזכות ילדות שרצות אחריו ובעיקר שהפסטיגל מורכב בעיקר מכל מי שמופיע בטלויזיה כמו יעל בר זוהר או רן דנקר, אפרת בימוולד ודומיהם, שהם בעיקר שחקנים, אבל ממש לא זמרים. אוקצור, הם לא ממש יכלו להגיד משהו רע על הראל. כי הראל זמר... ובכל מקרה אמרו שמי שמגיע לפסטיגל אלו האומנים שהקהל רוצה לראות (אם אתם שואלים אותי, מי שמפיק את הפסטיגל יודע יופי יופי לעשות סקרים בקרב ילדים, לגבי את מי להביא לפסטי). השניות הבודדות שהראו את הראל זה כשכמה מעריצות מתחבקות ומצטלמות איתו....

לאו13

New member
ממש במקרהה ראיתי../images/Emo141.gif

אויי ממש במקרהה ראיתיי את זה..לא הראו את הראל הרבההה!! אבל בכללי..זאת הייתה כתבה ממש נכונה..חצי מהאנשים שמופיעים בפסטי הם לא זמרים..לא שאני זלזלת בהם..אבלל..אני חושבת למשל..שסופי צדקה ממש אבל ממש לא צריכה להיות בפסטי..כאילוווו מההה?!?זמרתתת היאאא לאא!! בכל אופן..הראל הוא זמרר ולא אמרו עליו שום דבר רע אז הכל פסדר

vivaviva

New member
תרשי לי לתקן אותך-היא כן שרה יפה מא

שמעתי אותה בהופעה ביהוד- ההופעה שבה הראל קיבל את פרס מתנדב השנה והיא שרה לא רע בכלל.

לאו13

New member
באמת?!../images/Emo141.gif

לא יודעת..אולי..אנ'לא קוטלת אותה..אבל אני שמעתי אותה שרה פעם אחת בערוץ הילדים והיא לא שרה שם יה..אולי זה היה משו חד פעמי..!

למעלה