פתגם בערבית

פתגם בערבית

ביילי...... יש אצלנו פתגם בערבית שקשה לי לתרגם אותו ,אבל אני אנסה ומקווה שאצליח להסביר לך את התוכן.האדם שהידיים שלו במים לא כמו האדם שהיידים שלו באש... לכן בחיים אתה לא תבין בדיוק מה עובר עלינו בכל יום שקורה פיגוע ומתחילים ללכלך על הערבים בפרצוף . ואנחנו עומדים ושומעים ובא לנו באותו רגע לסתום אוזניים ואפילו לאבד חוש השמיעה והם ממשיכים בלי שום רגש או התחשבות... אם הייתה עובר חוויה מזעזעת כזו הייתה מבין על מה אני מדברת. ובאותה הזדמנות אני מודה לאליאס שעזר לי בלהסביר לך ולכולם את הכוונה שלי

all

New member
כבר ניסיתי להסביר את זה לאנשים כאן

אבל לא נראה לי שהם הבינו. יש לי חבר ערבי, בעל משרד עורכי-דין בחדרה. לפני כשבועיים הוא היה 100 מטר מהמכונית שהתפוצצה (פיגוע ללא הרוגים או פצועים קשה). היה לו צפצוף באוזניים והוא היה מטושטש קצת מהלם. תוך כמה דקות התקבצה חבורת גזענים והחלה בקריאות שלא ארשום כאן כי אני מתבייש. והוא, במקום לקבל טיפול רפואי, בלי לחשוב פעמיים עלה על מונית ופשוט ברח מחדרה.

ליטל א מ

New member
תמיד זה ככה...

בכל פיגוע לא משנה היכן ישר יוצא ההמון אל הרחובות ויש כאלה שנשלחים במיוחד על מנת להלהיט את הרוחות ולהגדיל את הקרע בין יהודים לערבים צריך להוציא את כל הקיצוניים אשר פוגעים בבני אדם משניי הצדדים מחוץ לחוק .

ליטל א מ

New member
מבינים...

אם תדפדפי בארכיון או ב 10 הודעות האחרונות שכתבתי תוכלי לראות מה שכתבתי על גזענות כלפי ערבים וכיצד גם אני נפגעתי ממנה בגלל ``שחשבו`` שאני ערבייה.

למעלה