פתחו מהר רשת ג'!!!!

חחח יהב יקרועה..!

מה קורה מאמי?? ואל תדאגי נשמה אם לא יצא לך הפעם יצא לך הופעה הבאה בעזרת ה'..כל עכבה לטובה..!! והיה הכי כיף שבעולם...! שריתו'ש אני אוהבת אותך הכי הרבה שבעולם!!! ויהב היה נעים להכי אותך מותק..מקווה לראותך בעוד הופעה..!

חח..הודיה מותק כנסי!...

אצלי יהיה בסדר..עדיין מבואסת מאתמול ..{עשינו למדריכים מזהה בלאגנים!!..חח}..אבל כמו שאמרת יהיו עוד הופעות!!.. וגם לי היטה מאוד מאוד נעים ומצחיק בטירוף }אם אפשר לציין} להכיר אותך..חח..מה עשית למעריצות של הראמל מויאל..הרגת אותי!!..חחחח.. יאללה בי מותק!!..ודרך אגב הייתה לך אחלה שרשרת!..אהבתי!..חחח

בבקשה שי..שימו ../images/Emo23.gif

כמה שרית רזתה..באגן..איזה מאמי.. איזה קטעים איתה היא כזה חותמת לאנשים מאויר הקלעים..ואני מצלם אז היא כזה חותמת ומסתכלת על המצלמה איזה בונבונה קטנההה אני ורחל עכשיו יוצאים לכיוון חיפה ..אז יום טוב..

רותם ימשוגע איך שחזרת ישר למחשב???

מי מכור מי?
..חחח סתאאם וואלה באמת היה כיףףף..סופהדרךךךך
אחת ההופעות הנדירות!!

חחח וואלה לא פיתחתי את הפיל עדיין..

זה לא היה בדיגיטלית...ייקח קצת זמן.. תגידי איך חזרתם אתמול??

גם אני הייתי ומאוד נהנתי ...

למעשה הגעתי כמה דקות לפני ששרית התחילה להופיע. היה פשוט מדהים, עוד אחת מההופעות המוצלחות (כמו שהתרגלנו) של האחת ויחידה, שרה.

היה אחלה!..למרות ש../images/Emo3.gif

שהקבוצה שבאתי איתה הייתה צריכה ללכת ב10 ושרית עדיין לא הייתה והייתי חייבת לראות אותה אז אני ועוד חברה שלי באנו באיזה רבע ל11..היה מזה לא נעים! אבל באתי בשביל שרית אז הייתי חייבת לראות אותה..איזה מדהימה!

טליה--

תודה על האירוחח המדהים תודה על הכולל..
אתמול היה בהופעה כול מיני בובות מאנשים ..איזה קטעים..היצטלמתי עם אחד מהםם >>>>>

למעלה