פתחון לב

rose1971

New member
פתחון לב

ישנם שני תאריכים אופציונלים להתנדבותינו 28/08 יום רביעי בין השעות 17:00-20:00 או 04/09 יום רביעי בין השעות 17:00-20:00 שרשרו כאן איזה תאריך נוח לכם יותר אם משהו מעדיף ויכול להתחיל בשעה מוקדמת יותר וכל בעיה ורצון אחר אם ישנם אנשים שיש להם רכבים (רנו אקספרס וכו.....) גדולים ומוכנים להשתמש בהם הרעיון הוא להביא או שיביאו את המצרכים לחלוקה אנחנו נמיין אותם ונכין חבילות עוד שאלות ?????????????? מצפה להענות גדולה גם אם כבר התיחסתם בעבר כתבו שוב שאני אוכל לראות כאן את המצב הכולל

התנדבות?

אני מתנדב! אם מישהו יהיה מוכן בטובו להסביר לי למה ההתנדבות?... הנסיך הקטן, מכיר רכב GMC פנוי.

rose1971

New member
הסבר

עד היום קיימנו הרבה פגישות של הפורום חשבנו לקחת את הפגישות עוד צעד קדימה לפני ראש השנה לנצל את הכוח שלנו בתור קבוצה וצוות ולתרום לקהילה ללכת לפני ראש השנה ולהתנדב יחד לפתחון לב אז אפשר לבנות עליך שתבוא ביחד עם ה GMC ???? יש לך עוד שאלות ? מוזמן גם לפנות ישירות אלי לשאלות ופרטים נוספים ואשמח גם שתצייר לי כבשה

נ ב י

New member
אז ככה

ב 28 - לא מתאים לי... וב- 4 לספטמבר מתאים בערך - יש לי בחינה ב 16:00 עד 19:00 ואני מניחה שאני אסיים ב 18:00 -משהו כזה. השאלה האם זה מאוחר להגיע ב 19:00 או שאפשר לאחר את זה טיפ טיפה ואגב, אני עם רכב! נבי(שמאוד רוצה להשתתף)

rose1971

New member
אז זה לא רלוונטי

זה לא רק אנחנו שנתנדב שם וזה שעות הפעילות שלהם מוזמנת להתקשר באופן אישי אם את עדיין רוצה להתנדב

אריה11

New member
היי

שלום לכולם ... לי מתאים יותר ה-28 אבל תשובה סופית אוכל לתת לך בתחילת השבוע . איפה צריך להתייצב ? מה מצב ההיענות ? נרשמו כבר הרבה ? חוץ מזה - אתם מצליחיחם לשלוח מסרים ? שום מסר לא נשלח לי .... שבת שלום , א.

פאיפאי

New member
מברכת ומצטרפת

ראשית כל מברכת על המיקום החדש של הפורום. שנית מברכת את אורן וסימה בהרבה מזל- טוב לרגל האירוסין ושלישית מצרפת אותי ואת אייל להתנדבות בתאריך 4.9.02 . מחכה שיהיה לי קצת יותר זמן עמ"נ לכתוב יותר אוהבת אתכם פאיפאי

אליזד

New member
אני מעדיף את השני

אני לא יכול ב28 אבל אשמח ל 4.9 וכמובן בשמחה.

ס ו ע ר ה

New member
אוףףףףףףףףףףףף ...

חבל שהתאריכים האופציונליים הם בשנת הלימודים. :((( בכל מקרה, אשמח אם כשיסגר תאריך כלשהו, תיידעו גם אותי. מי יודע, אולי יתאפשר בסופו של דבר. שבת של שלום! סוערה.

למעלה