פתחו מהר רשת ג'!!!!

פתחו מהר רשת ג'!!!!

יש הופעה של שרית שם......אין לי מושג איזה אבל יאללה תיהנו

איזה מדהים הייתה ההופעהההה

וואי חבל על הזמן,אתם יודעים אם מישהו היה שם מהמעריצים? שרית אוהבת אותך,את מדהימה

הייתי וואי איזה כיף היה אתם לא

יודעים היא הייתה אחריי כל הזמרים וכשהיא נכנסה היא שרה את השיר אמונה עם הרקדנים והכל וככה היא המשיכה ושרה עוד איזה 4 או 5 שירים בקיצור היה כיף ראיתי שם את רעות ורותם ואיציק הקיצר היה יפה מאוד מאוד זה ישודר לפי מה זהבנתי בערב חג השבועות!!!!!!!

היה פשוטטט מדהיםםםם

וואי איזה כיףף היה שםםם..כמובןןן..השאירו את שרית לסוףף..אז ככה שהלכו לנו הרגליים
חחחחחחחח..איזה קטעים עם שרית איזה בונבונה ... אז תמונות עוד כמה זמןן..

עצבים עצבים עצבים ועוד פעם עצבים!!!

איזה מעצבנים המועצה הזו!!!!! {אני חופרת עכשיו אבל כדי לקרוא!} הרי אני ומיכל בת דודה שלי הלכנו גם לשם אבל מה כל היוםם היה לנו טיול בירושליים וכאילו הקינוח היה ההופע בגם סאקר... כל היום סבלנו את החום ואת המדריך המקריח והמשעמם שלנו..ואני כל הזמן אמרתי לעצמי לא נורא העיקר בערב את רואה את שרית..פתאום כשאנחנו סיימנו את כל הטיול המשעמם הזה ושהיינו בדרך לגן סאקר אומרים לנו שאנחנו ניצטרך כבר להתאסף ב-9 וחצי כדי ללכת!!!..אתם מבינים ההופע התחילה ברבע ל9 נגיד וברור ששמרו את שרית לסוף..אז חיכינו וחיכונו והיו כל מיני אומנים משעממים ובסוף היינו כבר חייבות ללכת כי הקבוצה הלכה כבר..אתם מבינים???...באתי עד ירושליים סתםםם!!..אפילו לא ראיתי שיר אחד!!...איזה עצבים!!..אז אחר כך ביקשנו מהנהג שידליק לפחות רשת ג' והוא לא הסכים..בקיצור בכינו ועשינו להם בלאגנים וכלום לא עזר!!..בסוף לא ראינו כלום{אני ומיכל]איזה עצבים!!!! אבל אתם יודעים מה לפחות אני מרוצה מידבר אחד..ראיתי סוף סוך אנשים מהפורום!!..וואיי איזה קרועים!!..ראיתי את עליאד ואת רעות והודיה ורותם ורחל ובתאל היה ממש מצחיק איתכם!!...הודיה בכלל!!..קחי רטלין מותק..{חח...סתם בצחוק}.. בקיצור נהנתי להיות איתכם אבל חבל מאוד שלא ראיתי את מה שבישבילו באתי עד ירושליים מנהריה וזה את שריתוש המדהימה שלנו!!!.... טוב אנשים חפרתי לכם בכמויות אדירות!!!..אז אני מסיימת כאן..בי..!! ולכל מי שהיה איתי אתמול..אתם מזה סבבה!!..חחח יאללה אוהבת אותכם!!...מואההההה

מאמי איפה ראית אותי *ואליעד כותבים

ככה חפיף באמת אני כבר לא זוכר מה קרה מרוב שנהנתי יכול להיות שאת היית זאת שמאחורי?ותסלחי לי שאני לא זוכר נשמה איזה כיף היה אבל לא היה מקום לזוז ......

אליעד...

זו אני יהב..זו שהייתה עם החולצה החומה..שאמרתי שאתה מעשן לי על העדשות..חח.. ושצחקתי על זה שמה הצבא עושה לך ולרעות..חח נזכרתה?..?..

אבל אני לא מעשן חחח אולי התבלבלת או

שאני סנילי אני זוכר שאני אמרתי שמישהו עישן על המשקפיים שלי אבל על שלך לא זכור לי

רגע שנייה..כנס..חח

כניראה שאני לגמרי היתבלבלתי!!..אני הייתי בצד שמאל ליד רעות ובתאל והודייה וכולם....טוב היתבלבלתי לגמרי?..אז מי זה היה?... רעות אם את רואה את ההודעה...איך קוראים לחייל שגם היה איתנו? ואליעד סליחה!!..היתבלבלתי בשמות!..סורי!..

חייל..?? אולי את מתכוונת ללירן.? חח

גמני לא מכיר את כולם כל כך אבל אני משער שהתכוונת אליו

סבבה חחח זה היה נשמע לי מוזר

כי היה אחד שעישן עליי ואמרתי דבר כזה חחח איזה מוזר

ואת מוכרת לי בפנים רצח אז תגידי לי

באיזה צד שלי היית היית מאחורי או בצד ימין שלי שהיה רחוק מהבמה או שמאל שהיה יותר קרוב

למעלה