פתוח לדיון

greengroove

New member
פתוח לדיון

מה שלום כולם? הנה הצעה שאשמח לשמוע את דעתכם עליה. מכיוון שאנו רדיו קמפוסי, לא ניתן להתעלם מחיי החברה שאופפים את הקמפוס מדוע שלא נכין רשימת אירועים שבועיים, וכמו שאנו מקריאים את הכרטיסים מתנה, כך כל לכל שדרן בכל תכנית תהיה רשימה מולו שישתמש בה כראות עיניו קבלו 2 אירועים חשובים בשבוע הקרוב: 1. זהו שבוע איכות הסביבה בקמפוס - הרצאות, דוכנים בפורום ועוד 2. ביום שני - עצרת להזדהות עם החטופים - במעמד המשפחות, ברחבת פרנק סינטרה חייבים להיות מחוברים ! שבת שלום לכולם רינת

G4rfi3ld

New member
אני מסכים לגמרי, אבל...

"חייבים להיות מחוברים" גם לאירועים ברדיו, לספר מה קורה בתכניות שאחרינו, אירועים מיוחדים ברדיו השבוע, לכתוב באופן רציף בפורום (לא רק פלייליסטים) וכו'. כי החיבור מתחיל בתוכנו.

davecom

New member
אבל הפורום כאן

הוא בדיוק המקום לזה. לוח ההופעות שבעז עושה גם ככה כבר מספק חומר לדיבור בין השדרים גם בפורום וגם בתחנה, ונראה לי ששדרנים דווקא כבר מתעדכנים ואם מישהו מתעניין במשהו אז זה מוזכר בתכנית אם כבר מתאים. אני באופן אישי לא כ"כ מתייחס לאירועים בתענית כי זה לא מתאים לאופי שלה, מבחינתי. ועוד דבר, שוב מבחינה אישית, האירועים בקמפוס פחות מעניינים אותי מאשר דברים שקורים מחוצה לו. יש לנו על זה דיונים לפעמים אבל אולי זאת הזדמנות לפתוח את זה פה: באופן אישי הדברים שקורים בקמפוס הרבה פעמים לא רלוונטים לדברים שאני מעריך בתרבות בירושלים בכלל. ההופעות במזרקה נחמדות, אבל לא יותר מזה, רוב האירועים לדעתי חותרים לכיוון המיינסטרים ולא מייצגים פעילות שמתרחשת במקומות בילוי בירושלים שאני מסתובב בהם. זה באמת עניין של טעם, אבל אני מוצא הרבה פעמים דברים יותר מעניינים בבצלאל (הופעות, שוב) ועל דברים כאלה באמת דיווחנו כמה פעמים בפורום. דרך אגב, במאמר מוסגר ובערך קשור, היה לנו דיבור עם האגודה בהתחלה (אני דני ואלון) על שיתוף פעולה והבנו די מהר שאנחנו לא מעניינים אותם כ"כ. אני באופן אישי מעדיף שנעשה את הדבר שלנו ואם זה מעניין אותם אז שיגיעו, והשיחה איתם בזמנו רק הבהירה לי את זה. עניין טכני פעוט נוסף: דף בפורום (כלומר כאן) לא נעלם / נקרע / מתלכלך / מתגלגל על הרצפה באולפן 1 / מוצא את דרכו לכיור במטבח וכו'. דף כתוב בתחנה לרוב כן... נקודה למחשבה. אז באמת הכל אפשר לכתוב פה, באמת באמת. דודו

אני רק רוצה לציין

שהיונתן מהשמו שהופיע במזרקה לא מזמן הוא אמנם ממש סתמי לדעתי, אבל לילי מאוד מסמפטת אותו, ושההופעה במזרקה של רגאייסטן היתה די חמודה.

davecom

New member
כן כן, הוא די נחמד

אני מכיר אותו מלפני הרבה זמן והוא חבר של כל מיני חבר'ה שאני מכיר. אני זוכר את ההופעה של The Fans בעיקר לטובה. אני לא זוכר מה בדיוק כתבתי מקודם אבל ההופעות במזרקה הן סה"כ יוזמה טובה. יכול להיות שזה שונה ממה שכתבתי קודם. כבר בוקר.

Trixerin

New member
היונתן מהשמו

הוא חבר של חברים שלי, אז בואו נצמצם בביקורת לפחות עד שאני אטוס לחו"ל - ובינתיים אפשר להגיד את מה שאין עליו ויכוח, וזה שיש לו מנעד מרשים ויכולת ווקאלית די פסיכית.

למעלה